София Борисова показа колекция на Седмицата на модата в Рим

За първи път в историята на българската мода роден дизайнер представи своя колекция на Haute couture fashion week Alta Roma в столицата на модата Рим.

Обратно в новината

Коментари - София Борисова показа колекция на Седмицата на модата в Рим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъка, мъка, голяма мъка .... в България всички шивачки са дизайнерки и всички магазини са бутици.

Това някаква новина от 74-та година ли е? Понеже моделите са от тогава. Без усъвършенстване. Струва ми се, че е ученичка на Евгения Живкова. Според постиженията на такава ми прилича. С липса на фантазия. И демоде.

Лично на мен нито една от роклите на снимките не ми допада, не са по-различни от тези, продаващи се в известна в София, а вече и в други градове верига магазини с немски стоки, където предлагат не по-лоши модели на цени с постоянни намаления 50-70%. Моите уважения към г-жа Борисова, осъзнавам, че все пак тук е вложен много личен труд, но смятам, че трябва българските дизайнери да проявяват малко повече идентичност. Това би довело до по- голям интерес и по-добра продаваемост. Поздеавления за ревюто, но все пак аз бих заложила на не толкова класически изглед, нека го оставим на класическите марки и запленим Света с доза креативност! Поздрави!

браво! Ние сме си талантливи във всичко!!!! Още веднаж браво и нови успехи!

Явно сама си е написала хвалебствените коментари тук. Все едно сме слепи. Тия парцали са като от магазин за втора употреба.

Браво на София, най-сетне се сетиха "големите" в модата за нея, след като разходи 1-2 рокли по килима на оскарите.

Столицата на модата не беше ли Милано.

Много талантлива дама , цялата колекция е интересна и изискана . Браво и успех :)

кой е финансистът на това скъпо представяне??????