Коментари - Учени: Хората в градовете са по-здрави и щастливи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи глупости...тъпи оксфордски дебили.

Избягах не само от Лъвов мост, а и от София и не съжалявам нито за миг.

затова чакат с нетърпение уикенда да излязат по пъбове и дискотеки да се насвяткат ,нашмъркат и наевът защото са много щасливи

поредната глупост, да не кажа простотия. и в селата има щастливи хора, и в градовете нещастни! вероятно в градовете има повече нещастни, защото градовете са пълни с нещастници пристигнали да си търсят щастието, и не успели да го намерят.

Заглавието е подвеждащо. Сравнението не е между градовете и градските предградия, т.е. Относително по-богатите граждани с по-висок стандарт, са по-здрави и живеят по-дълго от останалите.

Да, виждам колко са щастливи хората в столицата ни. Ако пътуваш в градски транспорт, почти отвсякъде ти лъха воня на развалени зъби (това е от щастието им, че нямат нито пари, нито култура да си правят периодични стоматологични прегледи). Друго също толкова РЯДКО щастие е да виждаш по улиците, а и не само там озлобени дебили, несъобразяващи се с правата на другите. Едни например ти застават на стъпалото на ескалатора и са решили, че щом ще се возят там, друг няма право да премине покрай тях (и той също би трябвало да е дошъл да се вози на елскалатора, а не на метрото!?). Други пък си пускат грозната чалга силно в 23ч и 5 пари не дават, че някой иска да спи, за да може после рано да стане и да ходи на работа. И т.н. още много много "щастие" по заведения, телевизия, вестници, в НС, по улиците, магазините и къде ли не (всеки си носи културата навсякъде).

На запад може би е така,но в България уви не.Имаме една столица, Пловдив, Варна, Бургас и отчасти Ст.Загора.Това е.Навсякъде,освен в тези градове цари бедност,мизерия и селяния.

Да, бе да, в посочените от теб градове няма изобщо бедност. Развесели ме.

То затова краварниците и свинарниците и кокошкарниците животните и птиците са най щастливи.

Кое прави хората по-здрави и щастливи: - липсата на венерически болести - липсата на телефони и таблети наоколо - природата и красотата на България - по-малко тъпунгери алчни на високи постове да Ви се пречкат - липсата на прости и злобни хора наоколо - далеч от българските болници и съдилища - липсата на трафик и задръствания - жена Ви да Ви събужда с целувки и други женски хватки Това е стандарт на живот....

Масовата лудост е подкрепена от силна пропаганда. :-)

УЧЕНИ УСТАНОВИХА : .... АКО ГРАЖДАНИН СИ ВКАРА АЙФОН В ТРЪТКАТА И НЯКОЙ МУ СЕ ОБАДИ МОЖЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВА И КАТО ВИБРАТОР

Що бе баце? "Руският" йотафон даже и вибрация ли няма?

руският айфон има срамна болест! не е руски

По-голяма тъпня отдавна не бях чел. Значи, да живееш на чист въздух, да няма никой върху главата ти от калабалък, да се киснеш в домашното басейнче и вечер да си напалиш барбекюто е по-зле отколкото да се навреш в смрадливия, претъпкан, лицемерен и изнервящ град? Може... то сигурно затова никой уважаващ себе си западняк не живее в сититата... А между другото за сведение на по-неуките хора, "предградията" в развитите страни не са като онези от Бразилия, а в тях живеят най-заможните хора.

Ами дано имаш басейнче. И дано имаш време да се топкаш в него. Щото примерно ако ти се налага всеки ден да ходиш до града и до там ти са 1.5 часа в едната посока, едва ли ползваш много често басейна.

ВИЕ ТАЯ УСМИВКА С МЕДИКАМЕНТИ ЛИ Я ПОДДЪРЖАТЕ?!!! ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е ГОРНОТО ТВЪРДЕНИЕ! НИЕ,ХОРАТА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СМЕ ОЗВЕРЕЛИ, А НЕ ЩАСТЛИВИ!!!

бръже бегай на село. Или някой те спира? Ти сега ще кажеш, че някой трябва и да те храни там и парички да ти дава.

Щастието на модерния градски човек е по-скоро приобщаваща демонстрационна гримаса. Мантрата на щастливостта постигната чрез самовнушение, смехотерапия и медикаменти. А всъщност градският човек е уморен, депресиран, тревожен и дори истеризиран.

Никой не те задължава да живееш като модерен човек. Що ползваш интернет? Отиваш в някое затънтено село, отказваш се от телефони, телевизори, ток и др. пасеш си хайванчета, сееш си, ядеш си от дървото. Що не го направиш?

Е как може да си толкова глупава? Има нещо наречено БАЛАНС. Какво пречи на село да имаш интернет и телефон? Модерен е този, който ползва най-доброто от всичко . Без добри комуникации 1 време са се събирали по градовете. Сега какво става го научаваш през интернет. Но ако през нета можеш да си доставиш информация и дори обучение, то чист въздух, тишина по нета не се доставят

в предградията живеят по-бедни хора, затова са по-нещастни. По-богатите са по-щастливи и здрави, щото имат пари за здраве.

...не във градовете има едни хубави и леко невидими прахови частици, които примесени с изгорелите газове от те правят много здрав и щастлив макар и за кратко.....

Поредното малоумно проучване За това сигурно бабите и дядовците по селата изкарваха до 100 години. Те и сега сигурно могат да изкарат, ако не ги убие така нареченото ни здравеопазване.

изкарвали са друг път. Откъде го измисли? Иди във ваше село на гробищата и виж датите на плочите. И сега и преди 30 години. 100 година таратанци.

Чудех се защо сме все нещастни, завистливи и намусени, то било, защото не сме граждани.

В България градове и села са относителни понятия.

От кое сме по здрави? От пренаселения град, яки задръствания, нерви, липса на парко места, мръсен въздух, защото София се превърна в това последните 10-20 години. Напротив, има двоен стрес, а той води до всякакви болести.

Чинмой Саркар е кръгъл идиот! кръгът е съвършенната форма! некав си ИНДИЕЦ, дето името му завършва на CAR (кола) и седи на МОЯТ ЧИН (Чин-мой), кво може друго да измисли?!? бесни тъпотии! при мен е точно обратното! аз мразям софия! пфууу!

Личи ти от далеч,че си селянин но по-лошото е,че си селяндур което е различно та храчи,плюй....това май само можеш:)))))))))

,че не само в България има калинки, но и в Англия. Такива глупости само от калинки могат да бъдат съчинени. Е, и от добре платени също

Абе то като прочетеш "британски учени" и знаеш, че е някоя простотия :):):)

По принцип по-простите хора са по-щастливи. Ухилен като плодова муха, която утре може и да не намери нови джибри и да пукне с кеф.

И това ако не е сугестивна статийка! За кфи учени става въпрос тука бе моника? Кви преградия, къф транспорт ма? Какво целиш с тия заглавия? В Австрия НИКОЙ не иска да живее в градовете! То градове почти и няма, ваички - и млади и стари живея по разни паланки! Защо не се оправят второстепенните пътища в България? Защо прекрасните Български села са негодни за обитаване в момента? Щом моника публикува такъв гнус в сайтчето си, то тя би требвало да знае защо... ХОРА, БЕГАЙТЕ ОТ ПАНЕЛНИТЕ БЛОКОВЕ!

И Виена и Залцбург са едни паланки:)))))))))Моника,да не си тая на гея женицата?

защото в градовете има молове и дискотеки ли?

у село има хоримаг и текезесе

Преди 25-30г. ни маанаа текезесето, та сеги си немаме. Ама нема да ривем, я! Копам си у двору, Пена си копа у нейнию и па си хортуваме. А Стане и Юбен се черпат у хоремагу и те така...

Това е отговорът на въпроса защо БСП никога не може да спечели в София или Пловдив, но затова е първа по села и паланки.

То затова ли София се напълни със селяни, та няма къде да си паркираме колите вече... а мерси, връщайте си ги обратно, не ги щеме тука... !!!!

А като си тръгнат и инвеститорите - ко праим?!

ко трябва да праим? едно време га е немало инвеститори ко са праили?

Дрън-дрън та пляс...

Голямо щастие е да се разходиш в мола и да изсипеш торба пари за китайски дрехи

Голямо щастие е да идеш на битака, да накупиш турски дрехи и после месец да разправяш, колко са тъпи ония дето пазаруват в мола и как са се прекарали.

Турсите дрехи са 100 пъти по-качествени от китайските, че и на дизайн се случва да го докарат. Но щом си ок да дадеш 100 кинта за китайски боклук 2ро/3то качество и това ще ти вдигне самочувствието - давай :)

Ааааа, гледам етикета, където и да съм - МОЛ, Иуиенци ... не е ли китайско, не взимам - ми то не е оригинално Ве!

за бг е вярно , щото селяните пият много от отровата наречена домашна ракия

Поръчкова статия, възхваляща живота в панелните гета. Просто от строителството на огромни сгради на малка площ предприемачите печелят милиони! На Запад в центровете на големите градове живеят основно студенти, младежи, имигранти. По-заможните слоеве предпочтат къща в предградията на големите градове!

Това е защото заможните са по-нещастни. :-)

Ти сам каза разковничето: студенти, младежи Младият човек е щастлив навсякъде. Дъртаците са нещастни мърморковци пак навсякъде. Щастието е там където са младите хора.

Това изследване не ни засяга. Тук си е супер на село - тихо , чист въздух , идилия.

Ако си 65-годишен и не бързаш за никъде - сигурно.