Ще копае ли Мелания в градината на Мишел Обама

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп каза чрез своя говорителка, че ще запази градините на Белия дом, особено "кухненската" градина на Мишел Обама.

Обратно в новината

Коментари - Ще копае ли Мелания в градината на Мишел Обама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно Мелания да работи в градината за да я запази. Достатъчно е да си назначи градинар...или специалист за нужните култури. Аз така бих направила.

Страхотна първа дама беше Мишел. Внесе много финес, доброта и уют в белия дом. Мелания е стерилна, от нея може да се очаква единствено да отвори магазин за бижута и парцали на входа.

Впредвид това че прадедите на Мишката, са блъскали в плантацията, напълно е в реда на нещата да си има градинка.Тъй де, спомена и навика са кофти неща, трудно се забравят :)

Мелания е копала достатъчно на село, преди да стане моделка. Стига й толкова.

Гледам, на всяко копане е имало фоторепортери, а? Пък съдейки по буренака, това се е случвало веднъж годишно.

Мишел за снимка и пиар и на хляб и сол можеше да се покаже а ако се докопаше и до бездомните нямаше начин да не я ''канонизират'' Не ни занимавайте с кичьозния пиар на първи дами плеймейки кухи лейки и всякакви дето незнаят какво значи труд и създаване на нещо

Като гледам реколтата се сещам за "Боговете сигурно са полудели" И там се хранеха основно с това- тикви и кореноплоди. Но бяха облечени по семпло, не толкова крещящо.

Нищо не споменават за котешката тоалетна на Обама! Как така?

Идеята е мн. добра.

На Мишел Обама мотиката ѝ прилича ,родена е за нея, но Мелания ...много моля,тя е дама отвсякъде.

А кой ще копае градинката на Мелания :)

Ще копае на куково лято!

И баба ми едно време с такава прическа копаеше градината.

Кръвта вода не става-робията е генетично заложена, а фльорцата и лакомата словенка няма да копае!

Ама им отива на неграта земеделската работа много добре стоят на фона на пръстта липатите и количките...

Айде аман от негърски лакардии. сама засадила, отгледала, изхранавала Белия дом, че и съседна кухня. Такова количество зелечук за да отгледаш трябва да не излизаш от ботушите и да ставаш в 05 саблента. Това ми звучи в стила трудолюбив сиганин засадил декар картофи, декар праскови, декар ябълки, много декари с грозде, ама дошли крадливи българи и му обрали реколтата.

Добра демагогска стратегия. И в главите на поданниците на преден план се тиквите от градинката, а не подпалените арабски държави. В същност там за второто имат други обяснения.

моята братовчедка е толкова фина, стройна и красива, колкото Мелания. Поддържа сама голяма градина и не й се отразява зле. Така че не бих се учудила и Мелания да се прояви.

не ми се вярва мелания да копае, но може да организира благотворителен базар и да разпродаде зеленчуците, а парите да ги дари на бедните - щом е казала, че ще запази градината, значи ще наеме градинари, които да продължат с отглеждането на зеленчуците

абе те с баща си май ще копат в градината на затвора

ОбърКАХ се - с мъжо си ше копат в градината на затвора

Като едно време, когато дядо и е бил роб в Алабама.

Това е тъпо бе боклук. И твоят дядо е бил роб на турците.

Даже и ББ е бил в градината!!! Снимки 1 и 12!!! ХО ХО ХО

....кака се ожени

Съмнявам се Мелания сама да може да се справя с отглеждането на градината, тя е все пак финна и нежна дама. А това е тежък физически труд , който по принцип по- лесно се отдава на негрите, неслучайно още преди векове те са били използвани за тежък физически труд. Мишел беше едра и грубовата и надали и е тежал този тежък физически труд, докато Мелания е крехко, нежно и финно създание, тя за тежък физически труд не става. Тя е като перла, като бижу в семейство Тръмп.

Ох, откъде ги редиш тия бисери, сякаш са от "Чичо Томовата колиба".

Мелания е груба балканска крава бе овен.

Мелания може да назначи Мишел за градинарка-тъкмо вече е свикнала да копае,пък сега нали няма и работа.Може да и плаща по 15 долара на час,от нея да мине.

Ще копа! Трябва да се изплатят 400 години робство на черните!

Абсолютно никакъв шанс някой да види Мелания с лопата в ръка. Тази студенокръвна и превзета жена не е нищо повече от една източно-европейска кифла, докопала богат мъж, от типа "пази Боже сляпо да прогледа, оно види надалеко"...

По-интересно е кой копае в "нивата" на Мелания?

Никой, ако я копаха нямаше да изглежда толкова сдухана. Я виж Иванка как цъфти.

Каква й е градинката?

Градинка за копане, що да не си мераклия за работа?

"Градинката" не е за прости мераклии

градинката й е за надарени , да орът здравата , а дали са прости или сложни нема значение ,

Градината ще съществува още, но надали Мелания ще копае, това не ви е Мишел. Меланя е друг тип, тя ще яде само от градината, а други ще я копат.

Давам й моркова и да го яде.

Първо ще окопаш градинката, ще засееш морковите и след това ще и го дадеш да яде. От страната на Бай Ганьо си все пак. Приятно копане!

Абе малко доматки за ракийката на Доналд си трябват.

На Мелания повече ще й се отдава да подражава на Моника Люински ;)

Аз бих копал в градината на Мелания.

кандидатирай се за дълбоката есенна оран,може и да те огрее:)))))))))

Тая градина да не би да лично на Мишел?

Те ГМО доматите не се нуждаят от грижи. Тръмп против ГМО-то ли е?

и днеска заработва дира сороски

е толкова ВАЖНО дали Мелания ще копае... Има си поговорка, че "за всеки влак си има пътници Мелания просто пътува в ДРУГ влак...

nqma takava opasnost; jenite na bogatite mnogo vnimavat za6toto znaqt kakvo 6te zagubaqt a kandidatki za tehnite mesta ima v izobilie :0

На Мишел й отива !

Тая рошава градина( буренясала) е копана, копана, орана, фрезована....Голият Тръмп има сигурно стотици баджанаци....