Съпругата на княз Кардам представи бижутата си в София

Принцеса Мириам, съпругата на покойния княз Кардам, пристигна в България, за да представи за първи път у нас своите дизайнерски бижута.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на княз Кардам представи бижутата си в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе крале ,князове,княгини ли има тук. Да има принцеси със къйма. Махайте ги тез кукли от бг само да крадат идват те даже в бг не живеят майка им боклуци. и има хора дето още им вярват мале ....

Цените на бижутата на снимката са потресни. Направих си труда да вляза в сайта на нейната марка и там има много красиви неща, но на напълно нормални цени. Пръстени за по 130 EUR, почти народни цени. Какви са тези хиляди тука?

или Крадливо Старче .. все тая

По-злобни коментари не бях чела,за това сме на такова дередже."Не сме народ, а мърша - туй ще кажа и ще свърша!"

не я ли е шубе, че крадлив симо ще й ги открадне!

Не си ли избира сам народа крадливи селяндури комунисти да го управляват без капка мениджмънт в главата..Докога ще се оплаква този народ за собствените си грешки,които продължават вече 70 години...

Има наследник,а дамата до него е майка на престолонаскедника Борис Сакскобургота.. Запомнете,че да пожелаете най-лошото на някого не е добре за самите Вас....Не заемайте ролята на БОГ....

продуктово позициониране статия за сноби

ДАИ БОЖЕ СЛЕДВАЩОТО И ИДВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ЗА КОНЧИНАТА НА КРАДЛИВОТО СТАРЧЕ.

Това е един вид гавра с бедния български народ!

Някой да те обере и после да дойде да ти предлага да купиш откраднатото.

Снахичката продава откраднатото от бай Симу - "принцесата" на крадците.

Че Дедо ще ги свие, проиграе и изпие!!!

Стига простотии

лесно могат да "отидат" при ордените на Фердинанд. Така, че не са никакви "глупости" И друго, какво ни занимават с тази "принцеса" и дизайнерските й бижута вече 2 дена. Айде стига с "новината".

Че ви опрая за 800 дни! Билийвайте ми!

Е да се организира референдом за обявяване на царство България с всичко ,което следва. Писна ми от слузести комунисти, късипаха всичко българско. Прицесата е чаровна.

и ако беше учил на "време"-то, нямаше да пишеш неграмотно.

Неграмотно? Та на вас моралът ви го няма изцяло. Освен ред лъжа, ред омраза друго не творите. Човекът иска грамотност в държавното уравление, затова иска референдум. А за граматиката по български, ти да беше учил, нямаше да пишеш глупости. Но и ти да изокаш ...

Йотова да си види прекрасното шкембе,прозиращо под тюлената мрежичка!Що за чалгарско облекло?Излага се.

А селянията,наглостта ,липсата на вкус и наглостта са все отличителни черти на комунистите

ама е с "царя" и при "царя" , а той ѝ се радва. К'ъв ли е па тоя "цар".

Много се радвам ,че е представила колекция бижута тази измислена принцеса, тъй като не знам на коя реална държава е принцеса. На жените в България им липсва само колекция от бижута, всичко друго си имаме.

Ако България беше монархия и жените щяха да са по-изискани,но нали си избирате комунисти-селяндури,не се оплаквайте.А Принцесата е наследила титлата си чрез брак със сина на Цар Симеон,княз Кардам,който почина.Тоиитлата се наследява и никой комунист или гражданин няма право да я оспорва,защото се предава по законите на институцията Монархия....А Принцеса Мириам Унгрия е на практика майка на наследника на Цар Симеон...

при монархия жените може би щяха да бъдат по-изискани, ама мъжете щяха да си останат все такива. Е тогава за какво ни е монархията?

Ако беше монархия, ама не е. Затова симпатягата не е принцеса. Дедо Симо не е цар.

Борис е новият наследник на короната на Симеон. Колкото и напълно условна да е тази титла,Монархът си остава винаги Монарх и титлата,която притежава се предава чрез поколенията.Титлата на Монарха се дава от Институцията Монархия и Църквата и никой временно управляващ граждански служител няма право да я отхвърли....Както каза Кралица Мери,бабата на Кралица Елизабет Монарха е ръкоположен в Цъква,а не от граждански служители затова Монархът е отговорен само пред БОГ,което е отговорност с огромна тежест и задължения...Монархът не е отговорен пред нито един граждански временно управляващ служител,защото не е избран от тях и не е ръкоположен св обществена сграда,а Църква. След кончината на баща му Кардам по династично право първородният му син ще приеме титлата княз Търновски. Ако някога му се случи да седне на престола, ще се подписва под указите си като Борис Четвърти. В момента той учи в Европейския лицей в Австрия. Момчето навърши пълнолетие на 12 октомври 2015-а. След него в редицата за имагинерния трон е по-малкият с две години негов брат Белтран. Той е близо до майка си в Испания и е талантлив пианист. Поради многолюдието на фамилията Сакскобургготски - пет деца и 11 внуци, списъкът за български цар се оказва невероятно сложен, но не чак толкова дълъг - трите момичета по закон не могат да имат претенции към престола.

Сърдечно благодаря за написаното. И за смелостта, да го публикувате тук. Защото, ако се съди по участвниците, това са или платени хора да пишат глупости срещу монархията или са хора без култура и достойнство. Но, написаното се чете от стотици или хиляди други, които нищо няма да напишат; и част от които нямат позннията за това което пишете. Както е известно, в България отдавна не е политически коректно да се казва истината за царство България. В този смисъл, похвално е че е организирана тази изложба и че в нея се вижда царя ни а до него и вице президентката. Какво по-добро за България, ако най-сетне се спре с това губене на българска енергия от омраза и невежество.

Много хора имат погрешна предства за Монархията и Монарсите.Аз съм истински Привърженик на Монархията,защото дълбоко съм се интересувала от същността й .Монархът е длъжен през целия си живот и с поколениоята си,които възпитава да защитава достойно Короната и Институцията Монархия,а следователно по този начин да защитава и пази страната,която му е поверена.Монарх е за цял живот и отговорността е огромна...той не може да си позволи като Президентите,политиците,комунистите,които идват и си отиват да се отметне от задълженията си и всяко новородено дете в семейството от люлката се възпитава в задължението наследник на Монархията независимо дали му харесдва или не-това е дълг,който не познавам нито един републиканец или комунист да носи до живот и да е отговорен пред БОГ за деянията си.Нека хората си пишат каквото искат от незнание или погрешна информация,която им е втълпявана от 70 години....Аз лично от баща ми и майка ми знам,че Цар Борис Трети е бил много добър Цар и с право носи титлата Цар на Българите-обичал е и е милеел за България.

Видяхме го колко струва царя, така че сега само остава да му купуваме и бижутата

За бижутата - те са подарък. Не можеш да ги купиш -не са за продан. За "колк струва", точно това ти е обяснено, че не можеш да го оценяваш. Полезното, което можеш да направиш е да оцениш себе си. Но и за това се иска морал.

колко очарователно, какво удоволствие и заслужена гордост лъха от това витиевато разяснение. Прекрасно, но когато един ръкоположен от Църквата монарх стане граждански министър-председател, може би все пак знае ли човек монарха признава републиката и се детронира доброволно и саморъчно, чрез подписа си под гражданските републикански документи. Вярно е, че за пари и имоти можеш да си изтъргуваш трона, което се и случи в нашата гротескна държавица, така, че е крайно време тази новина да си отиде дето ѝ е мястото. Доста аристократи, пажове и велможи вече посетиха изложбата на бижутата на "принцесата".........

Драги/а "благодаря", проблемът ти е то това, че не вярваш в Бога. Как точно ще работи един цар в полза на народа, /защото цар е длъжност да служиш на Бога, като си пастир на стадото, което Бог ти е поверил/ ГО РЕШАВА ТОЙ. Не ти. В условията наложени на България отвътре и отвън, това е най-доброто което царят избра и го изпълни отлично, с морал и достойнство. И не е единственият в историята на българските царе. А и в историята на царете по света също. Няма значение какво точно ще се наложи на един цар да прави или да се съобразява в живота, неговият първи и неизменен дълг е да води наорда си и да се бори за неговото оцеляване. А колкото до имотите, ще трябва да си намериш други "дружки" с подобни кошници от лъжи да си обсъждате... дюдюкащите ц-та..

Внука на дъртия миндил,малкия Хасанчо,кога,ще ни стане цар?

И тази ни е вицепрезидент т.е. утре може и президент да стане. Браво, българи. Аз вече не мога да виня никого, че сме зле.

Комунистите бяха замислили да върнат царя,да го използват заради контактите му и пак да го изгонят...но не би ...той им показа,че този път номера няма да мине и остана...плюха го,храчиха,настройваха хорското мнение чрез медиите като истински долнопробни селяндури,каквито са си,но той не слезе на нивото им и продължи да си стои тихо...Сега комунистите видяха,че леко полеко ги избутват отвсякъде и отново доприпкаха при Царя...Никой няма да ги приеме да останат там,където ги е въвел Царя,след като го прогониха и се подиграха с него след стотиците трикове,които му изиграха през 800 дни,но наглите селяндури си мислеха,че като лапнат бизнеса и парите и като се натресат с препоръките му,всичко ще е вечно...е,сега разбраха,че помиярското им потекло не важи,а и лъжци,използвачи никой не обича...и леко им показва вратата-тихо,крот5ко,аристократично...без да се пъне и вика като селските комунистически лелки...та затова прима комунистическа подлога тетка Йотова се е дотътрила на това събитие,което нито приляга,нито се полага на дселяндурки като тях

ох на дядо аристократчето - с този изискан речник пар екселанс, маниери на английски лорд и разсъждения на десето поколение интелигенти с висше образование.

Много елитарно. Тук хората са бедни, прости, оскотяли. Бижутата са им предпоследната грижа.

Каква прави вицепрезидента на това лично тържество на така наречената" царска фамилия".

комунистическата зурла иотова - парва дружка на монархическата снаха... ха ха ха .

Вицето да си прегледа хипофизата. Тя просто нараства не с дни, а с часове.

Народе пак ни налазиха царисти и комунисти-нищо добро не ни чака . А и с тоя президент и премиер ,искат да ни свършат.Но не са познали .Тоя път ще се вдигнем като в Румъния и трябва да ги отнесем. Да не ги пуснем във власта..

Пийни си малко ракийка и остави политиката на други. Кой ти е народо на тебе??? Та то в България има само комунисти и царисти. Последните от 44та насам са намалели до минимум. Днес има малко слънце и за тех та има надежда продължим да си ги имаме. А за комунистите след бума на авантата да си такъв и след масовият грабеж, нещо и техната бройка хептен оредя. И останалото е циганета, които са между шамарите на "защитниците" си, най-големите им врагове, една чета честни българи, дето им внушават че са турци, и друга чета от подобни дето си мечтае за имперско.

благодаря ти господи че съм се родил сред прости български цървули ракиджии

тоя защо не си стои в Мадрит и да си живее той и поколенията му от краденото. Да си живее, едно време казвахме "живее като Симеончо". Ама всичко си е изчислено - комунягите за всеки глас треперят, надяват се да преобщят - разгеле комуниста-царист Герджиков го направиха временен премиер, та колкото и заблудени монархисти да има у нас - да гласуват за БСП. Нямат грешка.

през девет планини се подушват - комунисти и царисти. Повръща ми се от вас - само и само да управлявате за да крадете се прегръщате със всички - царе, папи, патриарси. А нали бяхте против царете, против религията. На това му се казва безочлива крадлива сволач.

Те пък щот "демократите", ама хич не барват чуждо.

Кога станахме монархия, че снахичката станала принцеса, че не разбрах?

Не бе, то туй колкот да може да сложи 30% отгоре на бижутата, за баламите с пари.

Не само тъп и прост си селяк

абе госпожо - имам пресантиман, че си такава на преклонна възраст, ако влезе у вас крадец и ви вземе всичко ценно пък бил той и полиглот, как бихте се отнесли възпитано към него - аз бих стреляла, че да се отърват честните хора от него.

титлата на всичките след този е "крадливдедо" , примерно - крадливдедо симеон, крадливдедо кардам , крадливдедовица мириам и крадливдедо хасан и т.н.

мошеник отвсякъде.Хората мислеха, че е като баща си, но той е НЕДОСТОЕН СИН НА ДОСТОЕН БАЩА. иЗПОЛЗВА, ЧЕ гЕРДЖИКОВ ГО ИЗБРАХА ЗА ПРЕМИЕР И ТОЙ ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА. Временен-временен, ама временните са най-дълготрайни. Всички го харесвали - кво му харесват - най-лошото комуняга-царист.

105 коментара 0,1 промила от тях положителни. доста красноречиво , не мислители ?

Всичко ще разпродаде принцесата. Много хора имат да дават на дедо Симо обратно и ще си поразвържат кисийките въпреки, че бижутата не им трябват. В това не бива да имате никакво съмнение.

Реших да проверя коментарите и веднага съжалих-много омраза и липса на добро образование.

нямаш право като си от максуда да пишеш че си BG,циганин българин не става мaкар да пише BG

Йотова да си сложи комбинезон под прозрачната евтина блуза, за да не й се вижда пъпа на затлъстелия бесепарски тумбак. Пфу!

Този на снимката отдавна е минало. Въобще не трябва да го показват и споменават. Още повече след всичко, което натвори в България.

"Принцеса Мириам" Тази принцеса на Израел ли е? Не знаех, че имат монархическа линия.

Кои са тия и нас какво ни интересуват те?

Следва стълпотворение от български пенсионери ценители, чудещи се как да си похарчат грандийозните европейски пенсии.

За дъртия КОЗЕЛ знам, че е доказан крадец. За "принцесата", моля коментирайте!

Защо ли имам усещането, че "Вервайте ми" пак ще изплува в политиката, като преработен от храносмилателната система хранителен продукт в тоалетна?!

На тоя вече му е време тотално да се скрие и никога повече да не се появява, да си ходи в Мадрид, тук нанесе достатъчно вреди.

Чувството ти не те лъже! Спомбяте ли си как този човечец кръсти внука си?!

Добре дошли в страната на.. "братчетата на Гаврош"! Докато някои хора студуват и гладуват, други се хвалят с бижутата си! Пълна простотия!

Преди години и другата му снаха Карла се опита да пробута парфюм на пазара, но не и се получи. Явно и двете си нямат представа, че Симеон не е харесван тук и затова не е най-подходящия да им представя марките на българския пазар, предварително ги обрича на неуспех.

В търновската конституция няма други титли освен царската и тази на престолонаследника!

Българи, вашият последен цар е покойният княз Фружин! Това е истината! Друга няма! Фружин е син на последния търновски цар Иван Шишман. Нищо лошо не казвам за великите ни ханове. Не ме нападайте с лоши думи! Добре е да знаете, че сте потомци на велики монголски ханове и на велики тракийски царе отблъсквали не веднъж огромни империи, които са рухнали, а ние сме си пак България, но не велика! А Симеон II не е български цар. По принцип никакъв цар не е!

Стига сте го пробутвали тоя фалшив цар! Последният ни истински цар е Иван Шишман, а дефакто сина му княз Фруцин е последният наш български цар. Хановете ни пък са си били монголци, които завлядяват тракийските племена. Грешно е да се мисли, че България е от 681г. Имало е държава Велика България по времето на Исус Христос. Хановете просто нахлуват тук, но една империя не може да се задържи задълго, ако не промени генофонда с техен. Монголоидните не успяват да доминират с гените си, а и няма как това да стане. Историята не познава такъв случай. Останали са съвсем малко монголоидни в генофонда ни. Повечето сме си потомци на тракийци! Нито една империя не е съумявала да променя генофонда, то затова и тя се руши! Симеон I Велики е български владетел, при който за първи и единствен път сме били ИМПЕРИЯ! Затова и кобургите вземат нарочно имената Борис и Симеон. Вземат имената на едни от най-великите ни царе! Таткото на великия ни цар Симеон I e цар Борис I ... Борис II и Симеон II не са български царе! Последният ни княз/цар е Фруцин. Затова изобщо не бива да ви пука за разни наследници копеленца на име хасанченца на кобурготския Симеон II ... Техен патент е да си слагат имена на велики хора. Хасан не е случайно избрано име, но не ми се обяснява в комент форма за скапаните кобурги... ...чакам минусчета :) Симеон I Златен век за България, Симеон II - срам за българите! Не е български цар! ...казах! ...

"казвай" каквото си щеш, но че най-много лъжи казваш е факт. Монголците!!! Че те са тези, които са ни избивали най-много. След турците, много време преди тях, точно монголиците са избили нечуван брой прабългари. Хептен те няма по история. ..

бива ме по програмиране и по история ме бива :) много ясно, че за да се настани монголската империя тук, то трябва да избива прабългари! 'ай' че не ми се обяснява в семла комент форма на западнал сайт... 4ао неграмотнико! но запомни от мен, че последният ти цар е Фружин!

ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ГИ ТЪРСИМ ТИЯ ,БИЖУТА. МАЙ ДЕДО МОНИ ДОБРЕ ГИ Е КРИЛ ЗА ТЕБ ,МИЛА ПРИНЦЕСКЕ /КРАДЛО/ ИСПАНСКА.

Очаква се европейска заповед за задържането им.

Тая продава крадените от бай Симу бижута.

Нищо особено като дизайн и изработка. Цените са нормални за такъв вид бижута, но може да си намериш доста по-красиви от нейните за подобни пари.

Дедото как така не ги е шитнал?