”Последните джедаи” връща величието на сагата

"Междузвездни войни: Последните джедаи" е един от най-добрите филми от сагата и дава сериозна заявка за "Оскарите".

Обратно в новината

Коментари - ”Последните джедаи” връща величието на сагата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връщал той. С плоски шеги, дето нямат никакво място в такива филми. 1 минута в началото на филма някъв диалог от ситком. "Ало, здр, чуваш ли ме! Имам съобщее от ...... Ти чуваш ли ме? Какво викаш? Не те чувам? А ти мене? Ало, ало ?" С цяла сюжетна линия, дето просто увисна без всякакъв смисъл за историята. С летящата из космоса (спойлер). С десетките реплики, взети от предните филми.

Най-добрия филм от поредицата след Империята отвръща на удара! Препоръчвам горещо

Снощи го гледахме. Тъп та дрънка. Реално нищо не се случва, нищо не добавя към историята. Нито един отговор на нещата които зададоха в 7. Трейлъра лъже жестоко.

Все още не съм го гледал но ще говоря за предпоследния епизод. Първо кастинга им не ми допада. В 7 част направо се изплаших от вида на Хан Соло и принцеса Леа толкова одъртели и сбабичосани , единственно М. Хамил е остарял достойно. Добре че на чубака годините не му се отразяават. След това за сина на хан соло и принцеса леа, който уж е някакъв последовател на Дарт Вейдър са избрали много неподходящ актоьор, неприятен , грозен с ужасен дълъг нос. Щеше да е много по-добре ако го бяха роботизирали по някакъв начин, но този актьор е абсолютно неподходящ. Въпреки, че сигурно ще се разпчаровам и от последния епизод все пак ще го гледам като фен на първите 3.

Ааааа, не така! Според авторката на статията Кайло Рен бил адски секси. Само не се разбира дали с маска, или без. :)

Абе ти за гадже ли се оглеждаш във филма, че искаш Кайло Рен да е красавец ? Съвсем добре са подбрали кастинга. Нали точно това е целта, героят да ти стане неприятен и визуално ? Съдвйки по коментара ти , успели са да постигнат целта си и спрямо теб . Кери Фишер имаше проблем с алкохола, а Форд е на 75 години , как очакваш да изглеждат и защо сравняваш с Марк Хамил, който е с 9 години по-млад от Форд, а и какво общо с качеството на филма има това, как изглеждат те ? Колкото до статията, тя е преписана , но това е нещо нормално за дир.

впонеделник ще го го гледам...на спокоиствие

Какъвто и да е филма, ще го гледам. Заради първите 6 серии. Най вече заради 4,5 и 6. Жалко че ги купиха Дисни, стана сериал с неизвестни актьори, щяло да има още поне 3 серии след 9-тата. Най-вероятно ще има и "Младия Соло", "Младия Йода", "Младия Чубака" докато не изстискат всичко.

Напротив, точно Дисни дадоха нов живот на филма , след провала на 1,2 и 3 впизоди. А неизвестните актьори са и концепцията на сагата при създаването ѝ.

По-добре да бяхте превели чуждо или изобщо да не бяхте публикували ревю на този филм. Нивото на написаното е обидно. За автора.

Нищо не връща. Слаб е филма и е повече приказка, отколкото история... не знам дали ме разбирате. Има малко актьори, много ефекти и много анимация. Актьорската игра е... абе не е на ниво. Нищо общо с атмосферата нито на първата, нито на втората трилогия. И на малкия пръст не им стъпва. Струва си киното заради ефектите. Ако някой се впечатлява повече от история във филм, отколкото от ефекти - може и вкъщи да си го гледа, нищо няма да изпусне.

А кога ще видим ДНК теста на сина на Соло, че като го гледам ни на майка си ни на баща си прилича.

Доообре ще му предам. Най-яркия герой е джадая г.й, тоя Хан Соло го стигна клетвата" син да ти се роди, зет да ти доведе" ахахахаах

Когато Сагата излезе по Българските кина, тя определено изпреварваше времето си, и това няма нщо общо с незадоволеността ни по това време. Въжможно е сега да сме презадоволени, отегчение и т.н и т.н., но личното ми мнение е, че позлсдните излезли епизоди повтарят сюжета, сценария или както искате го наречете на 4,5 и 6 серия. Няма размах, няма въображения, няма нищо с което да впечатляват, Всичко което виждаме в момента сме го гледали преди 30 години. Преди гледхме филма по 10-20 пъти на седмица, но пък сега си имат рекламни отдели да увеличават гледаемостта !

Спомням си как настръхвах като 8-годишно дете... Направо като игленик ставах при вида на космическите сцени! Преди това бяхме виждали само мръсни черно-бели снимки на космоса по списания и по скапаните телевизори с никаква резилюция. Бяхме сглобявали пластмасови макетчета на дотогава направените спътници и ракети. Повечето никога не бяха и виждали лазер. А този филм - о, ужас! Космически кораби се бият, лазери, бластери, телекинеза и т.н. - направо чудо!

а, що, има изключително голямо нововъведение. в новите серии друго може да няма, но вече има задължителния по разнарядка афроамериканец в главна роля. за да няма истерични бойкоти на оскарите! и ето, вече всичко е наред-преди имаше хан соло, лея и дарт вейдър, сега има....е, това, което има. страхотно направо!:))))

Спомням си как висяхме пред кино Сердика , да гледаме на долби стерео и след филма си мислехме , че наистина сме били в космоса.Не го гледах 10 пъти на седмица, но поне 5 пъти парите за банички , се превръщаха в билети за филма .

Абе почнаха да излизат първите реални и неплатени ревюта oт IMDB и всичките оценки варират от 1-5 (от 10). Очаквам че ще грандиозна боза и няма да го гледам на кино.

Как пък разбрахте, че филмовите ревюта са платени?! Или се радвате само на хейт? Все още оценката в imdb е над 8.

Добре де, ще го гледаме! Стига хвалили всеки ден!

ако пуснат още една преекспонирано- хвалебствена реклама, категорично има нещо гнило и ще ме откажат.

Да спестеят парите за правенето на този филм и да ги похарчат за нещо общочовешко и полезно. Вж,. ако сценаристите бяха проявили смелост и въображение и бях актуализирали сюжета с елементи от "края на времената", матрицата и разпадащата се виртуална реалност, тогава може би щеше да се получи нещо интересно и подсказващо какво ни очаква. И на този фон последните джедаи щяха да изглеждат уместно и на място, а подрастващите да се отъждествят с тях. Каквато всъщност би трябвал ода бъде скритата идея на подобен филм.

всеки влак си има пътници. В последно време повечето са по "дебели" франчайзи... Имат си пари - харчат си ги. Ако настояваш ти да им казваш как да го правят мога да ти предложа аз как ги виждам нещата с твоите приходи и разходи.

Техните съдби отново са преплетени в объркващи лични отношения и разкъсваща страст - и към доброто, и към злото.... с други думи - кой кой е ве.

Като я таковаш си зъл и те обвинява в сексуален тормоз! Като не я таковаш си още по-зъл, че я държиш незадоволена и нервна! Е няма угодия с жена да се расправяш...

На тая Мензи Ритни много ѝ отива да се зъби и да се мръщи! Направо ме отвращава от женския пол. Чичо ти Люк поне да я беше опънал, ама и той - мека Мара... От годините ли, от липсата на ракия ли - вече не вдига Х-уинга.

Връща величието на нещо друго, но не и на сагата. Виж, феминистките, цветнокожите и емотата може да са доволни от продължението на пародията.