Божествена ефирност от ”Валентино”

Дизайнерът Пиерпаоло Пичоли представи дебютната си колекция висша мода за "Валентино" в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Божествена ефирност от ”Валентино” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравйте и от мен! Относно колекцията мисля че има подчертан акцент на функционалност от гледна точка на разчупване на стериотипа, визирам онзи тип дрехи, които сякаш са изработени да паснат само на определен строен и даже в някой случаи много слаб силует(фигура). На мен лично ми допада много от видяното, защото аз лично съм макси дама и чесно казано от много от моделите бих носила с голямо удоволствие. Единствената алтернатива, която мога да предложа на дами като мен е http://www.maximarket.bg/, тук ще намерите красиви и изгодни български дрехи в големи размери.

деца облечени в дрехи за жени на 30+ години - това не мога да го разбера.

Тъпо, некрасиво! Моделите - без коментар - деца :( А какви рокли правеше Валентино...! Страхотни! Ама истинският Валентино! А не някой си, за "Валентино"!

Откакто отнеха компанията от Императора моделите, които показват са просто ужасни! Нищо общо с присъщите за Валентино елегантност и изящност. Същото се случи с друг един голям - Ив Сен Лоран.

Красиви и ефирни платове, но дизайнът на роклите е като за закачалка. Съгласна съм с TEDDY, това не са модели за истински жени!

Повечето модели са много удобни за домашна роба в горещите летни вечери.... Почти еднотипни.

Плашешто е! Всички момичета са на 13-14 години, деца. За всички професии има изискване за възраст, а тук не! Вижте лицата им, изглеждат уплашени даже.

Моделите започват именно от тази възраст. Някои на 25 се пенсионират.

Ами едно и също пишем, ама аз не мисля че е подходящо деца да показват дрехи за възрастни. Нелепо е. Да си носят дънки, къси панталони, шарени роклички....