Емили Ратайковски се разходи по бельо в Ню Йорк

Моделът Емили Ратайковски позира в оскъдно облекло при температурa от 6 градуса по Целзий за фотосесия в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Емили Ратайковски се разходи по бельо в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я ли набараха някакви негра с големи паламарки да й направят дуал пенетрейшън

Най-обичам да ходя на фитнес, гримьор и фризьор във Фотошопа

Истината все някой ден лъсва. Това девойче с тоз целулит нещо не си мяза с онази изваяна кака с откровени сцени.

е то в ревюто на VS не им гримират и мажат телата понеже.

Що не ходи по бельо в Столипиново? Процента на изнасилвания и други престъпления е в пъти по висок в Ню Йорк от колкото в Столипиново.

хубаво ку...енце....

И хубаво се гъзурчи... То това си може,друго не му трябва...

Ще перифразирам Брайън Мей от Куин - твърде много фотошоп ще те убие, ще направи живота ти - лъжа.

"Моделът има над 10 милиона последователи в.." Това,че някой е видял голо бедро и кликнал да види и циците, ПОСЛЕДОВАТЕЛ ли го прави? Тея от дир-а съвсем затъпяха. За някой и друг лев реклама на някаква пача,,,

егати грозното куче

Използвам да се прикача към това мнение, за да отправя гореща молба - спрете да развъждате джак ръсели! Те са малки и привидно добряги, но са чудовищна напаст и за беда се плодят като зайци. Хората вече започват да ги изхвърлят, защото не издържат и получават нервна криза с времето. Скоро ще трябва да ги евтаназират, защото и в приютите не ги искат. Толкова своенравни, невъзпитани и жестоки в тъпотата си същества - каквото докопат късат. Човек може да не убият, но нападат други кучета, а котка като видят - я догонват с два скока и не я оставят докато не я довършат. Тази агресия и огромно самочуствие ги прави равностойни противници дори на големи кучета. Хората пропищяха. Не си вземайте джак ръсел, за да не ви гледат лошо, навсякъде ще ви заобикалят.

Много са "модерни". А всички, които познавам с това лудо куче се оплакват постоянно от това недоразумение.

Ти да нямаш газове?! Много са си добре! Хората сме зле, да знаеш, хората! Моя не къса нищо щото така съм го възпитал...а всички останали дето са си взели куче само заради гъзарията те да му мислят!

Коза на улицата .....

сарби я катериzата тая ...снимала сее в трибека...да беше отишла кам харлем или ужен бронх ..там щяха истински да и се насладят ..

е чухнах в интернет точно на -папарашни снимки на адриана лима - натисни първото, където е със Сами и се наслади на отпуснатия корем.

Гледал съм ги снимките, къде го видя отпуснатия корем? Лима тренира като луда и е само мускули. Пусни си последното й дефиле от VS да видиш какво значи стегнато тяло, няма фотошоп. Да не говорим, че Лима е на 35, а това маце на 25. Не може да си толкова млада, модел и да си отпусната. Сори ама е така. Мислиш ли, че от марката са толкоз прости да подписват с нея най-добре платен договор, за да вее отпуснати телеса на подиума. Тя ако не тренираше и не се поддържаше толкова трудно щеше на 35 още да е на върха и да е най-добрият и платен модел.

Напиши adriana lima fat Излиза поредица снимки с една червена поличка, сутиен и гол кръгъл тумбак - на ревю! Ще кажеш - понеже много тренира, това просто може да е само една плочка с големината на футболна топка. Става :)

и на мен ми се еве!!!

Като няма парЕ за дрехи,така ще е. А у нас богати Ора,с юргана на главата ходиме.

снимка на момиче без фотошоп - нормално е, Лима без обработка на снимките й тя не е перфектна, такива хора няма.

Я, виж в Гугъл парарашки снимки на Адриана Лима, на живо, после ще си пишем, като ги разгледаш. И в България поне 1/2-ра от бръмчалките-''модели'' не стават за нищо.

Новият проект ще да е премахване на целулита?! С тези къси крака може да е модел на ботушките само. И как се е издула, сигурно има г'азове? Чудя се ако до нея се наредят модели като Адрияна Лима, тая как ще застане до тях?! : ) Ще се облече, веднага.

Фири

Мразя индивиди с женско име и мъжко презиме.

показа че мисли защото е прост. Глупчо кое му е мъжко на името? И на другите са смешни славянските женски имена с "А"- то на края. лелеееее селски.

Къде видя презиме? Това й е фамилията.

То и името й е мъжко, само че в множествено число :) Един Емил, двама Емили.

Кучето е минало покрай Джак ръсел териер, а девойката има целулит и шкембето и е надуто... Да иде да потренира малко.

Те повечето джак ръсели са странни нечистокръвни мелези - даже има не една , ами две фейсбук групи, в която си ги показват и им обсъждат кой е по-по най-джак и що на тоя са му клепнали ушите и му виси носа. Само няма кой да им каже там, че джак ръсел се разхожда задължително с каишка, защото е отвратително проблемно куче и когато реши да прави беля, я прави рязко и е късно за реакция. Но дори да ги държат изкъсо не е спасение, тия кучета са подли, изскубват се. И ако още повече се нароят, постепено ще се обзаведем по улиците с късокраки, бързи и свирепи помияри.

Пф, поредната ковра...

Само като я гледам и изгарям.

някой може ли да обясни?

Robin Thicke - Blurred Lines (Unrated Version) ft. T.I., Pharrell - търсиш това в ЮТубата и се образоваш.

Хайде пък и ти... на това се казва информираност. Образоваността е съвсем друга работа.

Не, че съм си загубил съня, ама кой педаст тури два минуса на клип с хубави голи цизи?!

Хаха, доколкото разбирам, да те заснимат как се разхождаш по бельо в Ню Йорк се брои за .... ПРОЕКТ ;)

Хам хум Хам. Туй дупе ще го изям.

Нещо се е поотпуснала откъм дупето.

Явно детето не отказва. Няма друго обяснение за такова лансиране.

Следващия път да се снима за Диор и да се разходи по парфюм ;)

Но Янчето е класно гадже, стегнато, танцуващо, живо, може да не е най-умното момиче на света, но е поне няколко класи над това световно известно Минди.

Абе верно има целулит тази пТичка...

Тая много много дрехи не може да търпи по нея да има! Голяма кама!

късокрака.

Бива си го пи4ето. Ако ми се примоли ще я уважа.

Има целулит на задника .

Мда, не е лоша еврейката, но на живо не е като на фотосесия.

Много изсулена бе! Вярно слабичка е,ама то всичко по нея виси, няма грам мускулче никъде. На тези години задника и виси, ами като стане на 40-50? А тези крака с педя и половина луфт между тях? Да не говорим за фейса - тази сутрин за 20 минути път до работа видях минимум 20 жени с много по-красиви лица от тая тук. Нищо общо с лустросаните и снимки в списанията!

Ние понеже сме прости хора, доматите ги ядем с колците и не рабираме от висша мода и такава неземна и одухотворена красота като на наркозависимото момиче от снимките. Световно известна е р'ииш ли, цел свет я е признал, кои сме ние, че да не я харесваме?! Вероятно й завиждаме.

Ходеща точилка... :)

Тва ако е модел то аз съм мистър Олимпия...