Виктория Бекъм разочарова с новата си колекция

Огромни блейзъри, рокли-пуловери и провиснали панталони преобладават в новата колекция на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм разочарова с новата си колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Виктория Бекъм кога е правила нещо, различно от конфекция, та сега да прави впечатление. Моите уважения, но моделите й са всичко друго, но не и висша мода.

Бекъм как трае таа вещица !

Това на втората снимка, жена ли е ??

Викито отчаяно иска да е различна, да я забележат. Но в Америка самоубийствата във ваната отдавна вече не са на мода.

как да се изразя по-правилно - скелети в чували - дрехите са прекалено широки и не приличат на нищо- типично за "голямата дизайнерка" виктория бекъм

кофтяжна е колекцииката,верно! уффффф.....

Съжалявам, но Виктория никога не е била кой знае какъв дизайнер. Ако някой се съмнява, че това е конфекция да обиколи китайските марки по моловете - HandM, Mango и сие. Не просто конфекция, а лоша конфекция. И да, дрехите са абсолютни чували, догодина очакваме шалове, а по-догодина фереджета. Явно дизайнерите така са се увлякли по мултикулти, че намятането не жените с безформени парчета плат, които закриват силуета, са поредният начин да покажат колко са "в събитията"...

не знам кой вижда такива дрехи по магазините, че да ги нарича конфекция. според мен конфекцията са си нормални дрехи, които хората носят, а тези са точно такива,които не виждам кой някога ще облече и съчетае в ежедневието си, освен Виктория , де.

Аз сигурно съм недоспал, но от това четириредово недоразумение не схванах нищо освен Виктория, де.

натъжени и омършавели , все едно са им спрели закуските обеда и вечерята.

Боже и това ако е мода.И без пари да ми ги дават,няма да ги облека. Липса на какъвто и да е естетически вкус.По добре със старите си дрешки,отколкото да се превръщам на плашило.

Много е зле.

Она току си може

Манекенките нарочно ли ги избират грозни ? Някои направо плашат, като тази с черното сако в/у червената рокля ............

Жената явно е в някаква депресия.Дрешките са мрачни и като чувалчета.Ще се продават, защото има много депресирани дами, но едва ли ще се харесат на някой така.Просо ще са с дрехи някакви.

вики вики ква беше кат та учех в шивашкя ква стана

Какъвто дизайнера ...такава и колекцията. Бездарие.