Показаха Мария без грим във VIP Brother

Фолк певицата Мария бе от първите съквартиранти, които вчера прекрачиха прага на къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Показаха Мария без грим във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами добре е да се оцени кои са тези "дето са я показали без грим"... Толкова бледи, селски и съвсем не елегантни внушения.

дребно и злобно.

Като тебе.

Ах,ох и ех! При тази потресаваща новина не мога да се въздържа да не си го преместя в другия крачол!

Долна лицемерка и интересчийка ! До вчера разправяше как Хриси е най, най.Татуираше си неговата рожденна дата, лижеше им гъзовете на цялата фамилия Гущерови, то не бе подмазване, то не бе чудо, че даже и дъщеря си беше въвлякла в целия театър- викала му татко, обичала го, даже предложението за брак било и към двете. А сега не си спомняла... Еййй какви подли създания има на тоя свят !

Почти всичките "красавици" са с направени джуки като на хипопотами!Направо са грозни!

Откачалки до една !Това предаване е пълен цинизъм !Ненужни за обществоито хора ! Гладни ,неспособни и непотребни !До къде я докарахме !

Много,много си прав/права/.Това е най качественият коментар който съм чел от много време.И тази дърта брънтия Гала като и надига куйрука на тази грозна ,нискостеблена патица от контингента на Ванко 1, че направо става смешна.Трябва да си ненормален и много ,много прост ,че да гледаш това предаване.

Продължавай да се задъхваш и да го гледаш това предаване. Те от такива като тебе правят пари, сигурно над 10 кометара си ударил тука. Продуцентите следят за отзвука в интернет. Колкото повече шум се вдига, толкова по-скъпи стават рекламите и се надушват с пари,а такива като Мара ги скубят със сочни хонорари. Ти продължавай да ги храниш всичките по линията.

Марчето ще си скубе косите дето престана на Големия Брат.

Нали спонсора изчезна...сега отново е в света на платената любов!

Пристана!

Не смея да се обадя. Тук явно пишат само хора, който се събуждат изключително красиви сутрин, а освен това са изключително възвишени и добри. Всички са толкова възмутени от тази Мария, че сякаш са върхът на изтънчеността. Ама нещо тонът им не се връзва с представите им. Тръгнали да коментират друг, а съдържанието на постовете им е под всякакво ниво и ясно говори що за мърши са. Мислите и изказа на човек разкриват най-добре същността му. А факта, че не могат някои да прикрият простотията и лошотията си, говори за ниска интелигентност. Ама тръгнали другите да плюят, вместо да коригират себе си, че е по-лесно.

Пише се коИто, а не коЙто, и изказЪТ и фактЪТ, защото са подлози, иначе много акъл ръсиш.

Може и да се разочароваш, но грешката с "И" и "Й" очевадно е печатна. Ако имаше малко мозък нямаше да се излагаш с тъпи корекции. По-добре работи над своя изказ, че никакъв го няма. най-големите комплексари се обидиха и решиха да си покажат цялата магария и злоба, а?! Имам още една грешка тук. защо не я откриеш, кифло сливенска.

Ами като не смееш, защо се обаждаш? Трай там и гледай Планета тв.

"Трай там ли" .... Я си го начуйай.

Тая не беше ли и в предни брадъри? Както и някои от другите "випове" ?

някой гледа ли тя малоумни пошли реалита за прогресиращо затъпяващото "население"

OT kakto почна брадарът, слагам децата да спят преди 20ч, пия си хапчетата и с радост гледам ВИП Мара.....

"...без маска и без грим, озъбено свирепо куче". Иначе - адмирации за коментара на :{ от 22:32 ч. !!!!

Стига им се вързвайте. Колкото повече се коментира и гледа, толкова повече се радват. Бойкот на предаването - не може това да е БГ VIP.

Изхабена, невзрачна, състарена, освен това ужасно дребнава. Изпадна в истерия, защото не можа да намери 3 закачалки с рокли...Направо откачила работа. Хората нямат какво да ядат, деца в България умират по домовете от студ и глад, старците по селата ги бият и изнасилват и са принудени да живеят с по 200 лева пенсия, а тая за 3 закачалки истеряса.

Прав си, но тя това не го знае. Такива като нея живеят в един измислен (специално за тях) свят. Ако я попиташ какви и са ценностите, тя ще отговори така: Любов (разбирай да се ч..а с всека, който може да я издържа), фенове (разбирай пияните и заляни в чалготеките), независима жена (разбирай самотна щото нали знаеш лафа за бездомните кучета и ку..те, всеки ги харесва ама никой не ги ще у тях), да остави нещо след себе си (разбирай ....... , тук ще спра, че ще загубим детската аудитория)!

Много ми е интересно, явно познавате Мара Отварачката, всички ли хора с пари са в тази категория? Питам, защото да в един момент парите ти купуват именно спокойствието да не се притесняваш за много неща като обикновените хора, но това не те прави звяр в измислен свят. Да закършим сега ръце ли?

един пръс кит има

ох мамоооо няма да спя! Кой я бръсне въобще тая чалга скочубра???

от маимуна маимунка

не е много.... за гледане

Само кукуто създава такива елементи с цялата им каша наоколо....

Моите всички снимки без грим са, но дори не са толкова размазани и пиянските ...

Не го помни , защото я изрита като мръсно коте , не къпано не мито , абе въобще, не е за приказки.....

Мърляво ,ГУРЛИВО,, недорасло и недоразвито ,,напудрено,,,,коте миндил ,,с тези джуки мемори пяна как ще я нахранят СРИТАНАТ тапа ( то за нея и капачка на бира е комплимент )

Да, с неговата всеизвестна галантност към жените, той я е изритал ха-ха. А по принцип, който се отнася така към жена и я нарича с такива умопомрачителни епитети, каквато и да е тя, е най-малкото недоносен.

Това новина ли е?

Престанете и по сайтове да натрапвате тези простотии.Който иска да тъпее да си ги гледа.Стига реклами на алчни пропадняци.БТВ и Нова са точно такива.

VIP BROTHER,какво ВИП видяхте в хората, които ще участват? Не знам как можаха да съберат толкова "знаменитости"!!!! Кой гледа такова предаване? какво интересно може да предложи предаване с толкова боклук?

С и без грим, Мара отварячката (известна като Мара бордюра заради физическите си данни) е едно уродливо джудже с голяма глава

ЦЕПИ МРАКА БЕЗ ГРИМ

...нали? Чух,че Стивън Кинг почнал да заеква и да се напикава нощем като я е видял без грим...

По-замазани снимки не намерихте ли?

На фона на всичката химия, пластика и мимикрия с техниката, това си е почти новина... но не и за обикновения човек, който има други грижи, мисли и интереси.

С ГРИМ ИЛИ БЕЗ - КРАСИВА Е ТОЧНО КОЛКОТО ПЪРВИЯ СИ МЪЖ - СИНЧЕТО НА ГУЩЕРА. ПОБИВАТ МЕ ТРЪПКИ НА ОТВРАЩЕНИЕ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ... ЗАЩО ЖУРНАЛЯТА УПОРИТО МИ ПРОБУТВАТ ТУНИНГОВАНИ ГРОЗОФИЛИ С ПОЛОВИН ГРАМ МОЗЪК КАТО ХАЙЛАЙФ И МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ? В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО КРАСИВИ И УМНИ ЖЕНИ. ОБИДНО И ТЪПО Е ДА МИ НАТРИСАТЕ ТАКИВА КИФЛИ КАТО ТАЗИ.

гущеров никак НЕ й е първия мъж, а втория, от първия си мъж тя има дъщеричка, а от гущеров - йок, он все е бил пьян-залян, не му ставало е въобще с тези сланини и перманетно пьянство.

Ти не разбра ли, че дебел и богат се нарича МЕЧО ??? Ай ся... сланини...

Голям фекал!!!

момиченце! Малкото кученце все ще е пале...

Леле, каква новинаааа!