Vogue с първа корица на мъж, сменил пола си

Френското издание на списание "Vogue" за първи път излезе с корица, на която е сниман мъж, сменил пола си.

Обратно в новината

Коментари - Vogue с първа корица на мъж, сменил пола си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На първата не личи толкова, но на третата личи много, челюстта е мъжка и излъчването като цяло. Не че няма такива жени де....

Хахахаха, щом това момичте ти се струва с мъжки очи, не знам както трябва да кажем за Цецка, татяна Дончева, Дърева...

Мммммм..... много добро пиче.

Бразилчето ми е безинтересно...но бащата на Ким Кардашиян е изкусителна. Жените водичка могат да му носят за излъчването и :)

Абе я аз да попитам някой от големите е*ачи тука: Ако сте на пустинен остров с Валентина и Цецка Цачева, коя ще таковате :)

Да беше включил към този този хубав избор от разплута възрастна жена и кастрат, барем по едно пеленаче от женски пол и една козичка за разнообразие, вместо коза може и женски делфин!

Да не те питам аз тебе - ти ако си на пустинен остров с Цецка и Бойко - от коя ще избягаш презглава с писъци, и в чии спасителни прегръдки ще се хвърлиш?

По очите се познава че е мъж. Ако човек се абстрахира от вежди нос, лице е видно какво е. Аз дори без да прочета за какво става дума се учудих тази как така има мъжки очи.

да вярно е

Ако роди тогава го признавам за жена, сега е нещо от среден род!

Прилича на Милянкова. Пазара го изисква, иначе кой ли вече си купува Vogue...

По очите и погледа се познава , че е мъж! На мен ми е жал за това създание!На вас -не знам!

И по стъпалата - големи и груби са

Ким чака всички, които се оплават, че не сме еднакви, в Северна Корея. Там ще ви се стори рая, може дори да ви замени името с номер. Важното е, че във всички списания, които никога няма да си купите, ще виждате "нормални" хора, някои може дори да имат вашия номер прическа!

че защитаваш горкия нещастник, когото никой не напада? От какво го защитаваш? От лечение ли? Че никой от нас, не се и натиска да го лекува. Нека си живее с нещастието. Но теб, някой ще трябва да те образова. Защото явно, не разбираш нищо от това, което четеш.

това са мутации, болест, тегло, мъка

Със сигурност не се отличава от Жизел и останалите по нищо друго, освен по всяка своя клетка, която е с различни полови хромозоми. Подробности, дето се вика! Хубаво момче инак, машалах, ама що ли му е трябвало да си реже пишката и с пишка пак щеше да е вървежно, турците са си го казали хората: "Човек си взима жена за изпълнение на дълга, младо момче за удоволствие и пъпеш за екстаз!" Валентино не може да се моделира генетично, така че жена няма как да стане, полът се детерминира не от външния вид, а хромозомно, но пък нищо не пречи в стремежът си към съвършенство да опита да се превърне в пъпеш.

Няма лошо, като му харесва да е жена, нека бъде жена. Кои сме ние да съдим избора на хората? Толкова много мъже има, които са или хомо или се обличат като жени, но тайно никой да не ги види, крият се от жените си и приятели, за да не ги заклейми обществото. Този човек не се крие - браво!

че другите се крият? Проблемът е точно обратният -не се крият, а се афишират. И проблемът не е техен, а на обществото. Защото, имам въпрос: Според теб, се крият, но защо? Отговорът е -крият се само онези, които се страхуват, да бъдат лекувани. Логиката им е като при СПИН -да не разбере някой, че ще тръгне да ме лекува, да ме изолира и т. н.

Правото на личен избор не е болест! Хомосексуализмът не е болест! И не сме в 18-ти век да гориме различните от нас на клада! Това, ме много хора са тесногръди и не приемат различните от тях е проблема!

Гнусотия! Само това ще кажа. Чудя се как ни търпи още Бог...

Понякога си мисля, че това наказание което ни изпрати с нашествието на мюсулманите е неговия отговор. Тази поквара и толериране на трансексуалноста ще ни затрие като европейска раса и християни.

Категорично! И не само това, а и природните катаклизми, болестите, гладът, войните... И не само за извращения като това в статията, а и за целия океан от нравствена мръсотия (не използвам думата "грехове", защото мнозина смятат, че такова нещо няма...), в която все повече затъва днешното човечество. Затова нека не се чудим на злините, които се стоварват върху главите ни. Справедливи наказания са. Даже милостиви в сравнение с човешките безумия.

С подобни новини управляващите искат да подражаваме все повече на Запада и да се възхищаваме на техните нови "ценности". Но аз започвам да се отвращавам и да се гнуся все повече от трансатлантизма и сатанизма им. Психично болните вместо да се лекуват, са на ТВ сцените и по кориците на списанията, започвайки от Мадона, Лейди Гага, Кончита Вурст и други все западни образи, които ни натрапват като модели на подражание, а те са пациенти на психиатрията. Най-лошото е, че доброто наричат зло и злото - добро, красивото - грозно, а отвратителното - прекрасно.

Хе хе хе Говорим си за ценности ! Какво е това "бабешко" мнение ? Свят широк разбирания всякакви... Като не ти харесва не купувай и не чети модни списания Кеф ти турски сериали , кеф ти руски филми с супер ценности - Бригада, мригада на всеки километър подобни "ценностни" простотии !...

Западният социализъм се оказа далеч по-зловещ и безбожен от социализма в СССР. В новия социализъм понятие за добро и зло изобщо не съществува. Има толерастия и демонокрация. А за пропагандата по медиите, следенето и шпионажа да не говорим. Чешкият президент Вацлав Клаус е казал за ЕС: "Там, накъдето сте тръгнали, ние оттам се връщаме".

Отврат.

На този "феномен" медицината му вика девиация - или отклонение. Но либерастите се опитват да внушават че тези отклонения са нормални и трябва да ги приемаме. ОК да си правят операции и да се наливат с хормони но да не ни ги натрапват и да ги представят за нещо нормално :) Следващите мераклии ще решат че искат да приличат на куче или на овца..

След като не може да роди дете няма как да е жена. Просто е маскиран мъж, което си е пълна измама. А и на доста от снимките му личи че е мъж. Искам да кажа на всички като този от снимката, колкото и да се напъвате не може да станете от мъж жена. И на най грозната жена на малкия и да пръст не може да стъпите.

А може и моделът да си измисля, че е била мъж, за да набори конкуренцията. Изобщо не прилича да е била мъж и не ми се и вярва. Поне в конструкцията на тялото щеше да е по-различна и обема на мускулатурата също. Колкото и лекарства да се пият, обемът на масата си остава, както и съвсем другата конструкция на тялото. А тук няма такова нещо.

Във физиономията е мъж. Не зная като тяелесни пропорции, защото другите снимки не ми се отварят. Единствената разлика с мъжкото излъчване е в силиконовите джуки. Но, щом чувства необходимост да ги ползва по женски, си е негова работа. Аз, лично не желая да се бъркам в живота на отхвърлящите природата и естеството си. Но ми е противно и това, непрекъснато да бъдат издигани на моралния пиедестал на обществото и превръщани в образец за цивилизационни ценности. Щом човекът има извратените желания да изявява същността си като жена, значи нещо се е разхлопало в хормоналния му дисбаланс. И понвжв това не е признато за заболяване, макар че е, то и никой не предприема мерки, срещу проявите му. Напротив, обявява се за естествен избор. Истината е, че и лудите смятат, че не са болни. А либерализмът налага, дори те да не бъдат лекувани принудително. Естествено е, че още по малко трябва да очакваме лечение за природно ощетените. Но, защо не ги оставим поне, да си боледуват мирно и тихо, без да разпространяват болестта си сред здравите хора? Не беше ли престъпление, умишленото разпространяване на зарази?

това нещо на снимката, колкото е било мъж, точно толкова ще е и жена!

E не може от долнопробно списание да очакваме нещо стойностно. Това са евро и сащ-исаните ценности. Господ е създал мъж и жена, точка всичко друго е извратено. Някои се опитват да превърнат цялата планета в Содом и Гомор. да ама НЕ...

Не НЯКОИ, това са точно определени хора, защо им спестявате името , пишете им имената. Защо се страхувате да им пишете името?

си плащат, именно за да пропагандират идеите им анонимно. Виж, ти , задължително трябва да анонсираш името си, ако тръгнеш да оспорваш идеите им.

Задължението да информират е на медиите, аз с нищо не съм длъжен на никого. А иначе като се прелист Форбс всички се виждат...

Па звери се у Первий Канал... Кой ти пречи ... Там само паради и битовизми..

Къде ще се зверя Аз, решавам, единствено и само Аз. Ей това е кошмара на малкопишльовците, че има хора извън матрицата, които имат мисъл и не приемат техните внушение за добро и лошо, за красиво и грозно.

от боклуци!!!!!

Ето това са евро-атлантическите ценности! Свобода и привилегии за извратените, престъпниците и посрещане с любов на завоевателите! За нормалните хора остава само страхът и отвращението. А който защитава ценностите на нормалните хора е популист и фашист!

Не виждам тук критикуващите какво толкова ви притеснява? Човекът си е взел решение относно себе си, вас какво ви засяга дали е със сменен пол или не?!? Да не ви е страх, че може да я харесате?!? ПС: Не съдя никой, на чието място не съм!

Не съдим човека, а съдим ценностната система и обществото, които произвеждат подобни индивиди.

Разбира се, че никой не съди човека, съдим ценностната система, която ни се налага. В края на краищата всички хора имат право на собствено мнение, свобода и право на живот. Дори и скучните нормални, нали така!

човече, проблема не е кой ще си отреже пиш..ката и кой не! това е лично решение, както на ония дето се застреля вчера в стрелбището! проблема е, че непрекъснато ни се рекламират и натрапват някакви сбърканяци! транс, гей, би, веган и не знам си още какви! всеки ненормалник ни убеждава че трябва да сме точно като него!

Ако не си способен да тълкуваш едно нормално изказване, значи имаш проблем с образованието. Иди да си доучиш, но преди това си поискай парите, дето си ги похарчил за образование, защото, просто са ти ги откраднали. Нищо не са ти дали срещу тях. Никой от нас, не би обвинил един луд, че е луд. Просто, случило се е на човека. Можем да му съчувстваме, да му влезем в положението. Дори лечение можем да му осигурим, през някаква фондация... Още повече, едва ли сам се е изтипосал и отпечатал на тиражен дайджест. Но съзнателното разпространяване на едно психично заболяване сред обществото, си е чиста проба престъпление. И аз се чудя, къде са институциите, призвани да се борят с пороците на цивилизацията?

Това са евро-атлантическите ценности - гей паради, транс-сексуални, смяна на полове, едно-полови бракове.... Това е една извратена мода, която ще навлиза все повече и повече... Как ще го обясняваме това на децата си ???? Искахте Америка и Запада... Голямата демокрация ??? Не се ли вземат мерки, скоро училищните класове ще бъдат пълни с малки гейчета, лезбийчета и някакви, които дори не могат да си идентифицират пола.....

То, населението на планетата, и без това я претоварва. Все от някъде трябва да се отреже спиралата... А комплексните мерки, включват и доста по драстични тактики. Като размирици, войни, метеорологични въздействия... Някои от тях, доста целенасочено организирани от едни специално с такава цел сформирани институции. Чиято документация се ползва със специални грифове за достъп...

Сигурно е на хормони и е с психично отклонение. Това е болест и е за медицинския раздел на сайта, а не за модния...

Аре разкарайте тоя траверс от първа страница! Достатъчно го държахте.

дира, май няма да влизам повече тука! Либерасти сте!чао!

Направо ще им накривиш шапките.

ми сега той/тя сама ли се праска в г..за?

Не, тайната как това може да се постигне остава само твоя.

мадона нали харесва воуг, даже песен има за тях... толерастка им работа- к..ви и травестити... либерален рай... тя нали протестира срещу Тръмп...

Vogue да не е купен от тайландци!

Това е Брук Шийлдс като малка. Едно към едно. Богато окосмена и чувствена. Айде хаерлия да е.

Да не се бъзикате? Как така е била мъж? Не е за вярване. Изглежда супер и е прав "Симеон", че ако не знаехме този факт, бихме се наточили и коментирали такива гнусотии и фантазии, че да ти падне шапката! Може би един ден науката ще осъществи и пълна промяна с всичко необходимо, не само частично, но това същество и така си е добре. Мисля, че не трябваше да се разгласява и тогава всичко щеше да е наред и нямаше да е пълно тук с морализатори. Все пак решението си е било нейно, не наше и ваше. Хайде сега ставайте, и да вървим на работа, че ще закъснеем от глупости.

да се пука, това момче я тръшка в земята.

Изглежда супер. С класи над любимите ви БГ чалга-парцали дето приличат на мумии с цици, и т.нар "жена" (груба селячка и прилича на мъж) на онзи левент и красавец-микимаус дето си го избрахте за президент - Десито. И да лаете и да не лаете новата бразилка нито ви пита дали я одобрявате, нито й пука за вас. Хайде, лъскайте по още една на снимките й, пишете как това е против природата, избършете пода и си лягайте.

ще е направен на крава... и така докато всички не станат магарета

Ако си мислим, че това е мъж, който се е направил на жена, това може и да е укоримо и неприемливо. Но помислете си, че това е едно нежно момиче, което се е родило с мъжко тяло. Можете ли да си представите каква трагедия е това. Момичетата страдат заради едни малко по-малки гърди, заради едно малко по-голямо окосмяване. Сега си представете, че сте жена, чувствате се жена, искате да сте жена и природата ви е отнела всичко женско, което така желаете. И какво щастие, какво избавление от съвременната медицина отново да сте с тялото, което желаете ! Или, ако сте мъж - как щяхте да се чувствате роден в женско тяло ? Нямаше ли да се стремите да добиете истинско мъжко тяло ? Това транссексуалност ли е, някой да иска да стане мъж ? Че кой мъж не иска да изглежда като мъж и тялото му да е мъжко ? Така че смяната на пола е една много човешка, хуманна операция. Това, с което хомосексуалните досаждат и предизвикват отвращението на хетеросексуалните е друго, не честната смяна на пола. Това е лигавото поведение, преструвките до степен да не можеш да им разбереш джендъра, използването и на двата пола, в зависимост от ситуацията, търсенето на привилегии, досаждането, , публичните демонстрации, парадирането със сексуалност, незачитането на хетеросексуалността на другите. Но това е друга тема. А на това момиче, родено като момиче и израснало, най-сетне, като момиче - честито, нека е в мир с тялото си и да се чувства истинска жена !

И кой идиот даде 2 минуса на това толкова смислено изказване?

аз дадох третия минус. паура показва какъв сте се родили. може би Меджик Джонсън не мисли така, но пък по-малко от 16% от населението на земята подкрепя вашето мнение. явно ще остане папура

Доказано е, че всяка една жена, която безсрамно парадира с голотата си, по рождение душевно е МЪЖ.

Хе, ако не знаеш че е било мъж ще си мислиш разни неща:)

Новина с главно "Н"

1. Хомосексулаността не е отклонение, а вид нормална сексуална ориентация. 2. В много държави е разрешен бракът между хомосексуални, както и правото им да осиновавят деца. Съответните държави имат висок икономически и културен стандарт. 3. Изследвания сред децата, израснали в гей-семейства показват, че те нямат никакви отклонения в сравнение с връстниците си от хетеро-семейства. 4. Квалифицирането на желанието на трансексуалните да се подложат на операция за смяна на пола като БОЛЕСТ, ИЗВРАТЕНОСТ, ПАДЕНИЕ, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЛИ ГРЯХ , е меко казано, проява на неадекватност. Това е брутална манифестация на примитивизъм, балканска простотия, умствена ограниченост, дълбоки комплекси на тема мъжкарство, духовна и физическа мизерия, неконтролируема завист към свободните хора, които знаят кои са, правят своя избор и преследват целите си в едно развито толерантно общество и мъчителна злоба поради собствената си нищожност, ментална скопеност, невъзможност за справяне с делника, за издържане на семейство и адекватно възпитание на децата. Поради тази причина българите са едни от най-нещастните, най-бедните, най-болните и с най-ниска продължителност на мизерния си живот. Винаги има избор - променете се!

нормален? не си! нормално е общоприетото! ако всички станем "нормални" като тебе, от къде ще вземеш дете да го осиновиш и възпиташ бе?? самият факт , че се мъчиш да доказваш , че сте нормални, е ясен знак че съзнаваш че не сте нормални!

Вече ставате банални и жалки с "аргументи" от рода: "..ами ако всички станем хомосексуални, откъде ще вземем деца да ги осиновм и възпитаме?" Ами колкото и да искаш, ако си хетеросексуален, няма да станеш хомо. :-) Набийте си в главите, че хомо-, би- и транссексуалните исторически погледнато и сега са били винаги в границата около 10%! И това е нормалното! Ако приемете собствените си сексуални желания и предпочитания, ако сте задоволени и уравновесени, ще приемете и раличните от вас, или няма да ви пука кой какъв е. Вашите ненормални теории и медицински диагнози не казват нищо за другите, а описватп прекрасно вас самите!

не си нормален, малоумен си - хомосексуалността е болест, при това не каква да е - модерна болест е

Само че човекът от статията няма нищо общо с хомосексуалността.

Говорех по принцип. Сам знаеш отношението на българите към хомо-, би- и транссексуалните и слагането им под един знаменател ! А четвърта точка е изцяло за транссексуалните!!! Върни се и прочети отново. :-)

''Разрешен'' и ''узаконен'' не е гарант за нормалност

Същото важи априори за "разрешенията" и "узаконяванията" сред хетеросексуалните. За хомосексуалните ориентацията им е нормална.

''Изследвания сред децата, израснали в гей-семейства показват, че те нямат никакви отклонения в сравнение с връстниците си от хетеро-семейства''. това не е вярно и е престъплерние.

Вашето мислене, манталитети тесногръдие в 21 век са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Към децата ви и към вас самите!

На панаиро само бразилски скопец не бех виждал. И жена с висулка...

Нищо му няма. Много добре са го/я докарали. Та значи горепосочената ще я карам на задна гума от Стара Загора до Бургас с кратка почивка на Петолъчката

...красив(а) е точно толкова колкото фалшификат !...вие какво бихте предпочели...златна огарлица или имитацiя ?...истинска жена или травестунгел ?...палто от истинска коja или фалшификат ?...за картина ..оригинал или фалшификат ....истинска цица или фалшива (балон)....истински заби или ченета ....от истинското...природното по-хубаво няма !...а това са сатанистки ценности "демократични" !...геищината е отклонение от нормалността !...това е ялово и обаркано саздание !

Аз, лично, бих предпочел да пишеш по-грамотно.