Дъщерята на Рийз Уидърспуун работи в пицария

Въпреки статута си на мегазвезда, актрисата Рийз Уидърспуун се е погрижила дъщеря й Ава Филип да разбере как се изкарват парите.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Рийз Уидърспуун работи в пицария | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах защо риис се води красавица след като има толкова крива глава грозни черти и грамаден череп...красавица е някоя като чарлз терон. Поне за хората с добро зрение

Дъщеря й ако я хвана да удовлетворя нагона си.

Бонде, пак ще ти повторя- ръкоделието и секс-заканите в нета не са реалния живот. Ти имаш някакви проблеми, вземи си ги решавай, вместо да се правиш на "мъж" по форумите. От всичките ти коментари лъха недоклатеност и психически-сексуални проблеми.

Добре де ами аз сега се притеснявам това момиче как ще се справи с тази почти непосилна и тежка и физическа работа да води клиентите до масите?Ами ако вземе та обърка някоя маса или попадне на българин , който директно и каже;Айде ма ти ще ми кажеш на мене къде ще сядам,където си искам там ще седна.Горкото дете какво е принудедно да прави тц тц ...

Води клиентите до масите им? Да няма после такса "1 час - нищо"!

Между ''работи '' в пицария и присъства в пицария има огромна разлика.По-скоро добре са се договорили с пицарията и реклама за заведението да има и дъщерята да се помотае и вземе някой долар за джобни.Пък и ето имаме веднага и статия написана за това невероятно събитие.Не прочетох да мие чиниите обаче..

това не е и забранена експлоатация на детски труд?

"Задължението ѝ в луксозната холивудска пицарията е да води клиентите до масите им. " ---- Брей, колко трудна работа :) А пък и когато мама и тате са милионери, що пък да не поработим малко, да видим "кък е" и да си създадем имидж на обикновен, простосмъртен човек. Иначе малката е наистина хубавица и ще задмине майка си по красота.

ми то само в западнали стрни като БГ децата на разни актьорчета (известни на шепа хора) се считат за богоизбрани и се пробутват тук и там от родители... За това и качествата на киното и театъра в милата ни родина са плачевни.

Не трябваше да й дават най-сложната работа още в началото, може и да не се справи, иска много мислене. Да беше почнала с миене на чинии, после сервиране, да расте в кариерата девойчето.