Вижте тоалетите от наградите БРИТ

Никол Шерцингер отново прикова погледите с дръзки тоалети.

Обратно в новината

Коментари - Вижте тоалетите от наградите БРИТ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99.99% тоалетите като на чалгаропитеци.НиколКа увехнала кичозна марула.

Ало, джурналистите, стигас тъпите си писания създавайте мнение у българина, че кака Никол е некоя кифла от сорта на наште чалгаджийки. Тя е с еликолепен артист, със страхотен глас! Ето идоказателството: https://youtu.be/YoycNjZ2MwE И сега обяснете на чукундуруте кой е Дейвид Гарет..

19та снимка е сякаш от някой абитуриентски бал.

на мен ми харесва първата снимка на втория ред - една мадама със син гащеризон и следващите няколко снимки

Лично на мен нито ми е сексаплина, нито ми е невероятна. Поддържана жена, на средна възраст, с кичозен вкус, опитала не малко от живота, с прилична външност!Стига вече с тази Никол и колко е неотразима. Ами не е! Класа в тази жена липсва, маниер също. Да, интересна е за мъжете, но чак пък неотразима...А годините й личат и до Григор изглежда като по-голямата му кака. Но това е само личното ми мнение!

просто отврат с коментарите тук! Хора, които не са преминали в 14-ата си година... Когато имате такава жена с милиони и стигнете 8 място в света в своята област, ми се обадете, нищожества малкопишкови!

Всеки има правото на лош вкус.

ДИР-ници, на това вашето му се вика халтура! Смените заглавието и реда на снимките, добавите или изтриете по някоя дума или изречение на вчерашните "новини" и ето че пак сте на линия! Много евтино! Много! И то за една лелка, на която само човек с женски вкус за брат Серена Уилямс може да обърне внимание! Все пак е малко по-женствена от братята Уилямс! Безспорно!

... пълни гащи с лук!

Не е по сексапил рекорда, а по кич. Сбъркали сте думата. И другите са кич до кича, мила моя майно ле. Без синия гащеризон.

Айде стига плюхте бе завистници такива. След като е наша кандидат снаха е най-хубавата и най-готината. Наше лошо няма!

пак без гащи май Гришо да и даде някой лев да не се излага....

Колко ли мангизи е измъкнал Гришо за да и подари тази награда?

Какъв сексапил, това се нарича ексхибиционизъм!

Може би са имали предвид че е подобрила рекорда по се к с черни рапъри с големи ... реномета.

Много ниска е за него.Нямат никаква симетрия. Но ниските жени винаги налитат на високи мъже, защото са комплексирани и искат да си подобрят гена на децата си. Друг е въпросът като тръгнеш до мъжа си и му стигаш до гърдите. То просто е смешна работа.

бе няма ли друга маъмуна по света че дир'а постоянно с тази на замимавате или нина добрев това ли вие кyлтурното ниво

Ако слезе от токовете 43 номер май, ще се получи ниско набито в г. за развито!!!

Гроздето кисело та кисело!

Ако си некрофил, може да мине!

Тука много египетски вид има. Тя пък казва , че я мислили за пакистанка. И двете по заобиколно казеат едно- джипси или по нашемо мангасе от маалата. Гришо се е чалнал, подобна ще намери циганска сгляда за 5-6000 лв, колкото е само прическата на тая и освен това ще е 18 годишна , не 39 и ще му роди поне 6 чавета с екзотичен тен и миризма.

...Гришо, всяка вечер й пише рекорда на дупето :)

Не че нещо, ама май се е учила на мода от Пайнер.

Ако Гришо ми я отпусне за едно кръгче, бих се повозил...

Горкия Гришо! Млад, талантлив, но славато толкова ли му е замъглила погледа!??? Свалете тоалетчетата от Никол, измийте й черното лице и да видиме колко сексапил ще има.

Ами ако и махна "ексетеншъните", и силикона, и й обуя едни дънчици,да й метна една графитена грейка, една мешка на гърба и я пусна във "факултето" дали някой ще се обърне след нея, или да и подсвирне. Не вярвам.

Аз разбираш малко булгарски, сажаляваш за Григор че се занимаваш с тази стара грозна пруфинисиалиска

Само крокодили. Има такива хубави българки ,излезте по улицата и се убедете. Тези са превтасали старешки ласки.

Ооо, не, какви бедра! Тялото й събужда мисли за грях

И ти си май трета младост като цингера.

Цитирам "...в къса червена рокля с голямо деколте" - кое е ...червеното и кое е ...късото в роклята показана на снимките? :-0

Chefo77

Пичове, кое в коментара ми класифицирате като накърняване на доброто име? Че питам КАКЪВ ТОЧНО Е РЕКОРДА ЛИ? Ако не можете да отговорите на въпрос, който с свързан директно със заглавието на статийката Ви, защо изобщо я пишете? Респективно, какво изобщо добро име накърнявам, когато е поставена под съмнение изобщо способността Ви да пишете?

Защо реши, че са пичове? Може да са пички!

хаби въобще плата?

нов рекорд по шаврантийство, ама то тва вече сме го гледали, така че не е и рекорд

Такава кобила и бай негър май не би могъл да заплоди, защото стероиди анаболи и прочие добавки за развалили ФУРНЯТА!!! Май вече всички девойки им идва акъла по български ОТ-ПОСЛЕ, когато вече е късно и няма време!! Искат деца, когато е много късно, не гинеколози , господ не може да Ви помогне , да бяхте мислилииииии, в...шата м....маааааааа простаааааа!!!!!

Официалната статистика от последните 15 години е, че проблемите са 50:50, мъже:жени. Ненапразно навремето са пращали жената сама на минерални бани... /имаше и разказ за това, на Елин Пелин мисля/

Къде са Карън Джилиън и Джена Колман

В този ред на мисли не виждам Каатрин Тейт Или били Пайпър

ама само на фона на мис Хелзинки, иначе сравнена с жена се питаш....абе дира, къде го тоя сексапил и как се мери рекорд по сексапил?!?

Ами сравняват я с Кончита Вурст или с обикновен вурст немски!!!!

от всичките ми хареса как изглежда само Мишел Кийгън, на първата от втория ред снимки, със син гащеризон

.утки за .бане

Ем да няма да блесне с ... пеене. Нали уж се води "певица" ? Кога за последно изобщо е пяла пред публика?

Дировете, защо триете коментари, които критикуват жалките ви напъни да измислите оригинално заглавие?

Стига сте ни занимавали с тази циганка.

Тези,които плюят тука,та чак слюнка хвърчи,да оставят за момент компа и да се погледнат в огледалото.После пак да видят нещо хубаво като Никол.

Да ти обърна внимание, че тези "компа", каквито и да са, не са изтипосани в най-четения сайт като "звезди". Схващаш ли разликата?

Гащите й на простора в блока изсъхнаа и мое да доде да си ги тури. Да не оди из маалата да излаа момчето за срам на родата. И да се научи да готви манджи и на бой да носи, че ква булка ша е инак? По-здрави от Пеуник и целото купно население.

Май е попрекалила с пържените кюфтета у тъща си в Аскоо.

много се показва напоследък,но явно просто търси внимание. все пак вече не е много активна с музиката вече. но с други таланти-е. нормално е да търси внимание,но евтинее често. факт. и маи гърдите е понапомпала също

Какъв червен килим ! Направо да я пускат по улицата с червените фенери в Амстердам. Май копнее за такава слава.

нека му е зле на Григор :D Всичко му върви чудесно на момчето

Григорчо се излага. Тази го раздава "много неудовлетворена женска", стигнала дотам, че да се предга гола на публични места.

TIREX

отвратителна.

Чудя се как и(м) е комфортно без гащи на публично събитие. Ами че то не е хигиенично да си съвсем гола под дрехата, освен ако не излизаш от банята или не правиш секс с мъж. Обаче... както е казано: разни хора, разни идеали...

Грищо е луд да се занимава с това бичме !