Актуалната двойка - Дженифър Лопес и Алекс Родригес, направи дебюта си на червения килим. Двамата изглеждаха величествено, особено Джей Ло, която позира пред фотографите в тоалет с ефирна бледосиня пелерина от "Валентино".

Вижте снимки >>

Темата на бала в полза на Института за костюма към музея на изкуствата "Метрополитън" тази година бе посветена на творчеството на японската дизайнерка Рей Кавакубо и нейния бранд "Ком де гарсон".

Поп певицата Кейти Пери се справи с предизвикателството да бъде авангардна, като се появи в тоалет на Джон Галиано. Тя беше облечена с рокля от червен тюл и воал с думата "Свидетел", избродирана върху него.

И бременната Серина на червения килим >>

Ерик Уилсън от сп. "Инстайл" описа темата на 2017 г. като "изключително предизвикателна" в сравнение с предходни години и се съгласи, че визията на Кейти Пери е смела и на място.

"Мисля, че без съмнение тя е хитът на вечерта до този момент. Много е смело да носиш нещо, което толкова много те прикрива на червения килим", каза той.

Том Брейди и Жизел Бюндхен се появиха в сребристи тоалети и си размениха горещи целувки пред фотографите.

Риана бе облечена със силно изрязана рокля на "Ком де гарсон", украсена с голямо жабо и разноцветни дипли. Тя привлече най-голям интерес в социалните мрежи.

Ким Кардашиян носеше бяла рокля на Вивиан Уестууд без бижута. Кендъл Дженър се осмели да се появи доста разголена, като беше избрала рокля от прозрачен плат.

Облечена с бежова тренчкот рокля, актрисата Приянка Чопра накара всички да се обръщат след нея, допълват от БТА.