Провокaтивни бански ще ви изненадат

Лятото вече "чука на вратата" и дамите трескаво търсят бикини и бански костюми, с които да привличат погледите на плажа.

Обратно в новината

Коментари - Провокaтивни бански ще ви изненадат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се смея ли или да плача ахаххаха Чудя, кой подяволите дава пари за това? Хайахаха

Странно нещо, защо ще й е на една жена да носи бански с мъжко окосмяване? Или ако косматите варианти са за мъже, кой ли мъж би облякъл цял бански с женска кройка?!? Иначе ми приличат на одрани кожи от неандерталци. Мога само да гадая колко тона химикали и въглеродни емисии са изхвърлени в природата за сътворяването на тази простотия.

Про(вокa)тивни бански ще ви изненадат Изненадах се. Противни са.

Изключително вулгарно и неестетично. Западняци, сър !

Отврат!

Чалгарките ги купуват на килограм.

По-грозни и тъпи бански не бях виждал.

Отвратителни бански! Само не разбрах защо зърната са изместени толкова надолу и встрани - нали говорим за женски модел все пак, явно тези дизайнери са скарани и с анатомията, освен с модата..

Може би дизайнерите са обратни, та затова местоположението на ареолите са по мъжки, но и да бяха на реалното си място, банските са силно неприятни и гротески.

А като имате с космати гърди, имате ли с виснал космат пенис.

КВИ БАНСКИ, КВИ ПЕТ ЛЕВА-ДА ЖИВЕЕ НУДАТА!!

пазя си потника с мускулите, такива бански не ми трябват

Дами и господа, всичко е под контрол! Благоприличието е спазено! Това, което ви показвам НЕ Е х.й, това е само среден пръст. Бледа имитация, шегичка, нищо, ама нищо общо.

Незнам тия от къде ги изравят тия глупости. Все едно са отворили някакъв китайски сайт за евтини бански костюми и са сътворили новина от това. Не света на къде отива, а тия от dir.bg. Все по-малко почвам да го отварям тоя сайт. Края на 90те новините бяха поне смислени. Сега само кой кого убил и някакви смешни костюми и прочее. Палячовци забавляващи палячовци.

Ега ти грозното нещо. Дори не е забавно.

Пълна гнус! Само тъпи патки ще го носят и това ще им е последния плаж с половинките :(

Твърдо взех решение - никакво море. Поне докато модата на банските костюми не стане отново нормална

Аууу браво. Предлагам такива дрехи от 3 години. Тениски, бански, бодита с абсолютно същите принтова ама чак па такъв интерес ...

уникално,къде ги продавате , ха ха ха, един бръснач по тялото и след 10 дни ще си имаме естествени косми,където си пожелаем......

Тия дано не се мотат по плажовете с тях

И кое им е провокативното? Аа, да, провокират всяка кокошка да демонстрира глупостта си под формата на "модна тенденция"...

Ако има утеха, то тя е, че целият свят се е чалнал...

С бели косми имате ли?

По-голяма гадост не бЕх виждАл!

трябва да видиш екипа на женския отбор на колумбия по колоездене :)

Айде на пТичките-ееее, който разбира, тук се спира....

Luna0102, нема нужда бе, мацка! :) Просто сложи тоя с космите, а отпред може да подпъхнеш една краставица :))) Ефектът ще е поразяващ, гарантирам ти! :)))

Luna0102

Скрили са ми коментара чувствителните модератори с нежни души. Нищо аз пак да попитам- защо няма бански с уй? Може ли такива безполови бански- космати гърди, а долу нищо, ми да бяха сложили нещо там дори и миниатюрно, но моля без краставица, че някоя гладна туристка може да я изяде.

Тези бански са определено опасни за живота. Ако видя подобен ДЗВЕР на плажа съм почти сигурен, че ще пукна от смях. Или поне, като се приближа да разгледам, ще бъда бит, нахокан и изгонен..., след което пак ще пукна от смях...

Бански от 3 до 6 няма нужда да си ги купувам - имам ги в натюр!

Ужас... Това определено са най - грозните бански, които съм виждала, а аз разбирам от мода. И за да не съм крайна, пожелавам на тези, които ги харесват да си ги носят със здраве, въпреки, че българка едва ли ще се облече в тези произведения.

не върви на добре този свят......((((((