Малкоданска и ”Мис Плеймейт” дефилираха за София Борисова

Традиционното ревю на София Борисова отново се превърна в празник за сетивата.

Обратно в новината

Коментари - Малкоданска и ”Мис Плеймейт” дефилираха за София Борисова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в главата ми прилича на оня сорт -японските правоъгълни дини,да не кажа т.... Жалко всички моми,само пари са им в тиквите,нищо свято ..

Кой изрови и кой бута тази селска пръчка Малкоданска по телевизии, журита и участия? Че и ново жилище си купила и луксозно обзавежда! Отъде са ти парите, про даж нице?

това недоразумение на природата да изчезва

А бе попикани памперси,вижте се в огледалото и внимавайте да не получите инфаркт.....как не ви пресъхната устите да храчите по всичко и всеки,как нищо хубаво не виждате......явно е от годините,че вече сте на финалната права и всяка крачка може да е последната......не си падам по манекенките но точно тази е не само стройна но и умна....доста повече от изкуфелите старци тук

За това ли умря Левски? За да може хубави българки да се продават на богатите турци и то в собствената си държава?!

какъв турчин е този бре, никакъв, нито е турчин сред турците, нито българин сред българите, това е един помияр пълен с комплекси, който мрази България и ще я съсипе е така за удоволствие, това е истината, а тази кифла го е отнесла, добре че се е оттървала от резняка!!!

"под музикалния съпровод на певците Нели Петкова и Ивайло Колев, които оставиха душата си на сцената." - е как точно я оставиха, хаха, като и двамата общо имат 5 песни, хаха. Ама без тях нищо нямаше да е същото, хаха. Лошо е да се пишат платени статии и да си вадиш новини от ноктите

До болка ми е писнало от световно неизвестни бабини фърчила.... с големите фърчащи претенции на фльорци и кичозни тюфлеци на два патешки крака. Толкова простотия, толкова грандомания, толкова претенциозност, толкова фалш и посредственост - требе да им дадът награда, то не е лесно да си толко тъп и проЗд..... Тея патки кой им каза, че ги бива за нещо? по-тъпи изгъзици не бех виждала. Защо о-защо-боже. погледнах. Обърнаха ми се червата. Подайте ми кърпичка че ми прилоше.

Малкодоганска не казва ли времето по НОВА?

Посредствена работа

А как се стига до телевизията трябва " да имаш дадености ".И Зайнебчето се бута бута по накрая се завря на 50 процента

Румяна е страхотна жена

Парад на кича и паразитите.

Е, и?

Малкоданска = многодоганска. Ханъмата от сараите дофтаса.

Малкоданска = Вълкодавска

А така...и на Догановата снаха дойде време за реклама...Заслужило си е момичето! Сфинктер се шие,но от Плевен трудно се излиза...

Не е тя актуалната- грозното зъбато Меги е , собственичката на парцали мегз, участничка в " къртицата" . Малкоданска е минало в сараите.

Коя е Меги?