Катрин очарова Франция с тоалетите си

Херцогинята на Кеймбридж Катрин впечатли с визията си в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Катрин очарова Франция с тоалетите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно момиче! Елегантна, естествено красива, без да се "тунингова" и маже с тонове грим. И което е най-странното - приветлива! Толкова приятно се усмихва, че не можеш да не отвърнеш с усмивка. Този чар не се учи, той си е вроден. Не съм фен на кралското семейство, но виж, Кейт си е one of.

Кейт Мидълтън това работи да е елегантна,красива,и да впечатлява. Добре се справя.

Като я гледам тя колко е неподправено щастлива след неговия гаф, а той как е посърнал - май му се е наложило да й се "извинява" многократно под юргана :)

Наистина тоалетите са много красиви, особено роклята на Шанел, формата е перфектна, а с чантата изглежда още по-завършена. Дължината на черната рокля обикновено не стои добре на всеки, но на Катрин дори това и отива. Пишете каквото искате за нея, но не може да се отрече, че е много красива и елегантна.

ДИР, пропагандирате слабо телосложение. Това е пропаганда, която е вредна за здравето и пагубна за много момичета в млада възрааст. Моля приемте тази забележка съзнателно, прочетете литераура по въпроса и спрете да говорите за слабото като за непременно и единствено хубаво - чрез намеци или чрез твърдения. По този начин вредите. Съдействате и за много самоубийства чрез гладуване до прихващане на анорексия. Много от жените пък пушат, за да отслабнат от отровата на тютюна, други влизат в тежки диети, които разбират здравето им. А има толкова полезни начини да се поддържа здравословно тегло! Карате жени с кразиво тяло да мразят тялото си, понеже не е слабо! Това е забелжка, която приканва да приемете правило и да го псазват журнслистите ви или писачи-преписвачи, или коиото качват изобщо съдържанието ви. Има си отговорности, които една медия е редно да поеме. Преди години съм правил друг вид забележки, които ви помогнаха много да напреднете в журналистиката. Този път касае мисия, съзнание и отговорност, която би следвало да поемете. Стига с това просташко лекяво вече клише "слаба"! Моля! За справка за аудиторията ви: мъж съм. Иска ми се да поддържам нормално и здравословно тегло. Харесвам красиви жени, независимо дали са слаби, със средно тегло или леко пищни. Стига да са чаровни и привлекателни, дай Боже и здрави!

че си психично болно буре...

Само един може да бъде авторът на този коментар. Гениален, както винаги.

Толкова подробно описание с какви тоалети е била в Париж херцогинята на Кембридж може да очарова англичаните, но тук едва ли интересува някого чак толкова. Съпругата на престолонаследника е красива, но изражението на очите й все повече започва да напомня тъгата в погледа на Даяна. Явно приказката, с която започват тези бракове, постепенно става все по-тъжна. Дано тази снаха се окаже с по-издържлива психика.

Скъпи Близнаци, периодът е важен за вас по много причини. Във връзка с положителното развитие на делата ви се иска , ако може сега, на момента, като с магическа пръчка всичко да се реши. Но за това трябва време и търпение. Доброто предстои, но и вие трябва да си помогнете. Нова работа за някои от вас. Също така безработните са с големи шансове да намерят своето място. Не се колебайте дълго. По важен за вас въпрос можете смело да се доверите на професионалистите. Носители сте на нови идеи, които ще се приемат радушно от повечето и това ще ви постави в центъра на вниманието. Добре изиграйте картите си. Щастливи мигове сред обичани от вас хора. Изтегли си мъдрост за деня ало дир редакторчето оправете си хороскопа бе пише за рак пък поздрави за близнаци

Кажи нещо и за Риби,като знаеш.Трябва ми спешно инфо за предстоящия месец,а виждам,че си алтруист и го издаваш на добра воля!

Че с какво друго да очарова?

Освежен и отпочинал младия принц се захвана за работа, не 8 часов 10 часов тежък физически а понякога и интелектуален труд. Струва си да си глава на семейство.

Аман от тия позьори,с дежурните усмивки. Кво ни интересува какви тоалети си е облякла Катрин...или по-точно,са и олекли-при толкова традиции и строг протокол,надали някой й дава сутрин да си отвори гардероба и да си избира дрехи....браво! Очарова французите,ама май чарът й вече не върви пред Уилям

Не го разбирам. Ако мога да направя аналогия, да си купя часовник и да впечатлявам с него, или телефон. До колкото знам на кралското семейство има държавен бюджет. Излиза че да се обличат добре им е работа. Интересно, какво ли означава заради успехите си в обличането да получи повишение?

За първи път в тоалетите й липсват смешните шапки.

Очаровала си е феновете, които биха се очаровали дори като я видят в дрипи. По улиците в Париж всекидневно има протести с фоерверки, коктейли молотов, газ и т.н. и едва ли им дреме, че един от паразитите от Острова е дошъл в града.

Толкова е скучна тази жена...дежурна усмивка и неестествена емоционалност, винаги се смее за нещо, което е мека казано неестествено. Единствената истинска кралица за мен е Рания, няма по-аристократична и харизматична кралица от нея.

малкото смрадливо рептилче кога ще го дадат - толкова дълго без новини за него, излага се дир-ът

на кого му пика за някаква кифла?

Кой е като Кейт Само тоалети и позиране Една служебна уж искрена усмивка и чар насила. Опиянява се от себе си и се наслаждава на възхищението на околните. Хитрушка, сладка хитрушка

чар насила... абсурд

Този хубостник иска да я побърка, държи се дистанцирано хладно, не я забелязва и тя си прави забавно сама. явно мъжлето й е и пълно дърво.

Ти не гледай тези снимки - сега той е много гузен и е като препикано мушкато. Обаче нейната усмивчица говори, че той много се е постарал да й се извини и е обещал, че ще слушка.

Както каза един видимо много умен мъж: " Хапвайте си, мили жени, хапвайте си! На дъските ние ще полежим в гроба!"

Предполагам, че има протокол как трябва да се държат помежду си, но на снимките двамата изглеждат като двама непознати, събрани по някакви причини или повод заедно, дежурно- усмихнати, протоколно- заинтересувани от ставащото около тях, като хора, които няма да приказват и да се усмихват, щом се озоват насаме в една стая...

Да му се овеси на лакътя по-добре ли ще изглежда? :)

Хм,с тоалетите си!Аз си мислех,че ги очарова с добре оформеното си дупе!

Аз пък сега се притесних! На чии грижи са поверили дечицата си, докато те "очароват" Париж - на прабаба Ели или на баба Ками???

Всяка, що годе, добре изглеждаща жена с, очевидно, неограничен бюджет, би очаровала всяка страна, не само Франция!!! Нека да работи по минимум 8ч. трудоемка работа, да й плащат минимална заплата, да се грижи за семейство, пък да видим как ще очарова някого с нещо...

Съгласна съм с втората част от изречението: Нека да работи по минимум 8ч. трудоемка работа, да й плащат минимална заплата и т.н..... С първата част няма да се съглася. Има бол примери за жени с неограничен бюджет и що годе визия, но да докарат нещо близо до Катрин? Твърдо не.

... 99% съм убеден, че не е тя, която си избира тоалетите. С много пари се купува всичко: модни експерти, експертни мнения, статии/репортажи в различни типове медии и т.н. Това имах в предвид в първата част от поста, с която не сте съгласни.

Тая кога ще спре да се прави на много народна и ще си признае, че всичко, което целеше бе да земе кинтите на кралския наследник?

Едва ли като се облече в Шанел, ще очарова французите.Те масово се обличат от други марки, в Шанел влизат основно арабки и рускини.Да се беше турнала в Gerard Darel например.

Мишева, ти англичанка да беше нямаше да отразяваш толкова проявите на кралското семейство. Всеки божи ден. Кафа.

Би било по-разумно да не харчи парите на поданиците, а да се облича за по-приличен бюджет.

Допреди трийсетина години всеки сезон в българските магазини се появяваше нов модел конфекция в достатъчно количество за всички желаещи да си подновят гардероба. Обещаваха ни ,обаче, че ако приеме западния модел общественополитическа и икономическа система, всички ще се обличаме като английското кралско семейство.За България сегашното положение ми е ясно, но се питам всички ли англичани се обличат като на снимките в статията.

Страхотна е! Винаги с усмивка.

По-скоро дежурна , протоколна озъбка :)))) Вече стана мега досадно .....

просто не мога да си представя, как тази жена успява да изглежда така, при положение, че работи по осем часа на ден, плюс си гледа сама децата, пък и върти домакинството. пък и й се налага да си брои парите преди аванс. и въпреки това успява да смени по 14 тоалета на ден, без да има помощта поне на една дизайнерка, гладачка на парцали, фризьорка или поне маникюристка. абе, оправно и работещо момиче, с една дума, браво, браво!

Тая Кейт е страхотна мадама !!! Много сладка и секси. Скоро нашият премиер може да я бодне. Тя доста очевидно залитна по него. Тя и Иванка Тръмп го направи но нейното вече беше очевадно.

Вчера се гърмяха на Орли, днес някакви роклички са на дневен ред?

А ти каква си бе, бОклук? Сигурно от сметище си се пръкнала?

Дали ще отсвирят за короната принц Чарлз? Той горкият покрай майка си не можа да дочака короната.

КРАЛИЦАТА НЕ МУ Я ДАДЕ-МНОГО Е РЕХАВ И ЗАБЛУДЕН ПО ХАРАКТЕР,ДРУГАРУВА СИС КОМУНИСТИ И ИСЛЯМИСТИ И АКО ТОЙ БЕ НА ПРЕСТОЛА ДОСЕГА ДА СА МУ СВАЛИЛИ ЛИБЕРАЛИТЕ КОРОНАТА ОТ ГЛАВАТА.НЕ Е РОДЕН ЗА КРАЛ

Имат здраво кинти. Свежарка е Кейт

като няма с какво друго да ги очарова, го прави с тоалети те си

Luna0102

Откога Кейт произвежда тоалети?! Сигурно са кралско сини за да не личи много ако не го изчеткваш често (това което франсетата не правят).

Какви отношения със съседите ще запазват? Англичаните от край време искат да прекарат всички.... След като ще напускат ЕС да се отрежат от всички привилегии, които ползваха до сега. Но явно не са мъже на място, а едни нагли лигльовци.

бе разкаражте паразитката бе! не виждате ли че хората я мразът! грозна тапа селенка натикала се насила за принца! тая требе с ритници да я изгонът от двореца!

Роксано, обичЪм тЪ

До какво води вътрешната киселинност на всяка нереализирана патологична свекърва....

Куха работа. Не случайно на Уилям му се прииска малко гореща австралийска кръв на толкова ранен етап от брака. Пък и не го крие, за ужас на бабето му.

Ми да, с какво друго да очарова.:)) Да й шият парцалки по повечко, че без тях е за никъде. Шотландците да се спасяват, има хляб в тях.

Много сте зле и много сте завистливи! И Кейт и Уийлям са високо образовани и само тъпанари като вас не могат да оценят усилията, които се полагат затова. А това, че са красиви и стегнати млади хора им е дар от Господ. Ако си махнете злобарските очила и ако си размърдате лоясалите мозъци, може и да го видите!

Поясни ми за какво и е образованието, като последните години не се публикува нито една нейна дума, а ролята и е на "закачалка за дрехи". Та се чудя как разбра колко е образована? Струва ми се, че имаш проблем с фантазията.

Винаги пишат само за нея как очарова с тоалети, ами ум ....? Ами той защо никога не гледа към нея? Той защо не се слави с нищо друго освен с изцепки - маникенки, ски...?

Съгласна! Но ... нея са я взели да разкраси гена, така че ... Мисията е изпенлена! Дрешки, смирена поза и обилно служебни усмивки :)))

Не я гледа ,защото му е натресена. Че даже и филм ни предоставиха ,за да ни кажат колко истинска е любовта им. ДРЪЖки!!!

Сигурно и короната искат да му натресат, нахалниците.

еми има ум момата, щом е хванала принца!

Тъпа еврейска пръчка с претенции. Никога няма да спечели обичта на англичаните както свекърва си , която за съжаление я отрепаха именно монархията. Евреите набутаха техно същество в кралските среди и какво от това ,хората не са малоумнибе чифути.

Абе не е толкова тъпа - харчи на гърба на целия народ и един ден ще стане му кралица! А народът ще крещи "Да живее кралицата" или каквато е там "консорт" ... та ... не толкова тъпа