Трансплантираха бъбрек на Селена Гомес

25-годишната Селена Гомес се е подложила на операция за трансплантация на бъбрек през лятото.

Обратно в новината

Коментари - Трансплантираха бъбрек на Селена Гомес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ли си да бъде повреден здрав човек, за да се спаси някой нелечимо болен? Аз казвам - НЕ! Вероятно добре е заплатила за бъбрека, но колко ще изкара с него? Проблемът не е с бъбреците, проблемът е лупусът, който е нелечим и ще съсипе и този бъбрек. Какво би трябвало да направи? Да дари тялото си на институции и организации, които да провеждат експерименти за лечение на лупус, това е най-смисленото, което човек с лупус би могъл да направи.

тази болест е нелечима. Болните издъхват на легло, отказват да работят мускулите, системите и т.н. На мой познат сестра му си отиде на 38 г., като преди това беше под денонощните грижи на близките си. Тежко и мъчително за нея и околните. Бог да я прости.

Много ми е интересно. Оптимистичните прогнози са за максимум още 15-20 години живот. Защо работи, като не може да похарчи това което има за тези оставащи и години?

А ти защо дишаш? Не всичко се прави за пари. Въпросът философски. Защо живеем? Някои хора просто се опитват да оставят следа. За съжаление тези които само искат да харчат пари и да оставят биологичен отпадък са мнозинство. Човечеството не върви в правилната посока защото мнозинството мислят като теб.

Това се казва истинско приятелство, ад си готов дори част от себе си да подариш!Дано бързо се възстановят момичетата и Селена отново да радва милиони почитатели!

че в новина, че някой си е дарил бъбрека, има една обща снимка в болницата с дарителя и 30 снимки на "звездата"!!!

Знаех, че има лупус, но мислех, че нещата са под контрол. Сериозна работа е бъбречната трансплантация- дано всичко е наред за в бъдеще и с двете момичета!

mrsmith

Да са живи и здрави девойчетата! Снаха ми има лупус. Изключително коварно заболяване е. :/

Бъбреците са заминали следствие на коката

Глупости - особенно ,като става дума за 24 годишна. Лупусен нефрит има момичето.

Е па да не сте и гледали биопсията или токсиколочен анализ. Ако е лупус -лошо. При тези съвременни лечения на заболяването веднъж стигнала до трансплантация пак ще и се наложи. По-добре да опита с CAR-Вc, ама то ельоменатите не им върви със здравето..

добре че си ти да ни открехнеш, иначе щяхме да си стоим ненаучени.

Истинската любов е саможертвена. Тя е основен принцип на вечният живот. Приятелката и е направила голяма добрина. Дано се въстановят по-бързо от операцията и да се радват на здраве и пълноценен живот с вяра и упование в нашият Господ и Спасител Исус Христос.

Аз си мислех , че приказките , че е болна са си само приказки. Дано да оцелее детето.

И? Тая може да си купи 100 мексиканци за резервни части. Ако беше малко пукнала щеше да е отърве тиинейджърското общество от още един боклук и наркоман.

Да, да отърве тинейджърите, да не се разсейват от Мара, Амет и още стотици знайни и незнайни с по едно уж българско име, пък пеят...

а ти ако беше пукнал, щеше да ни отървеш от идиотските си коментари ама на ..жив си.

Само да не са взели бъбрека от някое бездомно лапе от Бангладеш! Ако наистина е от приятелката и тя е егаси тъпата, сега трябва да пие лекарства за да оцелее.

Хора с по един бъбрек си живеят без проблеми стига да спазват диетата, която им се налага да спазват.

Те си живеят ама докато се изчерпи ресурса на бъбрека ! Не случайно Господ ни е измислил с два бъбрека ! Бих дарил бъбрека си само на свое дете или на много близък с който съм свързан завинаги !

Селина Гомез е прекрасна, дано загърби здравословните проблеми, които я преследват последните няколко години! Имал съм удоволствието да я гледам на живо, дано да имам възможност да я гледам пак! В нея има нещо много повече... замислете се как певица без провокативни снимки (всъщност може и да има 2-3, но не те й вдигнаха рейтинга) е безапелационната кралица на Инстаграм... и то при наличието на толкова класически красавици (високи, руси, с големи... и т.н.)

без провокативни снимки? пълно е с такива.. да е жива и здрава, но не може да пее горката. Но то пък и не е нужно. Ако го нямаше тоя инстаграм, туитър и подобни мрежи, щеше да е звезда на куково лято..

Може би провокативни за мен и за теб не значат едно и също... в което няма нищо лошо... Аз лично се сещам за една, на която и се вижда дупето и то не цялото... За другото, обаче ще ме прощаваш! Може да си направиш справка, кога са пуснати фейсбук, инстаграм и другите социални мрежи и от кога Селина е една от "Принцесите на Дисни"! Колкото до пеенето не е Уитни Хюстън, но според мен си се справя добре...

всичко е наред, да е жива и здрава!

с такива приятели човек ще стъпи и в огъня, поздравления за хуманната и благородна постъпка, скорошно оздравяване

В моите очи е прекрасно дете. Дано и тя и приятелката и да се добре!

Адмирации за такава приятелка! Бързо оздравяване и на двете.

Къде е д-р Хаус да се икефи, че най-накрая има случай на лупус

lu4ka

Явно доктор Хаус не познава Сийл, в което се съмнявам, все са се засекли някъде по червения килим. Белезите на Сийл също са от лупус.

Доколкот знам, белезите на Сийл са от автомобилна катастрофа.

...как е? За нея нищо не пишете. Или дарила и край - вече няма значение, важно е само че Селена Гомес е добре!?

Айде сега, всички малоумници, които навремето коментираха злостно надебеляването й и когато ги репликирах, че човек може да пълнее и от болест - ми се смееха, белким да разберат за какво става въпрос. Бързо възстановяване на момичето.

Колко са случаите на "болестно" дебелеене? 1 на 1000, на 10000... ...а останалите безброй лакомници?!

Ама разбира се - колко е страшно да си дебел, когато може да си тъп! Виждаме ги във Вип брадърите всички стройни, тунинговани и красиви и много, ама много малоумни. Дерзайте!

Проблема е,че самото дебелеене води до болести.

Донор "И" е приятелка на звездата .....

Yay!