Саня Армутлиева: Исках да се откажа от Жана

Управителят и продуцент на "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева говори за противоречивите си отношения с певиците Жана Бергендорф, Рут Колева и Невена Цонева.

Обратно в новината

Коментари - Саня Армутлиева: Исках да се откажа от Жана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих и фъргал фостата

Ама тез май сериозно си ходят.....

от дрогата няма отказване

Ужас , стари чанти лансират негодни за музика лигли с работливи катерички Резултатът - няма какво да чуеш . Обаче си залят с помията от караниците им. А за евровизия за любовницата на един телевизионер поръчха да и пишат музика чак в швеция , а цялата телевизия и държава работи за нея все едно е Мадона. Накрая се добра до единствения хит в кариерата и почна да го дава жури. Най-жалкия бизнес в държавата, дори чалгата е по невинна и професионална.

Тази жена има невероятно негативно излъчване на застаряващ енергиен вампир. Музикантите, които имат взимане-даване с нея и компанията ѝ по-добре да си намерят читав адвокат и да внимават какво подписват, че после да няма "ама аз не исках да си продам душата на дявола".

ОК

Сякаш всички чалга фенове на Невена или Рут са тук. Колко злоба по една успешна и интелигентна жена като Саня. Рут, междодругото душата не се оправя с пластики. Естествения вид на баба Яга преди операзиите, вероятно е израз на душата от вътре.

майки мила колко си неграмотна! Не само темерут колева не харесва амуртлиева. В същност никой не я харесва.

Дърта лъжкиня саня

Eдин хит, ама си чувал за тях. А нещо да знаем за някой от "Гласът" - нищо. Имената никой не им помни.

Айде стига с този прехвален талант на Жана. Талантливите хора имат дисциплина и развиват таланта си. Тая, в 21 век, продължава да си мисли, че е в Уудсток и се равнява с хора, които са шмъркали това-онова, но пък са успели и да се утвърдят като безспорни таланти и са създали нещо, а не една единствена песен, втръснала на хората до болка - Самурай. Някой може ли да каже друга песен на Жана, освен тоя самурай.

мани се ма оФца такава

Тоя пък вампир какво се прави на света вода ненапита. Прави им един хит на спечелилите и после аре чао. Доста е смотана и нищо не прави, само ги товари с невъзможни условия по договорите. То не че тая Жана не е еб*си и прахосмукачката де. Въобще на снимката с евиждат 2 коври играещи "танц на надсъскване".

Тая е много долна.

Покрай скандала с увеличените такси за авторска музика поискани от армутлиева от БНР се разбра, че именно тя, като шеф на организациите представляващи основно западната музика, лансира основно излъчването на такава по българските радиостанции и телевизии. После - защо нямало пари за българските музиканти - защото изтичат на запад.

Хубава ,умна жена!Класа,квалитет!

Къде я видя тази класа точно у Саня. На телевизионните предавания викаше като една тъпа селянка и се правеше на интересна като по просташки се слагаше дори на момчета, които могат да са деца.

мито е хубава, нито е умна. нито е класна - интригантка, алчна, проста, необразована, с липса на морал - заглежда младите момчета и точи лиги - отврат

подобни любвеобилници са ми много интересни, заменете любов с пари, обич с изгода, уважение с евтин труд и ще разберете защо са толкова позитивни и добре настроени към всичко съгласили се да им слугуват ;) останалите сме селяни и нищо не разбираме

Има ли данъчни тука, да я питат фалшивата кошница откъде са и парите.

Данъчните са за нас, Клетнико...

От някакъв дартак чужденец са парите.

НО КОГАТО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЧОВЕК ГОВОРИ ЕДНО И СЪЩО,НЕЩО НЕ Е НАРЕД ЯВНО! А ЖАНА Е МНОГО ТАЛАНТЛИВА,ТАКА,ЧЕ ЩЕ Я ТЪРПИШ,ПАРИ ТИ НОСИ!!!

Невена Цонева даже успя да осъди Армутлиева за 15 хил.лева неустойка за неспазване на договора й. Интересно защо госпожа Армутлиева не коментира този въпрос ... а Невена имаше късмет, че зад гърба й застана Слави Трифонов.

Май беше женена за някъв дърт чужденец, уж от там са парите.

И каква е тая Армутлиева? Как е стигнала до тази позиция? Айде не ми излизайте с аргумента "защото е умна и способна", че аман вече.

На някои от въпросите ти може да отговори Кеми Тодорова.

Родена е от правилна майка.

Бре чялата и работа на тая Армутлиева е толкоз мръсна и мътна, че не е ясно къде го пукаш къде се чука! Инак като гледам и трите и "протежета" са такива издънки ама имат нещо общо и трите се опитват със голяма скорост да се измъкнат от армутлиева, та не знам ко става, ама некак си не е читаво тва дето става!

Обичам със сутрешното кафе да чета новини за пачи, дето са направили кариера с оная си работа.

Ааа моля моля, не са направи кариера само с оная си работа, ама са били и КРАДЛИВИ и ЛЪЖЛИВИ!

Умения имат някои хора, а не само кафе да пият сутрин :D

Саня да яде "бананя" :) Аз съм независим музикант, сам се продуцирам, сам си уреждам участията и не ми дреме !

Ейййй, това недоклатените жени само с простотиите си занимавате цял народ....дреме ми от вашите сексуални и наркомански отношения и сношения!

Не октопод, хиена е тази Армутлиева.

Е тука вече сте уцелили десятката. Освен Невена Цонева, и трите останали са толкова неприятни и отблъскващи личности, че сигурно ще се генерират стотици коментари. Станали сте новинари на най-нелицеприятните личности в страната. Не знам кой е измислил тъпотията, че няма лоша реклама. За съжаление има и тази страница е непрекъснатия проводник за рекламиране на боклуци.

Тихо, Пудел, тихо! Че цялата ти работа е тъмна и мътна. Щом почна пак да "изплува" по медиите, значи скоро ще ни я натресат пак по ТВ-то. Пффф