Мария се появи без грим и в Дубай

След излизането си от VIP Brother фолк певицата Мария се отдаде на пътешествия.

Обратно в новината

Коментари - Мария се появи без грим и в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бaх ти новинътъ...!

От десетките пластични операции съвсем се е обезличила, след 5-6 години ще заприлича на чудовище

С грим или без грим, все е тая Мара. Но е факт, че дава много лош пример на дъщеря си. И това съжителство, на което я принуждава, мъкнейки я по разни "почивки" ту с един, ту с друг свой любовник, също би трябвало да привлече вниманието на социалните служби... или поне бащата на момиченцето да не намеси!

На това му се казва скулптуриране на лицето. И изисква доста повече умения и търпение при прилагането му.

Много грозна жена, ужасна снимка. И с грим и без него тази жена изглежда потесаващо, а малките й, пресметливи очички са отблъскващи.

ГНУСНАТА ОТВАРАЧКА продължава да бъде лансирана от нечистоплътните журналя.

Браво!Под новината за Отварачката над сто коментара, а под другите новини - почти нищо. Явно тая бг просташка нация се вълнува от простачки като тая селянка.

ама ето, че и ти

престарал се е силикониста с тва под носа

престарал се е силикониста с анусаподноса

Извинявам се, но май сте объркали снимката - това не е Мария а някакво бушонирано момиче, лошо са я нацелили по джуклината област! Но е красива - има нещо от Анджелина Джоли в нея ! Да живее д-р Ен ... той ши я оправи !

Мара отварачката...без повече коментар!!!

На мен пък без грим ми харесва повече!

за 41 годишна.

мария има една прекрасна черта!

Или гол линията гола без маркировка

Кога е родена 1976 или 1982 година???

Защо сте скрили коментарите? Написах коментар, който въобще не излезе, макар че не е в разрез с правилата?

Може да е без грим, но снимката пак има обработване с фотошоп и то е видно. Въпреки това...нямам думи, положението е много зле. Не знам това самочувствие на какво отгоре го има тази жена? И не и ли беше съвестно да го играе добрата майка, чието дете има нужда от нея, ходи на училище, няма кой да му помага и тъгува за майка си. Приказва ги, приказва ги, а после си грабна чантичката и поредния тъпкач отиде на почивка. Толкова и пука за детето и ...

Мутро барок с привкус на чалга Ориент. Как може да се хвали със селски надпис като от дискотека в Своге

грозната селянка!

Не на нас тия. На показаните снимки Мария е с доста грим. Нарича се скрит грим, но си личи. Равномерния тен, контурите на очите, които изглеждат не гримирани, контурите на скулите и брадичката, контурите на устните и т. н. някои го владеем. С качествен грим, стил и умения се постига много. Хората се гримират така отдавна, не ни правете хепем на аборигени.

Много ми се иска да отворя отново снимката и да видя описаните от Вас неща, но нямам никакво желание.

Не знам от сега нататък кой мъж с достойнство би бил с жена, която публично обяви, че е с някакъв нов мъж главно, защото плаща скъпото училище на дъщеря й и не знаела какво ще прави ако не го срещнала, защото сама не можела да го плаща (понеже дава парите си за чанти за 3 бона). Жена, която сломи всички жени с достойнство в България, които не живеят с цел да бъдат издържани а работят, за да не зависят от мъж, казвайки много възмутено как видиш ли бившия й съпруг е толкова долен, понеже не искал да продължава да фигурира в заема, който е взела за нейн апартамент, който купила преди да се запознаят и че е толкова отвратена, че нито й оставил кола и трябвало да се изнесе видиш ли в нейн апартмент, не нов купен от него...егати морала и разбиранията за жена в 21 век..държанка и материалистка, търсеща щастието само където има пари, затова никога няма да го намери!

Те за да сканадализират кво ли не говорят...

не като си пийнал и без да искаш казваш истини.тип като нейния си е точно такъв и много я е яд,че не си изигра картите докрай с вид на 'дама'(хахаха) като си пийна и си каза всичко, е това което представя или иска да бъде грам не отговаря на истината

Много тъпа и самонадценяваща се жена в огромни претенции. А тези силикинови устни ми докарват само киселини в стомаха.

Статията чудесно кореспондира с причината да напусне шоуто, а именно, че дъщеря й й липсва. Междудругото, за поредна година вкарват чалгарка за 2-3 седмици по договор, след което тя напусна уж по свое желание, представяйки задълбочена причина. А ББ им се клани, клани на ума, на интелекта и причините...дано някой не вярва!!!

К.......НА!!!!

ужас!

Добре, виждаме че горните устни са напомпани, а долните?

Престанете да ни занимавате с тази простакеса !!!!!

Оправете си галерията. Това е безобразие. Разбирам желанието ви да ми тикате банери нон-стоп, но няма излизане от тях. Поне това можете да направите.