Какъв е тайният код за секс в Белия дом

Агентите от "Сикрет сървис", охраняващи първото семейство на САЩ, имат код за секс, когато президентската двойка иска да се уедини.

Обратно в новината

Коментари - Какъв е тайният код за секс в Белия дом | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На фатмака щял да е "КУРнински проблем"

На Тръмпи ще си му подхожда неговото си с малка добавка: "You are fired! ... for a couple of minutes!" или по-непринуденото: "Fu.k OFF!... for a couple of minutes"

Къф секс бе, той е на 70 години. А при обамката си представям агента на секрет сервиз как мастурбира пред вратата на спалнята им

Кода е - Хилари, из дат ю?

Овален кабинет - проблем !!

Тоя поне има, какво да... Путин... освен с Медведев?!!!

dsco@

Предложение - те ти булка, Спасов ден.

Хаха! Звучи точно като Иво Сиромаховите бъзици ;)

не мога да разбера защо хората отдават такова огромно значение на секса след като е един грозен акт в който мъжа и жената си търкат половите органи и издават свински звуци, деа и тъпотията

Мое би щото без него нямаше да си тук да пишеш тъпотии????

Може да се зачева и без да се прави секс в днешно време. Това е само като информация, а иначе живот без оргазми е пропилян живот.

Освен това текат некви миризливи течност из них, деа и аз!

Струва ми се ,че много ти се иска...ама те е страх да не ти хареса този "грозен акт".Иначе и аз не мога да разбера защо се отдава такова голямо значение по медиите на нещо красиви,приятно ,и без което човешкия род не би съществувал.

Има и такива мъже, на всичкото отгоре искат да са семейни и да имат деца. Майкъл Джексън е страдал от такава болест.

Сигурно получават писмена заповед с времетраене, подпис и печат. ;) Не може ли просто са искали да останат сами?

искате да кажете. Надявайте се да получите на семейство Тръмп кода - такъв няма, щото не са опрели само до Белия дом за терен. Ренегат... егати падението. Ренегат от Уикипедия, свободната енциклопедия Ренегат (на латински: renegatus, от renego отричам се) е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник. Понякога понятието се използва за човек, който се отрича от принципите или убежденията си (като политическа идеология или национална идентификация), или който оставя една институция или група (семейство, армия, спортен клуб), за сметка на други, и тогава, в зависимост от формата, е равностойно на предател. Според речника Brockhaus това е лице, отрекло се от своята вяра, особено за лица преминали от християнството към исляма.

един минус бди тук самотен...

кодът е Психопати

Бе кво ни интересува Белия дом,да кажат кода между Борисов и Цачева, а после между ГЕРБ и Реформаторския блок...И ако кодовете са два - кой е кодът "аз съм отзад"..да занай народа и да се възползва!Много удобно така!!

Използването на таен код е задължителен за интимните моменти в Белия дом. Не и за Бил Клинтън и Моника Люински.

мога ли да спра да повръщам ??? или ще продължавате с идиотизмите ?

ЕБАТИТЪПАТАСТАТИЯ

А в училище продължават да убеждават, че човекът е "Разумно" същество...

Във тази връзка какъв ли е тайният код на Дондуков 2.

"сърби ме д...то"

Според мен кодът ще бъде "Трибестан"

Пълни глупости, откъде ги преписвате тия небивалици бе редактори?

Достатъчно е някой някъде да напише нещо и това вече е законен източник за "медиите". Иииии се почва едно цитиране, по сайтове и сутрешни блокове без никаква свян че това са тъпотии, лъжи, клевети , дезинформации и т.н безмислици. Журнналя - другото име на хора на заплата и команда.

Превеждат, преписват, фантазират...пари да падат. Голяма реклама направиха , вместо да избодат очи , ще изпишат вежди. Ама тя простотията по хората ходи. Някой виждал ли е просто животно ?