Вижте стила на принцеса Даяна (снимки)

Рокли на принцеса Даяна ще бъдат показани на изложба в Лондон в петък, 20 години след смъртта й.

Обратно в новината

Коментари - Вижте стила на принцеса Даяна (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече ми харесва роклята на Чарлз..

на Мъри на сватбата беше по яка роклята, с повече воалчета ;-)

Много красива жена. Както мога да бъдат красиви само истински добрите хора. Царство и небесно! Атези, които изпитват удволствие само като хвърлят л...а собствено производства по всеки по-горе от тях самите, да стоят повече време в тоалетната.

Жалко за Даяна , а тоя до нея е все едно от етноса , .........ама най-долна класа .

A снимка как принцесата кара БЕ-ЧЕТИРИ с две врати има ли? То той и рапоня преди години караше едно такова 133/136 коня!?!

TIREX

една доста елементарна женица случайно попаднала там. известна основно с оргиите с коняря , с фитнес инструкторите , прислугата и ред други.. умря като куче в обятията на арабин.

Наивен си,това е добре това се иска от вас хората да сте наивни,докато не станете на обяд или вечеря.

TIREX

ах какъф ерудит.ама то фактите са нищо ..то затова в софия окичиха оградата с китки и ревяха ученички .сякаш умрялата е била нещо направила за булгаристан.куRвенската същност описана. снимана изповядвана няма как да не е специална. ..

Nipe , nipe... ами ти какво си ...огромно тъпо самомнение на голям з....к

Абе простак, ти от къде ги знаеш тези работи, нима си видял Даяна, или си чул кварталните клюкарки и клюкари да измислят? Вместо да се занимаваш с клюки и жълти писаня по прочети нещо по качествено, па ако си много любопитен/а иди в Бъкингамския дворец и поразпитай нещо по отблизо. Тази жена беше любимка на народа в Англия, а и не само. Как може да сте толкова подли за всекиго да си вадите клюки от простите ви глави. Жалко за такива като вас!

Много граматически грешки!

"граматични", "...ски" е русизъм.

До АВТОРА! А граманичЕСКИ, какво е?

Класата си е класа. Даяна си беше принцеса отвсякъде, а Чарлз приличаше на селески градинар до нея.

Вятър те вей на бял кон! Да се беше нарекъл "Сюрреалист" или просто "Плебей".

Чарлз си е просто типичен представител на своя....как да го кажем....вид.

Тая несретница беше едно изключително ограничено умствено същество, набутало се насила там, където не му е мястото! "Принцеса на народа"?! "Метално дърво"! Подигравка с една многовековна институция! При това е започнала да изневерява преди Чарлз, а след развода съвсем се разпаса!

Хубаво е че в ДИР-а коментират хора, които знаят всичко за всеки.

аха-" компетентни" разбираш

+

Въпреки екзлтациите по Даяна, никога няма да повярвам, че е взела Чарлз по любов. Мисля, че усещането да си под светлината на прожекторите и всеобщото възхищение са били нейната движеща сила. И изведнъж се оказва, че този жабок, както го наричат тук, не е чак толкова запленен и не й целува краката. Каква обида и колко наранено его! Да предпочете нкаква си камила? Оттам е цялата каша, която забърка Даяна и май съжаляваше. Нали не си мислите, че всички кралски бракове са щастливи?

Не го е вземала той я взе и то принудително.Не е тук мястото да обясняваме на вас добитъка защо и как,живейте докато ви позволим.

Дали пък няма да се спънеш с левия крак по пътя съм синагогата?

Изключителна жена със стил и невероятно обаяние! Принцеса на 100 %, а за тоалетите й нямам думи! Тоалети на принцеса истинска! Жалко за жабока принц до нея!!Но той си намери подходящата принцеса!!

Изключителна жена, на която вътрешната и външната красота напълно се покриват. Ще я запомним като принцесата на народа.

Стига сте и надигали костите на жената. Имайте малко уважение.

На ранните им снимки с Чарлз си личи, че са се обичали. Ако не се набъркваше камилата там, може би нямаше да се развият така нещата.

Нищо не си личи от снимките - чарлз е обичал камилата по начало, точно Деяна е била натрапена

Невероятен стил и класа,както и изключително обаятелно излъчване на фина и интелигентна жена!

Една красива приказка, завършила с тъга и смърт. Тежка е царската корона.