Майката на Илон Мъск с фурор като модел на 68

Майката на милиардера Илон Мъск - Мей, прави шеметна кариера като модел на 68-годишна възраст и ще дефилира на Седмица на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Илон Мъск с фурор като модел на 68 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен стил и излъчване! Има класа и вкус, за разлика от други богаташи, които изглеждат като палячовци!

И аз мога да ощасливя наборката!

на втората снимка си е жив давол ... тази жена лъха на двуличие и пластмаса ... но като е рекла да се показва да се показва :)

Много се кефя на жени и мъже на възраст които имат живец.

Тя е модел от 50 години. Синът ѝ е на 44.

в америка и пенсионерите богатеят. а тука мизерия на квадрат.

тез пък с тяхното моделиерство - нищо друго не знаят. Като по цял ден се връткаш пред огледалото и въртиш педалите на фитнеса и готвачката ти готви разни рецептурни гозби от спанак - ам'чи кък , и като сложиш 200 мазила и се занимаваш само със себе си и как изглеждаш, и се топиш в какво ли не - ам'чи кък. Вярърничава работа. Хората на външната визия и лъскавия празен живот. Със сигурност не знае какво е България - яде ли се, или що.

Тази жена е красива, в това спор няма! НО истината е, че модната индустрия се докопа и до възрастните жени, които до скоро просто не се вързваха на модни дрешки и козметика...съответно има нужда от модели.

С нейните пари и на 89 ще изглежда добре. Ние да му мислим...

Дано този юнак успее да направи нещо толкова сполучливо, колкото е направила майка му (него)!

на Амбър Хърд! Е, на тоя ще му вземе половината Марс.

излъчва чар и достолепие! Красотата няма възраст!

Илон Мъск - Мей - никога не съм чувала това име, а вие ми пишете даже за майка му!

Сигурно и за Зайн шрайн не сте чули!!!!

за Тесла може и да не сте чували,не е кола за всеки,но за ПейПал е чувал всеки.

Лошо 61!

Русичка ли си? Естествено?

Човекът просто иска да каже, че имената са изписани неправилно. Не би трябвало да има тире или пък някакъв друг знак между имената Мъск и Мей.

За Тесла съм чувала, не за колата, а за Никола Тесла, учили сме го навремето.Пай пал не ме интересува, карти никакви нямам - ни дебитни, ни кредитни.Руса никога не съм била.Много хора обичат да се подиграват, но ако не беше гугъл,и те не биха знали нищо, нито за Шайновци нито Илонки.Тези,които ги знаят без интернет са за никъде.

Интернет е изключително интересно и полезно нещо. Съдържа невероятно много информация на много езици, от там можеш да научиш почти всичко, можеш да свържеш минало и настояще, да погледнеш в бъдещето - и при това за много кратко време, с помощта на Гугъл и другите търсачки. Можеш бързо да съпоставиш информацията за нещо определено от различни източници и многообразни гледни точки, да си съставиш обосновано мнение за това нещо от свое гледище. Няма да сгрешиш, ако потърсиш и намериш начин да ползваш Интернет. Но предупреждавам - заразно е. Извинявай за русичката.

Ами, жалко че не си чувала, за жалост едва ли си сама. Това е едни от гениите на нашето време. Прочети нещо за него. Не си ти виновна, всъщност ни заливат с помии за гъза на Кардашиян и пържолите на Лейди Гага, дори и тази новина не е за него, а за майка му- моделката.