Принц Уилям: Джордж не иска да ходи на училище

Животът на 4-годишния принц Джордж със сигурност не е обикновен. Той обиколи целия свят, игра си в истински хеликоптер и лично се запозна с Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям: Джордж не иска да ходи на училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, така е, Джорджи, малки приятелю, животът е суров, понякога дори и към кралете. Ти ще трябва сега десетина-дванайсет годинки да походиш на училище, после малко в университет, обаче иначе ще си пей сърце, а ние не само, че сме ходили да учим, ами и цял живот ще бачкаме. Така че горе главата, светло бъдеще те чака!

Правилно детенцето е решило, още е мъничко, но ненормалниците, които са измислили тази тирания на малките деца са жестоки. За къде да бързат децата?!

И на мойту Асанчу не са ходи, ама ходи!

То твойту Асанчу сигурно вече е на 14 години, а още е във втори клас.

Твойту Асанчу саму на хартия ходи - нал тъй, че да вземати деЦки поне ощи 15-тина годинки, през туй времи Асанчу ща й станал татко и ща взимати за още два-трима неграмотници. Нека вий зле, баламите българи шъ бачкат!!!

Когато не исках да ходя на училище, ми казваха - И на Тодор Живков не му се ходи на работа, всяка сутрин го водят с милиция. :)

И на моето дете на същата възраст не му се ходи на детска градина На каката 1 ви клас не й се ходи също абе всички деца са еднакви

Роден лидер! Браво!

Милото дете , с тези ангажименти .......,без да си играе на воля, едно ти дава съдбата и ти отнемат друго

Начи, от тва принценче мое и да излезе човек!

А на Маруся иска ли? Що за новина може да е това? Пишете ако отиде с желание малкия разглезен принц.

на 4 и на училище.. ужас. Да ги пуснат да си играят на село, не да ги "учат" от яслата още

за бъдещ наследник на трона е разбираеми за какво му е да ходи и да си пълни главата със невярна информация, но не разбирам гербаджийските деца що са толкова тъпи и им се плащат дипломите, те не са вечни и някой ден ще се иска от тях работа....

Може ли някой да обясни какво ме интересуват тези хора. Британската корона освен престъпления и гадости нищо добро не донесла на България

Милият сладур. Съчуствам му.

ООООбЯсни у бате, че цар не мое се работи без школо. Цар ще работи - трябва му подготовка.

Което показва, че е нормален човек. Има ли някой, който всеки ден отива с празнично настроение на работа?

герберските службари-еврокрадци проектаджии. Доста са. Хиляди.

Момент да си го преместя и за тоя.

Монархията е най-добрата форма на управление. Изключвам Кобургота.

Тези са същите!!!! Гадни кобурги!

Уплашил се е от шебека, затова!

Е то кое нормално дете иска?

Бе що ни занимавате с глупости бе хора? Тия в кой век живеят та ни занимават с принцове и принцеси. Хеле пък английските. Монархията е отживелица. Тя е по актуална за изостанали африкански държави. Събудете се вече.

Казваш, монархията е отживелица? Явно ти предпочиташ полудиктатура и управление на диктатори, с мании за величие? Олигархия и алчност за власт и нови територии, военни паради и т.н. Всички развити европейски държави, с изключение на Франция са монархии. Великобритания си обичат монарсите и си ги подкрепят. Австралия и Канада също предпочитат да са към тях. Но, само Ганьо...от село...плюе и коментира срещу това.

Той е само едно дете, което още не е осъзнало, че семейството, в което е родено, го прави да е различно от повечето други деца. Пък и е твърде малък, за да приеме тежестта на училищното обучение. Реакцията на момченцето е съвсем нормална, характерна за децата на тази възраст.

Просто не му е времето за училище - все едно дали е принц, принцеса или най-обикновено дете. А майка му нямаше нужда да се напъва да ражда като циганка - по-добре вече родените да си беше отгледала, като няма въжможност за повече грижи.

Училището в Англия е задължително на тази възраст. Та дали му е време или не, дали майка му ще ражда или не, дали е принц или от гетото, трябва да спазва законите. И толкова.

принцът,принцът,принцът.На кой е принц бре.Вие поданици на "принцът" ли сте,та не минава ден ,без да уведомите за "Принцът.Нашите са князе,не са принцове.А на мен тези не са ми принцове и не ги бръсна.А вие ,ако сте поданици на тези-марш в Англия да им лижете г......е на "принцовете".

Моето ревеше целия първи клас. С удоволствие ходеше на английски след училище обаче. После му мина.

Не разбрах, на 4 години на училище ли ходи или на детска градина?

Да го оставят на прабабата да го гледа.