Мадона смело показа гърдите си на 58

На 58 години Кралицата на попа Мадона дръзна отново да покаже разголена плът, позирайки за корицата на италианското издание на сп. "Вог".

Обратно в новината

Коментари - Мадона смело показа гърдите си на 58 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та ние тази въобще някога да сме я виждали облечена... ?

азис си показваше телесата пред паметника на Васил Левски, а тая на друго място. Общото е манталитета им - покажи си задника, направи скандал, забрави морал.

НА МАДОНА ДА ПОКАЖЕ И МАЛКО АКЪЛ И МОРАЛ, АМА ОЧЕВИДНО НЕ И ДОСТИГАТ СТАРЧЕСКИТЕ СИЛИ !!!

Ами, на този етап от живота това й е продукцията на Мадона. Тя не може да пее, че да я наречем певица и да обидим талантливите хора. Не мога да обидя и 58-годишните жени, като ги сравня с тази карикатура. Животът е суета, но не ми харесва суетата да е живот.

Да живее фотошопа.

Тази е брантията на попа. Кралицата е Тина Търнър. На 76 е уважавана и когато се появи на сцената всички стават на крака. Така единственно на Уили Нелсън стават на крака.

какво не си показа мадона - остана да си обърне червата с хастара навън - понеже няма особени гласови данни и годинките и се понатрупаха, чуди се горката как от л...о дъвка да направи

Мадона се узучава в учебниците за шоумени като сравнително невзрачна жена с ограничен певчески потенциал, но постигнала неимоверна известност с други умения. Не че не я слушам, примерно "Like a virgin" си е култово парче, но факт е че като певица е посредсвена.

Тая ако има как и на кол би се забола само и само да е интересна

Вече никой не помни Мадона, а виж Елвис е още жив!

е, ти все едно сравняваш мишел обама с мелания тръмп, коя е по-стройна и чаровна - елвис е легенда, а мадона върти постоянно к....и номера - освен да се съблича и да си рекламира духалката вече за нищо не става - тя просто няма класа

Мадона винаги е изглеждала готина и сексапилна. На 58г изглежда добре и нямам нищо против да я гледам дори и по цици, които съща са страхотни. Повечето жени за съжаление не изглеждат така, на 25-30г. изглеждат като 50-60 лелки, дебели, запуснати и противни. Извинете жени но е така.

само дето ако й махнат фотошопа ще видиш 2 провиснали кожухчета, за лицето да не говорим, за чувството за достойнство и стил пък изобщо по-добре да не става въпрос. е, да де, не е дебела поне :)

Противна и бездарна жена. Американският еквивалент на нашия Азис.

не обиждай васко - васко има страхотен глас и за разлика от мадона може да пее - за съжаление си е избрал чалгата

те ви още pbs. twimg. com/media/C4oeJYvWQAAuKA_.jpg:large махнете празнотиите в линка

До коментиращите: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА !! Защо не съм чул нищо за вас?! Точно така - не съм чул нищо за вас, защото много смело се криете зад неграмотен хейт, облечени в невероятните тела и вечна младост, които са си само ваши и са много тайни ! Аха, да... и на колко беше - на 100. Е, когато сто годишния хейт изглежда така и има такава банкова сметка, ще се радвам да прочета отново коментара му. Живейте малки хора в здраве! Защото така правите останалите по-силни !

И все пак ще попитам дали някой би се зарадвал на голотийте на възрастна жена, която и да е тя, освен ако не е дядка на 80.

а бе, как ти стигна въздуха за толко "ХА"? ма ти си кат гайда, бе! ма кат ковашки мях си, бе! браво! сигурен съм, че за някои от нас си чувал, но тук просто не ни различаваш заради правилата на форума. имаме си блогъри, един-двама професори, двама-трима главни секретари... а ти кой си, че да ми се хилиш като тиква?

и сега какво ще й се случи?

Баба Мадона още живее в спомените си! А колкото по-дърта става, толкова повече започва да прилича на надуваема секс - кукла! Не че преди беше красавица, но поне пееше, правеше шоу, беше свежарка! Сега ........ Ама да е жива и здрава! За всеки влак си има пътници! А при нея с толкова пари, ще има и правостоящи в купетата!

Къде си ти/кириш/ ,къде е тя!

Като ги показа кой тук ги хвана? Кой тук ги опита "яки ли са" на опън?

Чудо невиждано! От началото на 80-те всяка година до сега...

Евала на жената! Изглежда си супер! Само по селата и провинцията имат такова мислене, че жена на 58 е баба! Де да имаше повече такива "баби" :-). Сигурна съм, че жените на повечето от пишещите тук изглеждат повече баби от нея, ама важното е да плюем.

:))))))за памперси като теб и маймуна да ти дадат пак ще подскачаш около нея.......важното е да пазиш чехлите от урината,че много трудно се отмирисват:)))))))))))

И КОЙ КАЗА,ЧЕ ЕДНА ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА,С КУП ДЕЦА И/ИЛИ ВНУЦИ,ТРЯБВА ДА СИ ПОКАЗВА ЗАДНИКА,ПРЕДНИКА И ДР.АТРИБУТИ?! НЕ МОЖЕ ЛИ НЯКАК ПО-ДОСТОЛЕПНО ДА СЕ ОСТАРЯВА,КАТО КАТЕДРАЛА,НЕ КАТО КОЛИБА?!

Колко сте ПРОСТИ всички!!!! хахаха България никога няма да се оправи!

Миче, ко ги показваш тея печени чушки!

Задникът и е отвратителен - мек и увиснал!Не е за показване,според мен...

Палавница е Мадонито. Аз не я харесвам, но сигурно не и пука за това.

Е добре ОК, обаче ако един старец си покаже гениталиите, всички ще кажат ауу отврат, ако друга баба си покаже подобни неща, ауу отврат!!! Какво, като е известна, да си показва фекалната маса ли?? Този сват ще се оправи и ще стане по добър,само тогава, когато няма двойни стандарти.

Ами какво да покаже , милата ? Диплом от Харвард ли ?

тя щото е спирала да ги показва.. Отвратителна история, сигурно и на 90 ще продължи да ги показва. Толкова ли не може да приеме факта, че остарява и да спре да се прави на 20-годишна?

знайно е, че колкото по одъртяват жените, толкова по ги бие на ексхибиционизъм. Белким пък им рипне някой! Не, че на Мадона не и рипат, все пак!

Тази жена има сериозен проблем със самочувствието явно като гледа как изглеждат колежките и......видяла жабата,че подковават вола и тя навила краката.......огледала няма ли за тази жена или вече и перде на очите има

Щом за показване на цици се изисква смелост, какво ли се изисква за нещо по-сериозно.

Мадона никога и пред никого не би скрила гърдите си. Това не е новина, Мадона го прави непрекъснато. Новина ще е, ако Мадона реши да не покаже гърдите си.

САЩИСАНИТЕ ИМАТ ПО-КОФТИ СЪДИЛИЩА ОТ НАС-КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ ОСИНОВЯВАНЕ НА ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНО НЕСТАБИЛНА ПСИХИЧЕСКИ ЖЕНИЦА, КОЯТО НЯМА КАК ДА ДАДЕ ДОБЪР ПРИМЕР НА ДЕЧИЦАТА!!! СИНЪТ И НЕ ИСКАШЕ ДА Я ВИЖДА ИЗОБЩО-ПОМНИТЕ ЛИ?! ИЗБЯГА ОТ НЕЯ И ОТИДЕ ПРИ БАЩА СИ! И АЗ ЩЯХ ДА ИЗБЯГАМ ОТТОВА ЧУДО...

Това е музиката днес - цици, задници и плейбек. Ама да беше само мусиката така ...

Следващия път да си покаже и котето.

Пише показва цици.... каде ги бе.... не ми губете времето ей!!!

то пиенето може и да е до едно време, ама курвалъка е до гроб....

Абе, трябваше да разтвори и плешивата дамаджана.

и да показва, критиката я е ударила вече...

Що ли си я вдигнала ръцете на голите снимки? Или ако ги свали ще лъсне увисналата истина.

langlima

Истината е безвъзвратно изгубена след много пластики!

да но я виж как се е опънало личицето:))))))

Смело, ама нищо ново от нея... Да не го прави за сефте.

Няма какво да пиша ... То всичко се е изказало .

Не разбирам каква е връзката между показването на гърдите и осиновявнето на деца пот Малави. Освен ако е обещала да ги КЪРМИ

като и гледам задницата на тая според мен има къде да приюти поне 50 бежанци не само да помага на руските пусита

дето скача срещу тръмп сега се резили пак...

Гнусна долнопробна мастия.

Тъжната и грозна реалност се вижда на снимката, на която стои до бившия си мъж Шон Пен с идиотска детска рокличка. Подпухнали, целулитени баджаци и колене тип водомерче. Снимките във Вог са триумф на фотошопа, нямащ нищо общо с реалната, вече възрастна и захабена женица.

Баба ми по нощница...