Вижте бляскавите тоалети на звездите от Мет гала

Поп принцеси и холивудски актриси дефилираха с дръзки и авангардни тоалети по червения килим на годишния бал в музея "Метрополитън".

Обратно в новината

Коментари - Вижте бляскавите тоалети на звездите от Мет гала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам с Кендал да ходим хванати за ръце по плажа и със залеза да правим любов на плажа

Влюбене, каква е тази романтика, дето те тресе? Напиши два реда на Кендела. Може да си пада по женени български чичковци.

Има откровени чучела :DDDDDD

Искам да се любим с Кендал

Има стилни дами, но недоразуменията са много повече...., сега познайте на баловете какви сладурани ще има....голи, боси, с мрежи, по халати, с части от матраци, рокли от пердета.....страхотия..:)

Някои от желание да са екстравагантни и уникални са тотално недоразумение. Но има и наистина стилни и екстравагантни тоалети които грабват окото.

Гледам постигнатите от гадните недоразумения (дизайнери, стилисти, гримьори, певачки, актриси, мъдекенки и т.н. боклуци) блестящи резултати и се чудя - на друга планета ли живеят тези, изчерпа им се интересното ли, аз ли нещо изгубих връзка с главния мозък... или просто князът на този свят е постигнал пълна победа (ипон)... мманкаму...

Аз ако си облека наголо шлифер и платформи, и почна да се разхождам по улиците ще ме приберат в лудницата! А за тая Припряна Шопара е шик и стилно?!

глей са, за да си със статут на търпимост при такова облекло/съблекло, трябва да се придвижваш из града с лимо и да слизаш и да кършиш стойки единствено там, където забележиш опната червена пътечка на земята... :) и най-добре ще е до теб смирено да подсмърча кльощаво негро с тесни гащи до под коленете и жълти лъскави патъци, на които от 83 м да се чете D&G... това горе-долу се вмества в рамките на нормалното :)))

все едно се е въраляла в изрезки от часа по трудово.

Кич на богати и тъпи хора

Кендал е бъдещата ми съпруга.

знае ли?

Безумен кич ! Толкова грозотия и безвкусица !По-добре да тръгват по бански- няма нужда да прахосват луди средства за "тоалети", за да правят реклама на модни корифеи.

Никой не прахосва пари за тоалети Това събитие е тип "изложба", тоалетите не се купуват... А единствените "прахосани" пари са на присъстващите звезди.Приходите от това събитие отиват за благотворителност! Вие с вашия изискан стил, колко дарихте днес...вчера... някога?

Красотата ще спаси света. Хейтърите хубаво да гледат и да си прочистят главите!

Избиха рибата, с права лопата. Аз, по принцип, не бих коментирал, но ми е жал за рибата.

Имам Рожден ден днес!

Честито! Здраве и весел живот!

Е мини барем с една кутия с бамбони... ;) Жива, здрава, усмихната и късметлива да си!

Ако това са " бляскавите" тоалети:),представям си небляскавите:)))))

Дизайнерите просто са се изгаврили със звездите! Добре планирано и реализирано отмъщение! То като се замисли човек, половината от дефилиращите дори не са толкова известни! Но това е друга тема! В заключение - кич, снобизъм и пошлост.

Пълен кич! Нищо което да е елегантно и семпло! Парад на кича!

Коментарите в яху, например, са доста иронични относно тия "дрехи", които връщност са парцали, сложени на голо тяло... Но в нашия дир доста романтично ги прехвалват....Какво повече да се каже..

Имам едно съмнение ,че ако някоя "звезда" от женски пол,с хубаво тяло и красиво лице дефилира съвсем гола по червения килим,това може да бъде обявено за абсолютно бляскав и авангарден тоалет!Без съмнение ще предизвика голям интерес!

Добре, че се вижда и стил и класа, защото голямата част са "хапче за страх", то не са рибарски мрежи, пижами, халати и какво ли не още направо е плашещо....Някой направо да си бяха дошли голи, защо им е да се увиват с тези платове...

Мет от метамфетамини ли идва?

Риана и Бела Хадид са потресаващи... Тя в нещо като рибарска мрежа по гол зад-ик, а Риана (колкото и да я харесвам) прилича на клоун...

Риана...

Пее фалшиво като за световно. Но понеже е екзотична чернилка музикалните акули я пробутват на милионите дебили по таз бедна Земя Македонска.

Хубава двойка

Страхотни са!