В търсене на нови и грабващи решения американска фирма е стигнала твърде далече с предложението за цял бански костюм, изобразяващ космати мъжки гърди... и не само, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Вижте снимки на банските >>

Естествено, офертата изглежда доста странно върху стройна и идеално обезкосмена блондинка, признават от сайта Beloved Shirts.

Но това не е единственото провокативно предложение в онлайн магазина. Те предлагат и цял бански с голо тяло, както и такъв с анатомичен изглед на мускули. Също можете да се превърнете и в русалка, но и да си вземете цял бански в телесен цвят, на който интимните части са прикрити с парчета пица.

Ако все пак дамите решат, че непременно трябва да притежават банския с косми, трябва да приготвят сумата от 44,95 долара. Нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят. Така мераклийките могат да изберат най-подходящата тоналност, открояваща "косматата им гръд". И ако това не е достатъчно, банският костюм е с косми и на гърба.

От фирмата не крият, че и самите те нямат обяснение защо им хрумнало да предлагат подобен продукт. В публикация в Инстаграм онлайн търговците пишат: "Тагнете някого, който има нужда от този бански костюм. Какво, по дяволите, направихме?"

Постът на компанията незабавно е бил "наводнен" от коментари на потребителки, които досега са живели в неведение, че им трябва подобно "нещо", но са склонни да се разходят с него на плажа.

"О, да, определено се нуждая от това", пише заинтригувана дама. "Този бански ще ми стои страхотно", откликва друга.