Мелания: Мечтая да прекарам Коледа на тропиците

Първата дама Мелания Тръмп сподели, че би искала да прекара празниците далеч, далеч от Вашингтон и изобщо далеч от хората.

Обратно в новината

Коментари - Мелания: Мечтая да прекарам Коледа на тропиците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ооооооххххх Парите на никого не стигат! На едни за хляб, на други за яхта....

А на други - мозък.

"световен мир, здраве, любов и милост". Това са християнските ценности, но МИЛОСТТА, като че ли съвсем се изгуби. Защо така, бе хора ?

Мелани, Мелани, това не е мечта, стига да ти се иска и си там.Мечта е да напишеш книжка която да я четът хората на един дъх, да се разходиш на Марс, да намериш начин да оправиш светът да живечт всичките във мир и много още ..........

Ех, не я разбирате. Тя иска, но не бива - има си семеен ритуал и трябва да е във Вашингтон даже - вечеря, църква. Така че това си е мечта за нея точно за този момент. Иначе, да, прави сте - може да иде по всяко друго време.

Е няма по-големи лицемери от тия, ама направо са супер нагли - На Дядо Коледа Мелания си е пожелала "световен мир, здраве, любов и милост" ?!?! Точно тази ли намери да го каже - жената която всяка вечер ( може би ) си ляга и всяка сутрин ( може би ) се събужда до до онова нещо, което откакто се докопа до властта вкара света в най-големите беди - на една крачка сме да започнат с оня малкия идиот да се замерят с ядрени ракети или последното от преди ден - да провокираш нова война в Близкия изток.

Навремето като се е сваляла на чичо си лимончо, надали се е надявала да стане съпруга на президент, предполагам, че да е съпруга на мултимилионер й е било напълно достатъчно. Богат, амбициозен, на много жени това им е присърце, харесват такива мъже! Кой да ти предположи, че именно болните амбиции на мъжете един ден ще се превърнат в истинско проклятие за цялото семейство! Навремето аз като се омъжвах, една възрастна колежка ми казваше: - Много винимавай, обърни внимание не на недостатъците му, а на качествата, заради които се омъжваш за него, защото един ден за теб те ще се превърнат в неговите най-големи недостатъци! Права се оказа жената, много права.

се е оказала колежката ти, защото това те е превърнало в най-нещастната жена, която не може да преглътне чуждия успех и задоволство.