Силен дъжд съпроводи принц Филип на последната му изява

На 96 години принц Филип смело излезе под силния дъжд, който се изсипваше над Бъкингамския дворец, за да изпълни последния си официален ангажимент.

Обратно в новината

Коментари - Силен дъжд съпроводи принц Филип на последната му изява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му върви по вода от тук нататък:))))

за елизабет писахте по колко коктеила пиела на ден а за филип нищо!може би и за него да не остава нищо за пиене!хихихиии!

го гледам принца Филип, поредния забавен епизод с него, пак свързан с цапнатата му уста!?Беше, някъде в средата на 90-те години на миналия век и принца беше отишъл да разгледа изложба на местно произведена, промишлена техника в Йоркшър! Поразходил се и рекъл пред всички, в придружаващата тълпа -"То туй технически, много грубо направено, бе!?То все едно, че индийци са го правили!?"- По тия времена, почти нямаше лични GSM-та и мотаещите се наоколо журналисти бяг, да докопат някой най-близък стационарен телефон и да съобщят в редакциите си, какви пак ги е надрънкал принца!?Този път, по адрес на индийците!? Хайде за нула време, всичко излиза във вестниците и на другия ден, всякакви индийски организации на територията на обединеното кралство, с буен протест срещу казаното от принц Филип!?-"Ний индийците, които толкова много сме дали за процъфтяването на кралството, да бъдем обвинявани, че сме технически неспособни.......!?Не му прави чест на принца и очакваме, искрено извинение от него за такива изказвания, намиращи се крайно далеч от истината........!?"- Дали се извини принц Филип тогава, по времето на случая, на индийците в кралството, тъй и не разбрах!? Ама, запомних и тоя хиляден епизод с него, така характерен за цапнатата му уста!?

Кажете, че му е вървяло по вода, какви са тия толерастки изказвания-"проливен дъжд съороводи принц ..."

Какво е това "толерастки"

Абе то и мен ме валя на мотора онзи ден, ама пусто няма кой да отрази новината.

Принца потен вода не е пил!

"принц Филип смело излезе под силния дъжд" Той принца Филип е един много смел принц

Баба Бети да му даде едно от нейните коктейлчета , да поязди бел кон и после да го разтрие с ракия да се изпоти...

Важно беше!