Катрин отново облече тоалет на български дизайнер

За първото си официално събитие през 2017-а в детски център съпругата на принц Уилям Катрин избра елегантно палто с колан в кралско синьо.

Обратно в новината

Коментари - Катрин отново облече тоалет на български дизайнер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекрасна млада жена!

Браво на нашето момче! Много стилни модели. Радвам се, когато чета за успехите на българи в чужбина. Ще ми се и тук да хората да успяват повече. Или поне да пишат за тях повече, че този медиен негатив не се търпи.

Забележи, човекът разбира, че за да реализира потенциала си, трябва да напусне родната кочинка! Затова и успява! Тук средата убива такива творци със злоботемие, дребнотемие и простотия! Това е истината и тя се отнася до масата тук.

Много по-добре щеше да стой на красавицата Мелания :)))) Тая скумрия не става ..... Поздравления за дизайнера !

Богата, елегантна, гледана жена! Дай, Боже, всекиму!

И тая принцеса е анорексичка Навремето и Даяна имаше същия проблем

Много изискана дреха , комплименти за колегата и много успехи от сърце :))))

Мн.хубаво палто.Веднага дизайнерът да направи магазин и в София.Стига ни заливат с евтини китайски стоки.

Прилича на полицейска униформа.Точка.

"Дизайнът на палтото е на българина Петър Петров, който работи за английската марка "Епонин". Херцогинята за втори път се доверява на марката." - тоест , тя изобщо не знае за него, а за марката "Епонин", на нея не й пдреме за Петър Петров, тя въобще и не подозира за него. Но, да е жив и здрав, и да дерзае. Успех !

Красива дреха. Браво. И Катрин все така ми е симпатична. Така или иначе има кралско семейство, поне приятна, обрана, позитивна личност като Катрин е принцеса.

много елегантна, а навремето соц.робите шиеха за немски и канадски фирми с техни материали и модели и третото качество понякога го продаваха в бг и то с връзки, стига лъка комунистически боклук и ние за събаление сме го живяли това време имаше 3 магазина за обувки с еднакво грозни обувки

Какви палта имаше само навремето от Рила стил... (немам носталгия по соца). Имах едно вълнено в охрен цвят, чудо. Оттогава, колкото и да търся не мога да намеря нищо подобно. А това палто иначе е доста шик, въпреки, че не мога да търпя никви крале и принцесове.

Сгодна женица, ама га на снимките е с мъжо й - плешивия принц, ефекта се разваля.

Слага в джоба си всички американски публични дамски лица, а и не само тях. Завиждаме и ревнуваме принца...

браво на момчето, успехи за в бъдеще !!!

За да успее човек...трябва да напусне България възможно най-рано.

Не е съвсем така

Така си е! Смачкват те още на стартовата права. Пълно е със завистници и зползвачи!

Много е бабешко и като модел и като цвят.Иначе успех на дизайнера!

Я си навличай леопардовите парцали и бегай, че без теб баничарницата няма да отвори. Много ти разбира тиквата от мода.

Същия този дизайнер се рекламира като австриеца. За пръв път му видях името кати топ дизайнер от Австрия...

И какво от това.

Ами това, че например се срамува че е българин?....

БРАВО НА ДИЗАЙНЕРА, НО КАТРИН ЕДВА ЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВА И ЗНАЕ КОЙ Е ТОЙ. ЗА НЕЯ Е ДОСТАТЪЧНО ДА ЗНАЕ МАРКАТА НА ФИРМАТА ,КЪДЕТО Е ПРОИЗВЕДЕНО. И ЩОМ ЧОВЕКЪТ РАБОТИ ЗА АНГЛИЙСКА ФИРМА ЩЕ СИ ОСТАНЕ БЕЗИЗВЕСТЕН ДО ТОГАВА ДОКАТО НЕ СИ НАПРАВИ СВОЯ ЛИЧНА МАРКА.

Това няма значение. Важното е, че веднъж като се спомене име на марка или дизайнер носен от нея, моделът се разграбва и пичът като нищо ще направи собствена линия. Успех!

Както винаги радва очите!

Български е дизайнерът, когато работи в България. Когато работи в Англия е английски дизайнер по произход българин. Кой ви е учил на български език?

Дори за мъже,но те трябва да го носят със закачка,иначе се разбира,че е зле подбран подарък от жена. Та,само коланчето на розовия костюм май е просто против уроки :-) защото обикновено подчертава красива талия ;-)

Къде е това плисе? Става дума за огладени плохи.

Плохи са, но не са огладени, или както е по-правилно разгладени. Не това е важното, хубавото е, че български дизайнер получава признание от особа, която диктува модата, независимо дали това харесва на някого или не.

Все едно особата знае името на дизайнера.

Есенна рокля или костюм. И у нас се носят, откакто се помня :-)

Браво,знаех си,че шуменската 'модна школа' е на ниво,а шуменци-винаги в крак с модата :)

Стига с тези провинциални комплекси. Радвам се на успеха на дизайнера и дано не е комплексар като теб.

държанката на рептилите отново с некво бозаво сукманче

Браво на талантливото момче,ако беше останало в България никой нямаше да чуе за него наланта му веднага щеше да е потъпкан и незабелязан от връзкарите от държавна художествена академия примерно

Да бяхте публикували и снимка на дизайнера.Катрин сме я виждали.

Браво на дизайнера!...А докато е работил във Варна колко са му плащали великите български работодатели? Е, нека сега Айшетата да им правят кройките и да им шият!

Дрехата е хубава и стои добре на Катрин. Това, което не разбирам в стила й на обличане, е именно подобен тип дрехи - рокли-палта. Защото е очевидно, че от долу не носи други дрехи. Рокля ли е тогава или палто?

Има друга дреха под палтото. На снимка 2 личи до къде е дрехата под палтото!