Коментари - Де Ниро принуден да снима заради харченето на жена си | Лайф.dir.bg
назад

Де Ниро принуден да снима заради харченето на жена си

Световноизвестният актьор Робърт де Ниро продължавал да се снима в киното, тъй като съпругата му Грейс харчела по безразсъден начин припечелените от него пари.

Обратно в новината

Коментари - Де Ниро принуден да снима заради харченето на жена си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно ли такъв мъж и голям актьор да има такава жена? Не мога да повярвам, да не би ментално да не е в ред? Или много отчаян е бил и е попаднал на тази. В никакъв случай не се присмивам, само се чудя.... на късмета й.

Случаят на Де Ниро е просто потвърждение на правилото, че никога не е късно да станеш за резил.

истинска "черна дупка" за финансите му

де ниро с повърнята си срещу Тръмп,направи френска на студията,без които е мъртвец.Жалко ибрикчийство.

Де Нигро

Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи, дедо Боби.

- Аман от тая моя жена, всеки ден ми иска пари... - И за какво ги харчи? - А, не знам, никога не съм й давал.

Що така, бе Де Ниро? И защо неотдавна нарече Тръмп идиот, при положение, че ти си жертва на идиотските си мераци.

Казал е истината човекът.

Един мъж да стане за резил. Роби, що така бе , май френд?!

КАТО ГО ЧУХ ДА ПЛЮЕ ТРЪМП ,НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ,МОЖЕШЕ ДА ИМА НАЙ КРАСИВАТА НА СВЕТА ,ПОГЛЕДНЕТЕ ,КАКВА СИ Е ВЗЕЛ,НЕМОЖЕ ДА СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА МЕЛАНИЯ

Мнооого тъпо парче тоз де Ниро,мноого!Откак с дива и тъпа злоба се изцапа срещу Тръмп за мен тоя е свършен! хак му е - жена му го фалирала! Нека, щот е тъп!Как ще се ожениш зза такава черна горила бе,алоо!! Трябва да си или извратен, или откачил!

Да си го кажем направо - на страпонджийка мяза, здраво, а пък баба Роберта, гледа свИнливо до нея.

Не разбирам как която и да е жена ще профука парите ми? Все пак първо трябва да ѝ дам парите си - каквото ѝ дам това ще профука. Де Ниро е мъжкар, ама само на екрана.

Хахаха, че то на жените тва им е работата бе, пич, не си ли бил наясно досега?! Явно откак държа речи срещу Тръмп и бърса задника на килъри ептен си затъпял.

Ама, това до него, жена ли е!? !? !?

Хайтауър е от афро-американски и Blackfoot спускане и израснал в Kilmichael, Мисисипи. Тя израства в бедно семейство и е работил на различни временна работа, за да им помогне да се подкрепят. Хайтауър стана стюардеса за Trans World Airlines, привлечени от възможността за пътуване и разширява хоризонтите. Настаниха в Париж и по-късно в Лондон, тя е работила по различни начини, като взаимно търговец фонд и ресторант работник. През 1987 г., докато работи в г-н Чоу, елитно Лондон китайски ресторант и знаменитост терен, тя се запознава и започва да се среща Робърт Де Ниро. [5] Хайтауър и Де Ниро се жени през 1997 г. [5] През 1998 г., на възраст от 42, тя роди първото дете на двойката, син Elliott. [6] ранните брачни неволи на двойката са гореща тема таблоид когато Де Ниро подаде молба за развод през 1999 г. и съдени Хайтауър за ареста на сина им през 2001 г. Въпреки това, двамата работил с тях, а и от 2004 разводът бе пропуснат и те подновяват брачните си клетви. [7] През 2011 г. двойката има второто им дете, дъщеря Хелън Грейс, чрез сурогатна. [8] Двойката и двете им деца в момента живеят в Ню Йорк.

Абе какъв е този де Ниро бе? Бил артист! Че аз съм много по-голям артист от него и от Шварценегер и дори от Стефан Данаилов. А онова журналистче Тома Томов дето ми е чел лекции в Симеоново е гола вода.

Сефте комендантски!!! ми то звучи като - Жената на Иван Петров профукала парите му....Нищо нито ново, нито интересно. Жените трябва да са благодарни во веки на обстоятелството, че мъжете губят разсъдък и мярка пред красива или симпатична жена ...Иначе, те /жените/ са си за никъде в този зверски свят.

Точно тая жена не е нито мила, нито симпатична

Ей, коментаторите, много сте готини бре! Ама много!!! Имаше един шотландски боец, който снимаше в България преди години , а преспиваше в един висок хотел . Бел-бойчето ми каза една вечер:" Тия двете се качват при боеца , те него го радват механически, а той не ги докосва..." Помислих и разбрах. Та откакто Дедо де Ниро идва в БГ, пак разбрах. А и като гледам девойката, пък и едно мургаво момченце на една от снимките, ме избива на смях, сериозно! Та тия , различните , има бая хумор около тях! ЕЕЕх Боби, Боби, юю, юю. ююю!

Вижте какво става във Франция, Германия, Швеция... Вижте де Ниро... Докъде я докара - да лае срещу президента на САЩ за пари. Вижте Григор Димитров

Жалко за легендарния актьор... Явно е талантлив, но житейски не особено мъдър. Защо му е притрябвало да се жени за травестит /по-висок от него/, 30-40г. по млад/а? Какво е очаквал от такова същество - че е с него от любов ли?

...ха ма тои бил женен за циганка !...не знаех...а и след изказванята си против Tрамп ми бе падлал в очите ...сегa още повече !

Де Ниро, не само че нямаше да се снимаш в пропаднали филми, ами и нямаше да си продаваш задника за жълти стотинки и да се опитваш да правиш пропаганда

Смотани българи, прости и задръстени, да сте чули нещо за любов, темперамент, огън.....Пазете си грозните фригидни женици и не се занимавайте с Де Ниро!

Да си чувал нещо за Содомия?

Поне да беше нещо по-хубаво от тая вещица ...

Човек сам каквото си направи никой друг не може да му го направи-та и Де Ниро така.Тарикатите на екран са най-големите балъци в живота.

За съжаление от 10 години насам любимия ми актьор тотално изтрещя. Снима средно три филма годишно - слаби, бързозабравими, повечето псевдокомедии/не ги цитирам само поради липса на място/, върши глупости по фестивалите и в хотелите, дрънка нелепици/що не се изсели както обеща, когато Тръмп стана президент/, разпуснал е тотално грозната си жена. Други титани - Ал Пачино, Джак Никълсън, да не говоря за Шон Конъри, остаряват достойно и внимават, за да запазят името и славата, а той....

Затова ли Де Ниро е толкова нещастен напоследък и само мрънка и се оплаква и налита на бой!

Не го мислете...само от права годишно получава не по малко от 3-5 млн долара!Достатъчни да живее охолно.

И с по-големи доходи има фалирали. Не че ги мисля.

Не го жаля, имал, дал й пари. Я да скръцне със зъби и да и затвори кранчето, като не работят кафенетата ги фалира и толкоз. Хем и дава пари, хем се сърди, че тя ги харчи, абе дедовска работа.

че те фалирани бе, как да ги фалирва наново... да банкрутира компанията сигурно си искал да кайж, ама толкоз ги чуаш ралтите... акължия

Направо се изненадах,че де Хиро слезе толкова низко да се води по акъла на Сорос и да говори против Тръмп небивалици,а той имал нужда от пари пък макар и парите на гнидата Сорос...Въпреки това не му прави чест,а пък той и една жена има-да паднеш...от кой ли клон я е свалил...с една дума глупав мъж...Жалко.Харесвах го като актъор,но не ми допада като човек...

Уймембъу ми, че уеджесйоуа каза на Немиуо: Плийз, по-тиха пуъдня! Ала, Немиуо, наду бузи, и се насуа!

разкарвай го това негро, сменяй я с нещо друго, избор бол, пък с пари още по-голям

- Тази Мънкина хау го понейша? - Only, for парА !

чета статията и чета коментарите и и сьс всеки изминал ден усещам че ГОСПОД ме обича и не ме е наказал да си вкарам такьв крокодил в кьщи...независимо че сьм беден...

Това не е крокодил.

Верно е хай тауър тая жена, възедричка. Сигурно е прекрасна по душа.

Баси тъпунгера, до къде го докара дъртия пръч, да издържа черна маймуна

тая му е трети брак и всичките са афро. човекът такива си харесва. няма лошо в това.

как да няма брат да харсваш негърки , малоумна работа

Дърт каун. Хак му е. Иначе разбира от политика и е за имигрантите и против Тръмп и Путин. То си имало причина. Спи с маймуна

харчела всичките му пари, и за какво ги харчи, за да си поддържа красотата?

поне да беше хубава...

Наборе, фърли и един бой с бастуня бе. Да знае друг път.

Момата си изкарва парите с черните си дупки. Какво се е затръшкал?! Да не би да не го е знаел!

Каква е тая маймуна до великия Де Ниро ? Шимпанзе ли е или орангутан ? Баси и изродката ! Тая сигурно вони повече от клетката на маймуните в зоопарка !

Най-великият актьор съсипан естествено от жена!

То поне да беше жена...

Като иска млада п.тичка.....

Абе каква "млада" каква "п.тичка" какви пет долара - тука е спорно за човек ли говорим изобщо!?

къв човек, негър е , навижадате ли. че ина жена не прилича. Мишел Обама мяза, ни мъж ни жена травеститска история или маймунска. че и бизнсменка ще става. то това да е ти е като да береш банани и да се катериш по палмите добре че дойде Тръмп

е, ама много надценен.

Може и така да е, ама представяш ли си къде си ти тогава?

Добре, перефразирам началото: "Дори и така да е (а то не е) ..."

Черното е на мода - Обама, мис Финландия, Гришовица, това тука, на снимката...

Пък вий на николинка цингера търсите кусурите.

Гледам и не вярвам на ушите си - пичът, тарикатът, играчът, артистън... с това нещо качило се на главата му!?!?! Единствено допускам нещо, ама нечовешки извратено да ги свързва, като я гледам и въпреки!?!?!?

Ми той трябва ли да й дава всичко, което има, и без това е силно надплатен, получава доста милиони.

Изнудва го ... щяла да дойде вечерта в леглото му....