Уилям и Катрин уважиха наградите БАФТА

Мюзикълът "La La Land" получи награда БАФТА за най-добър филм.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин уважиха наградите БАФТА | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Херцогината е най-лъчезарна и симпатична от всички актриси около нея. С идеално телосложение и прекрасна рокля-семпла и елегантна. Същество което излъчва добронамереност и радост. Не може да става сравнение с полуголите холивудски фльорци.

Пишете новини на малки имена все едно са от вашето село. То и Вуте уважи Пена. Два пъти. Но не получи награда.

Е само за два пъти, каква награда иска?

поощрителна

Малко на циганка мяза. Окобено модела на роклята.

Но едва ли мога да се съглася ,че облечена с такава рокля тя прилича на циганка...този тип дизайн наистина е заимстван от циганите,но много хора и го копират...

Има доста синеоки цигани. Така че какво пречи тя да е образована циганка. Както знаем, не е от кралско потекло.

В официално поднесена информация се казва обикновено''Принц Уилям и Херцогиня Катрин''....

Нашата Гала е къде-къде по-умна и по-красива от нея.

Едва ли, като съдим по бруталния на моменти уличен речник на Гала...и арогантното й поведение

Аман от тея търтеи! Тая Катрин все нахилена. Да нема възпален лицев нерв!?!

ЛУД УМОРА НЕМА-МОЖЕШЕ И ПО БАНСКИ ДА ОТИДЕ, ПИШМАН ХЕРЦОГИНЯТА!

Катрин не е просто ''Катрин'',а е Херцогинята на Кеймбридж,освен това на български не се казва''флорални'',а ''цветни'' мотиви....Ограмотете си авторите на статиите,преди да ги публикувате.

Ти да неби да си от пресцентъра на Б. дворец!

Не там е въпроса дали съм или не съм,а става дума за общата култура и грамотност на журналисти и репортери и начина ,по който се поднася информацията на читателите

Изглаждала е бръчките Кейтито . Можеше и по корсет да се метне .

махаъте те ги тези кукли

Gugnelid

Аз пък на БАФТА не бих отишъл, ша земат да ме на-е-БАФ-нат :)

Докато не стане крал, ролята на престолонаследника е представителна. Чисто човешки ме тревожи жена му, която все повече придобива тъжното лице на Даяна. Явно, "царската корона" наистина е много тежка, както твърди поговорката. Отвън изглеждат като в приказките, но как е вътре, само те си знаят.

Тежка е и само неграмотниците ,които не познават естеството на истинската роля на Монарха,а виждат само лукса и блясъка,от който и Херцогинята се е заслепила като младо момиче,плюят срещу Монархията...Монархът не само има дълг за опазване и съхраняване на нацията и традициите й до живот,но е длъжен да възпита и бъдещите поколения в служба на нацията...Личните им интереси много пъти не означават нищо пред интересите на Короната и Нацията.

Е, не бих нарекла хората, които не познават задълженията на един монарх и семейството му, неграмотници. Не случайно монархията е наследствена и потомците дълго се учат да упражняват задълженията си. Мисълта ми беше друга - една девойка, дори да е родена със синя кръв, едва ли е щастлива в задължителните рамки, които и налагат правилата. Някои просто не издържат хилядите ограничения и условности. Пример - очаромателната майка на престолонаследника, която загина в най-красивата възраст за една жена, а искаше само да се радва на пълноценен живот.

хубаво им облизвайте подметките - до блясък

Почти като Шерцингер мм?

Е, и ?