Мелания облече тоалет на ”Ралф Лорън” за клетвата на Тръмп

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп избра небесносиня рокля и късо сако с яка шал на "Ралф Лорън" за клетвата на съпруга си Доналд Тръмп като президент.

Обратно в новината

Коментари - Мелания облече тоалет на ”Ралф Лорън” за клетвата на Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР, объркали сте малко имената под снимките.

много е стилна, не може да се отрече че е със срахотна визия, без значение колко народ я е обличал, че няма да ходи при некоя селска шивачка я

Меркел е като оня Кенеди. И очакваме да свърши като Кенеди... Кенеди- едни продажни идиоти.

Толкова много одобрение може да спечели всеки пред масата лумпени, ако облече нещо, препоръчано от разбирач! И жалко за одобрителите, понеже облеклото продължава да е един от ключовите механизми за осъществяване на въздействие от жени върху маса хора. Съжалявам и едните, и другите. Тази е енда интелкетуално примитивна жена, която обаче заема ключов пост в ключова за света държава! Не бих промълвил и дума за тоалета й на келтвата на президента! Защото го считам за подмяна на ценностите. За първа дама на САЩ очаквам интегративна личност, която да съдейства за хармонично развитие на нацията. Вместо това ни показват и натрапват добре навлечена секс-кукла, ползвана от Тръмп за задоволяване на мъжкия му нагон, защото за друго тя не става. А ако някой е преценил да ства и за друго, то съжалявам и този някого. Аз помня, че в реч беше преписла Мишел Обама, което рязко съкрати за мен и за всички стойностни хора шансовете тази жена да влезе в лигата, в която световните катаклизми я вкарват незаслужено. Срам ме е от света днес и от статията, която отразява по безотговорен начин ценности от събитието. За да опростя нешата за по-посредствените хора, мога да дам следния пример: хирург прави операция, в която любимият Ви човек е на ръба да оцелее или не. В този момент ви заговарят и ви обянсяват как добре и от коя модна къща е облечен хирургът. Но вие узнавате, че е некадърен и пошляр. Няма ли да ви се прииска да зашлевите шамар на мошениците, които опитват да ви пробутат некадърника и да вкарат близкия Ви в гроба? Това е пример, който жегва. Но как и защо не жегва хората, че куха лейка е център на вниманието с тоалета си, когато става дума за съдбата на нацията и света?! Това исках да кажа...

Какъв точно "пост" заема Мелания Тръмп? А ти лично ли я познаваш та знаеш, че е тъпа, проста и примитивна?

Имах прилежността да прочета нейни речи и да поровя какво умее, какво е правила и прави. Ти явно разчиташ на дизайнерите на платежоспособните хора, за да прецениш тези хора. Дали има нужда да обясня по-подробно?

Първа дама е обществен пост според конвенциите на обществото днес. Отказът от такъв пост се прави, като се дистанцираш от него. Всяка първа дама има право на това, но се прави, като не се появява в публичното престранство на клетвата на президента. И като обяви намерението си да не участва в обществения живот в тази си роля. А е пост, защото не може да има няколко такива роли. Не е коснтитуиран със закон, но пък е конституиран в традициите и то съвсем еднозначно. Преди да има закони, постовете са се заемали според традициите. ;-) Не знаех, че някой може да не е наясно, но се постарах да ти го обясня. Всичко зависи колко тясно възприемаш понятията, които стоят зад думите. Глупав човек често може да стесни понятия до най-типичното им изпозлване и да отрече смисли, ако те не са най-ежедневното им значение. За това се притесни от понятието "пост", употребено горе.

Както казва една българска поговорка " По дрехите посрещат , по акъла изпращат " . След 5 гд ще правим някаква оценка каква е била първата дама на Америка . За сега се вижда стил , вкус и европейска красота така , че само някой злобар може да и' даде оценка по- ниска от 6 ... За делата и' ще съдим по-късно .

Не съм гледал Джаки на тогавашната церемония.Мелания Тръмп снощи беше еманация на перфектен стил и поведение.Красотата й е само природна даденост.

А глупостта й каква даденост е? Баси простите кокошки! Успя да ви грабне с парцалки една жена с нисък интелект?! Уха, какви женки сте! Не се питайте защо живеете зле!! Щом критерият ви е да изглежда перфектно първата дама на една влиятелна нация..., а не да е интелигентна и мъдра, значи си заслужавате живота, който с метежна сила идва срещу вас. Тази беше копирала Мишел Обама в речта си, след което замлъкна изтрпнала, че хората поменят и мислят, за разлика от нея. Не ви ли минава през ума какво разнася като ценности и влияени една такава личност, пълна с морални и интелектуални дупки?! В такива дупки гние септика, която се разнася със зловоние из обществата, бе кокошки глупави!

На теб не ти ли е ясно , че не си пишат речите сами , а други хора им ги пишат

И какво ти пука за Американските ценности . Тя защото нашата първа дама е за пример . Кой разведе Радев , кого назначиха за ПИР на ВВС и кой се омъжи за Радев по времето на предизборната кампания , за да стане " чиста " автобиографията на бъдещият Президент

не прилича на онези маймуни

TIREX

хубава жена а не като травестита на обама ...

Много красива, не като Деса, на Гумен Радеф пачаврата.

Е, сега поне американците ще си имат красавица за първа дама и то славянка. Мелания е прекрасна и оная набедена дизайнерка дето се изока преди 2 м., че няма да я облича, сега може само да се захапе отзад. Де ла Рента и другите ще се надпреварват да и шият, защото е кеф да работиш за красива жена, а не като канарата Мишел.

а защо никой не коментира ужасно дългата вратовръзка на Тръмп, която не е по никой етикет? Можеше направо да си я запаше...

дреме му на вратовръзката за твойто мнение

aщото дължината и цвета символизират,че има собствено мнение и го защитава :-)

Нещо да кажат нашите "специалисти"относно бялото сако на нашата първа дама,било неподходящо според тях?

С това бяло сако , само циците на Деситу изпъкваха . Нашите са като селяндури в сравнение с Тръмпови .

Браво.Мн. добре.Да гледат и да се учат и другите.

разликата е в липсата на ботокс

само дето иванка е по убава

Не се карайте бе, Путя затва си нема жена - да не го одумват заради нея. И тая където я имаше се ожени за друг и са му е кротко на главата

Като наш Бойко.

И Роско "не искам да ставам президент" Подчехльов.

А я си представете само ако вместо Първа дама има първи "джентълмен" - метросексуален, зализан и т.н.- сещате се какво имам предвид

човек такива церемонии разбира колко всъщност са големи големите и малки малките:)

Нащо село , най хубаво ... Радев и Деса :)

Т.е. съпругът й Тръмп ще завърши мандата си като Дж. Кенеди?!

За съжаление това е твърде възможно. Дърпащите конците в Америка не са много съгласни с него.

Горката Мелания с тоалет на Ралф Лорън на клетвата! Жалко, че великата дизайнерка на маймуната на токчета, така категорично заяви, че нямало да я облича! Сега щеше да прикове публиката с весели циркови цветове и маймунско излъчване

двете дами са несъпоставими,защото имат различни достойнства.все едно да сравнявате кръг и триъгълник,примерно.Пък и за Мишел си се грижи Обама. Не съм разбрал да е искала някой друг чукач...Човек се погнусява,когато ви чете!

На Мелания не виждам за какво могат да се подиграват. Стилна и много, много красива и не на последно място много богата.

ей американците са толко плоски - копирала жаклин... нито жааклин е измислила костюмите на шанел, нито тя ги е направила известни....

Преди и След пластичните операции

Десо,не злобей! Не че ако беше цецка президент.....малей,не ми се мисли )))))

Преди и След час и половина нанасяне на макияж, кой знае защо

Мелания има много по-хубаво излъчване от Джаки Кенеди. Най-хубавата първа дама за сега.

Нашта първа дама е по-убава :) Все пак е от вторара употреба

Second Hand!

По-убава е от мамата Цецка!

а костюма на Тръмп от кой дизайнер е ? Идиоти!

Не разбирам защо ни наричате идиоти? познаваме ли се? Тръмп ми е адски противен,но костюмът му е много изискан.Трябва да се прави разграничение на двете,все пак.

Нали си идиотка с идиотски мнения и петенции

Всичко при Тръмпове беше стил и висота от облеклото , визията , та до речта на президента .

каквато и да е,факт е че е първа дама сега. тя си знае през какво е преминала,за да стигне до тук. а колкото до тоалета и,ами факт е че е стилен. а и е на американски дизаинер. не е случаино.

Центърът на модата отдавна е САЩ.Моят любим дизайнер е Ели Сааб, по произход ливанец, който твори в САЩ. Ако искате потърсете в Гугъл да видите какви чудеса сътворява.Жалко, че не може да се усети аромата на парфюмите му.

Жалко, че теб не можем да те видим и подушим .... Дали чичо Доналд, който както си чула е българин, няма да те експедира да върнеш накраденото?

Аз пък я сравних с Деса Простакеса

Хубав тоалет,като на посланничката ни в Белгия и Люксенбург -Мая Добрева.Само дето не си е слажила полог на главата като Добрева.

99% ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА В СТИЛ "ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО"! КАРАЙТЕ ПО - ВЕДРО,ДЕ! НЕ ЧЕ МЕЛАНИ ЩЕ ПОГРОЗНЕЕ И ОБЕДНЕЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ! НЕ! БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ И ЗЛОБИЦА СЕЛСКА НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУСНАТ ЩАНС ДА СЕ ИЗЯВЯТ!

Много е хубавс,като порно мацка с ехидна усмивка.Ама защо тя държи библията ли е,конституцията ли?Сбъркан народ и те и ние.

Хубава жена,с вид на порно актриса,с гадна ехидна усмивка.Дотук добре,ама защо тя му държи библията??

Хахаха ,ще ти обясня.Ами Мелания цял живот е държала библията на някой.Какво и пречи да подържи и старата библия на този идиот.Имам предвид на дядо си Тръмби.

Даже е по-красива от Джаки, мир на праха и!!!

меланя беше много стилно облечена, но защо сакото ъ се закопчава на мажка страна ! ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еманципация?

Ако иска САЩ да е добре триабв да преватизира печатницата от федерал резерф за долари

ъъъ.ъ.ъ. а тя не е ли?

Доналд Тръмп с червена вратовръзка - Мишел Обама с червена рокля. Обама със синя вратовръска - Мелания със синя еокля.

Жаклин си беше направо ГРОЗНА.

жената на кенеди не беше красавица, но имаше чар, за разлика от тази чиста кифла и на всичкото отгоре и проста

"Проста",а пък е съпруга на милиардер,а в момента най-могъщия човек в света......не е форумен драскач.

Интересно, че въпреки това, в нея се влюбват мъже като Кенеди и Онасис.

Много е красива, още повече на фона на Мишел.

Мишел и Барак наистита са се облекли като слуги на сем Тръмп

Мишел наистина изглежда като берачка на памук на фона на Мелания.

не е мишел а Майкъл

Ники

Жените със славянски корен и произход си личат. Усмивките и погледът са някак си естествени и човешки! Браво на Иванка и на Мелания!

Най-красивата и стилна първа Лейди в досегашната история на САЩ !

Жаклин Кенеди.

само че за разлика от жаклин ,мелания освен стилна е и красива

Най- важното е , че е ДО МЪЖА СИ!!!

Там това е задължително по конституция, не е концерт пожелание.