Най-красивият престъпник дебютира за Филип Плейн

Джеръми Мийкс, прочул се като най-красив затворник в света, направи дебюта си на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивият престъпник дебютира за Филип Плейн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чист мангал, да ви имам представите за красота...

Тия от модния бизнес от много обратни хормони съвсем изперкаха. Едни изтъпанчват грозно същество на корицата си, без никаква естетическа стойност. Тия качват на подиума, доказан убиец...Ех тия хормони не прощават.

Ако се разтърсят из Факултето може и по-Убав да намерят.

Внимавай много.Не обиждай пичкие от Факултето, сравнявайки ги с тзаи дърта уруспия Мадона.

Готин е! И семейството му е готино! Късмет!

Ценко Чоковеца е по сладур,затова го пуснах от пандиза!

Ам-Гъл от Хобит

В някои български затвори и арести има момчета, дето този не може де ми стъпи на малкия пръст.

Този какъев не е толкова интересно.Вижте дъртата пачавра миризлива какъв хищен поглед има, направо ще му полира щлема без да го изпуска от уста една седмица сигурно.Сциентоложка и моралиска.Пръдня дрислива с костилки е тази Мадона.Пфуууу, повдига ми се.

баси колко описателно си предал емоцията! чак замириса! еваларка! :)

Поетът го е казал още през миналия век: "В затвора попадна на хора и стана човек" ;)

Мисля си, че животът на улицата и затворът ще бъдат в пъти по-малко вредни за него, отколкото модният подиум. Сега вече ще стане иститска отрепка. Да бъде определян за красив мелез от този вид е просто кощунство. Но тук жените имат думата...

Момичетата си падат по лоши момчета. Добра маркетингова стратегия. Иначе - прост човек. Когато прост човек се види с повечко пари, обикновено се самоубива, защото не знае за какво друго да ги употреби, освен да робува докрай на най-низките си страсти.

За момичетата си прав. Но този все пак рекламира мъжка мода. Тоест, мъжете би следвало да се оприличаваме на него, когато пожелаем да имаме парцалките, които рекламира. И ето тук ми се получава лекото чудене. Аз този не го харесвам. Жените, обаче, явно го харесват. И едва ли не следва да пожелая да стана като него, за да ме харесват и мен. Обаче нямам никакво намерение, защото този не мога да го гледам изобщо... Ама явно аз съм някакво изключение...

като секи трети у столипиновоили факултето!

Красавец? Обикновен квартерон.

ТОВА КАПИТАЛИЗМЪТ НЕ ПРИЗНАВА НИКАКВИ МОРАЛНИ ,ЕТИЧНИ И КАКВИТО И ДА Е НОРМИ САМО И САМО ДА ПЕЧЕЛИ!!!СЕГА -НАЙ КРАСИВ ПРЕСТЪПНИК,ПРЕСТЪПНИК ,ПРЕСТЪПНИК!!!!УЖАСЯВАМ СЕ ОТ ТОЗИ СТРОЙ! И ОТ КАПИТАЛА!!!НЯМА МИЛОСТ !!!НАТРАПВАТ НЕЩО ЗА КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПОМЕНАВА ДАЖЕ!КАКВО ДА МУ ГЛЕДАТ НА ТОЗИ ?ДАЖЕ ДА Е КРАСИВ Е ПРЕСТЪПНИК!!!ПРИ 7 МИЛИАРДА НАРОД НА ПЛАНЕТАТА ТИ ТИКАТ В ЛИЦЕТО ПРЕСТЪПНИК!!! НАЙ-ВЕЧЕ СЕ БЕЗСПОКОЯ ЗА МЛАДИТЕ ДА НЕ ТРЪГНАТ ДА МУ ПОДРАЖАВАТ!!!НО ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА-ЦИНИЧЕН ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!!!!!

Престъпник, престъпник, колко да е престъпник! За "незаконно притежаване на оръжие" - сигурно половината свят притежава незаконно оръжие. Но дори и да беше, защо си против такъв човек да получи шанс, щом с нещо прави впечатление! Не разбирам какво общо има капитализмът с това. Освен че може да даде повече шансове от комунизма например!

Апологетика на престъпността - ау, колко е сладък. Татуировки. Поглед на мачо. Добре. А онзи ден четем - 29 годишен престъпник, затворник, безработен, с основно образование. си хванал 15 годишно момиче. Родителите и казали да го напусне. Той я срещнал на спирката и я промушил с нож 13 пъти. Осъдиха го на 13 години затвор, добре че момичето оживя. Сега да попитаме - откъде на едно момиче, 15 годишно му дойде на акъла, че необразованите престъпници са "сладки" ? Не е ли от гледане на такива снимки и "новини". Младите не се влияят от такива "примери" ? А от какво се влияят ? Виждали ли са някога нормален мъж, спазващ закона, който не гледа агресивно и няма татуировки ? Изобщо - антибългарска пропаганда за разлагане на нацията и поквара на младото поколение. С очевидни резултати.

аз едно нещо не си прав, агресивният поглед не е запазен само за престъшниците. Има хора дето са си по-агресивни по природа (аз например). Това не ми пречи да имам магистратура или да нямам досие. Не означава обаче и че някой такъв не мога за нула време да го направя на кайма (проверено). Тъй че тези не навлизай в областта на стереотипите, тъпо е.

В смисъл, от думите ти изглежда, че си убивал човек и след това си обезобразил трупа. Ментално здравите хора обикновено имат табута за такива неща.

Колегата говори за комбинацията от криминално минало и настояще, агресивен поглед, татуировки и "телесна композиция" (македонски), която ни се набива и натрапва. Съответно малките сладурки я лапат като топъл хляб. И се изгражда в съзнанието им "якият мъж" какво трябва да представлява. Трябва да има страх, трябва да има нещо неконвенционално и забранено, иначе не е интересно. Мен също ме критикуват за агресивен поглед, но (слава Богу) другите атрибути ми липсват.

мъж с уста като путка.

Ни нъм къ шъ съ състезавъм с Мадона, мъ едно жилание имам, да гу опраскам приди мадона, той слид нея нема да имъ мъде.....

Алооо, ти на какъв език говориш/пишеш? Като ти гледам името Роксана, явно си циганка с мечти за нещо повече.

А ти не виждаш ли, че се шегуваааа или давай веднага да покажем колко сме интелигентни и образовани...

вместо да споделяш с нас във форума - сподели с него. там по ингилистан си му по-близо поне. драсни му два реда, например "шта скъъъсам, безмъде шта устая!", хващай самолета и бегай да се почешете...

не ми се вижда да е красавец, но това може да е , защото не си падам по мъже.

А сега е ред на Николета да се похвали, макар и с недомлъвки, че го е опраскала. Отделно и заедно с Плейн

Всички сме затворници.....на любовта си.

Мечтата на средностатистическия афроамериканец: да има бяла кожа, сини очи и да стане известен след затвора.

Много са му се радвали в затвора на такъв стигнат убавец.

Дамите да чакат най-красивия изнасилвач и най-якия педофил.

Оххх, на кака сладурчетооо! Как бих изтръкала наровете на Старозагорския с негооо!

По затворническите татуировки може да се прочете цялото досие на затворника. За този конкретно: Една сълза - опит за убийство, две сълзи - убийство. Член на банда. Извършил е два пъти престъпления свързани с оръжия и не е издал съучастниците си. Ако някой самозванец си направи затворническа татуировка, която демонстрира нещо, което не е вярно(че е убиец, че е от някоя банда и т.н.) съкилийниците го карат да си я изреже сам с подръчни средства - стълкла, бръснарски ножчета. Ако не го направи му я изрязват те.

Глупости... Бил ли си в кауша..

Уфф, не знам ... да не се окаже, че пък този е жена ;)

Голям чаровник е и късметлия, затвора му отвори път за изяви в шоу бизнеса от тук и добри доходи. Но и брат му е супер чаровен.

Чак пък престъпник не е доказано. Освен за незаконна дейност може да е взел оръжието за самозащита (в САЩ кой не е въоръжен?) или да се изфука пред приятели или мацки.

иИЗВРАТЕЯЦИ

И ние си имаме престъпници,ама не са красиви,сключват договори само с..... сешаш се,а!

Света на шоу бизнеса се напълни с фриик-ове!

Чак пък красив, най-обикновен престъпник грозил.

плюете всеки който се появи на снимка. Защо не пуснете Ваша да видим за каква прелес става дума?

А какво означава това "прелес", моля?