Симеон събра семейството в Боровец

Семейството на Симеон Сакскобургготски го зарадва с най-хубавия подарък.

Обратно в новината

Коментари - Симеон събра семейството в Боровец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задача- Колко може да се гепи за 800 дни ?? Те изтекоха,ама тоя продължава. Нали ББ го води там при арабетата и Му обеща споразумение с Държавата ??? Ама ББ да си мисли когато падне от власт да не му търсят сметка за щети срещу Народа и Родината. Да внимава в картинката,защото се менят нещата.

Нали Сакса нямаше да има никакви ретенции,ама никакви, ама как срещу своята държава. А сега ги довлече всичките, и ни съди, и иска, и Мусала и т.н. Ама този Сакс много забавен старец и името му едно такова джазово.

Излишни хора. Историята е казала от времето на Великата Френска Революция че тези живеят на гърба на трудещите се и на народа като цяло. Нищо не създават освен проблеми и войни. Грабят колкото могат и постоянно ни се натрапват със своята суета. Повръща ми се от такива. Апандисита на общестгвото.

Дир определено е срещу всеки, който е за царя. Как дир си отмъщава за това? Лишава читателят да чете коментариите под ВСИЧКИ други статии, освен тази. Кликваш на "коментарии" под която и да е друга статия и излиза чисто бяло поле, независимо че броя на коментариите показва 200-300... Защо толкова простотия и омраза? Не може ли да положите малко усилие и да надмогнете лошото. А ако е техническа грешка, искрено моля за извинение.

човекоподобни сте, които драскат ли драскат среу царя лъжи и омраза. Толкова се гърчите, какво по-подло и по-мръсно нещо да измислите, изчерани сте и ви става още по-зле, един тук по-долу с големи букви, щото нЕкой може и да го пропусне... абе нещо сте като опълченците на Шипка с камънье и дървье, но не Шипка НО сте опълченци на гяволо и на гнусотиите му. Анатема на вас. И Бог да ви помага да видите себе си, колко сте нищожни.

Човек ако не си пие хапчетата, няма кой да му помогне и Вие сте доказателство за това.

ЧИФУТИНА СЪБРАЛ ЧИФУТИТЕ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА БЪЛГАРСКА СМЕТКА-ГОЛЯМА НОВИНА,НЯМА ЩО!

Въпреки, че съм потомствен републиканец, тия са ми по-симпатични от последователите на тикви, курни и Гери никол.

Алоооооооооооооо,българите-къде са Вашите деца,братовчеди,лели и т.н.?Защо се пръснаха по света?Защо имат вносни имена? и още много въпроси.Какво сте седнали да държите сметка на царската фамилия.Никой няма да им достигне нивото,ама от злоба го правите.

Какви са ни тези? Никой от тях не говори Български с изклщчение на крадлив дедо, когото не разбирам почти никога какво иска да каже. Срамота да ни ги показвате тези никои за мен поне натрапници. Ай сиктир!

Не чети, тогава... Кой ти е крив?

Много ми е интересно на какъв език са си говорили,когато празнуват в България и не са родени тук ! Няма да изпадам в подробности за пъдаря !

Според мен те не си говорят. Няма за какво.

за съжаление си отива това поколение хора, които си спомнят благоденствието и спокойствието в България по царско време. тогава са били златни години и в западната преса са го наричали "българското чудо". за съжаление България е била принудена да се включи във ВС война, въпреки че цар Борис е бил категоричен за пълен неутралитет. тогава нацистка Германия ни заплашва с окупация и показва нагледно как окупира Сърбия за броени дни. тогава бг правителството не издържа и принуждава царя да подпише за вклюването на България във войната. голяма грешка, която ни коства независимостта за следващите 45 години

какво златно време като има 2 национални катастрофи по царско!?! От хубаво ли Фердинанд си хвърля короната?!?

най-голямата национална катастрофа започва с комунистическата диктатура през 44-та та чак досега, с корумпираната пост-комунистическа олигархия, която де факто още управлява.

не е така. Избор на Борис е да сме с Германия а преди това има покана от Англия, но се подиграва с британския посланик, който му казва какво ще последва в България и се оказва прав. Един дървеняк Бекерле започва да командва България като представител на фюрера и царя е нищо!

дошъл ли е ? В него ни е надеждата за бъдещето на тая територия!

земя и имот взет от народа и даден на един човек. Това струва чуждопоклонничеството.

до кога ще правят квото си искат тези с богатствата на България?!? Дядо им Фердинанд като е абдикирал и са му забранили после ЗАВИНАГИ да стъпва в БЪлгария, при все, че сина му Борис е бил действащ цар! И не са му дали да дойде, дори като се е родил крадлив дедо! А ние уж сме република, а все за царски неща слушаме и лудо подмазване гледаме!

Какво правя тези хора в България?Кой ги е викал, кой ги познава и кой нареди пъзела по този начин!??

Кой ги викна ли? Тези,които не искаха втори мандат на правителството на ОДС.

Защо не са се разходили да погледнат отдолу склона с лавината - за селфи, последно селфи! Се ла ви!

тази снимка си мисля, че понякога и от лавините може да има полза.

нащи царе умреа га турците са ги убили тия нямат въобще българска кръв

Хубави ,млади ,красиви хора. Да са живи и здрави. Но " Добре дошли " и "Довиждане ".Вземете си и любимия си дядо . Той няма място тук . И колкото по малко чуваме за вас ,толкова по добре за любимата ни България.Пак заповядайте ,но като надлежно си плащате даже и кафето.Достатъчно ни накара вашия дядо и баща,да страдаме.

Много цар, много царица, деееееба. Тва сичко е дошло да прилапа нещо от БГ, лакома царска напаст. Немахме си работа да поканим тоо кютук да се върне....

а от къде т.н. цар има тези имоти? 1878 година като са ни освободили" всички имоти са били на османската империя. След това просто Русия ни е изпратила един княз и му е дала цяла България тоест тези имоти, които е трябвало да бъдат на българския народ си ги е присвоила една чужда фамилия, но това са наши имоти и трябва да бъдат на българската държава не на германско-руски мелези, плод на дълга линия на кръвосмешение и инцести...

Абе магаре просто руското предложение за цар беше отхвърлено от България, този нещастник от снимката е предложен за цар на България от западните "велики сили". Довлечен буквално от кафенетата.

Изборът си е чисто наш, български под давлението на западните сили.Този мелез не е руско -германски, а италияно- германски.Току що изгонен и низвергнат от италианските се роднини,предложението му идва като добре дошло.Сигурно си спомняте големия скандал на тогавашния премиер Симеон с неговите съмнителни братовчеди от Италия ,но беше силен на деня и се потули.

казаха,че Симеон е обявил къщата в Баня за продан в руски сайт...цена-11 млн. /не разбрах каква валута/мисля,че в лева.... Ами да, имаме много дългове от хазарт....

Като им чета имената,не ми приличат на български принцове. Симеон и родителите му нищо не са донесли и не са направили за България, не заслужава уважението,което получава от властта.

Ха,не заслужавал уважението на властта! А при чие управление изгря звездата на несменяемия ни днес премиер???

Поне снимки да си направят,защото ако сме народ,трябва да си върнем на държавата това,което и принадлежи,а не да робуваме на бивши царе,които ни доведоха до трета национална катастрофа.

Змийско гнездо.

прекрасни снимки, да са живи и здрави цялото семейство! България може само да се гордее с такива достойни и благородни хора. царят и Паси сбъднаха мечтите ни за членство в НАТО и ЕС, въпреки гърчещата се опозиция на прецедента параванов и другите корумпирани комуноиди

... и после със същата тази опозиция заедно крадоха ... а пъдарят му и в момента ни краде. Ама иначе са "достойни и благородни хора". П.П. Неслучайно съм оставил и думата "хора" в кавичките. Защото не ги смятам за такива!

Хубава снимка, няма що....Но, все пак да попитаме - имаме право нали? Кой от тези надиплени хубавци и хубавици и малки принцове, има каквито и да са заслуги за този прекрасен сграден фонд, построен с парите на българските данъкоплатци? Този т.нар. цар, иначе интелигентен, не разбра ли, че българите не го искат, а и като цяло не го одобряват, с изключение на мазните царедворци, знайно защо, нали?

Смърт за кобурготските кучета!!!

Я,престолонаследника е жив,а злите езици говореха ,че бил гушнал чимшира.

На този крадлив и лъжлив пе....!Трябваше да му отрежем пръстите и езикът.

Видях ги от кабинката на Лифта във Боровец бяха плъзнали из гората и БРОЯХА БОРОВЕТЕ в гората и смятаха на калкулатори цифри и суми

Много ви се моля не ги показвайте повече.

Какви князе, какви царе бе? Някакви хора са си се събрали - хубаво, ама не виждам никакви титли да имат

Банда кръвожадни разбойници! Пропаднали регенерати с амбиции за царски особи.Пасмина бедарна!

Крадлив Дедо се хвали с отроците си...

Царю честити, молим ти се да ни оправиш за 785 дни, та последните 15 да отидем на море...

""Княз Кубрат във съпругата си Сн.: Getty Images/Guliver Photos "" този текст под една от снимките ще оставя без коментар :) А относно наглостта на абдикиралия престолонаследник на нашата мила родина мога само да завидя. Едва ли има друг който да си позволи подобно безочие.

Тиквата го води в арабските емирства наскоро.Явно има какво да отмъква и затова е привикал цялата глутница безделници. ѝпропо,някой разбра ли какво образование има несретникът??

А наем платили за ползването на резиденцията

Срамота е да се кипрят сред тези имоти, които са държавни, а не техни собствени! Царят ДОКАЗА, че не милее за род и родина, а за имоти и реваншизъм. Те обаче, нямаше да са възможни без царедворците, които от 2001г. се заеха, да му ги поднасят на тепсия. За онези които се интересуват - всичко е описано в прекрасната книга на покойният проф.Владимир Петров: "Необходимата истина за царските имоти".

Бог Да пази Негово Величество Цар Симеон Втори и цялото царско семейство. Да Благодарим на Бога, че след толкова години са на родната си земя. Дай Боже от сега нататък все по-често да са си в България и да се върнат и да си живеят постоянно в България. На изродите, които някога ги прокудиха от България и сега сеят лъжи и пошлости БОГ ДА ГИ СЪДИ. Българи, без значение безпартийни, бивши и настоящи комунисти, да се държим до царя, ЗА ДА оцелеем и да оцелее България. Амин. На всички Честито Рождество Христово. Честита Новата 2018г. Разум и обич Бог дари помежду ни.

Ваучер от Грабо за Карлуково си вземете. Или търкайте картончета.

Истински Цар беше Борис III,този не е никакъв Цар,дошъл е ако може да заграби имоти,много жалко че ни излъга навремето!

Добре, че има лумпени та да ги има и тея...царе...пфууууууу.

ХУБАВО ЗАПОМНЕТЕ ПО-МЛАДИТЕ.ЩЕ МИНАТ ГОДИНИ И ТЕ КАТО ДЯДО СИ ЩЕ ПОИСКАТ ЗА 800 ДНИ ДА ОПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ.

Хора, моля ви, гласувайте за Дедо!

на Тодор Живков трябва да поискат всички резиденции, построени по негово време както дедо симо си поиска по времето на фердю и борис. Всички са строени с държавни пари, само шопският слугинаж мре за царизма, селяндурите са видяли дворец и мрат от щастие.

Наследниците на бай тошо са въшкави селяни к'ат тебе , и за това нямат право на откраднатото след 9 сеп 1944г

Жорка я си кажи с какво те завари теб и твоята рода 09.09.1944 и след това 10.11.1989. Да не се окаже, че от скъсан цървул си станал лачен чепик, покрай тази народна власт...

А сега да се позабавляваме с блестящите мисли на този "прецедент на постсловесната култура" (по д-р Михайлов, психиатър), в отговорите му на журналисти от различни медии. в."24 часа", 26.10.2001 Журналист: Кога ще представите пред Парламента правителствената програма? Премиер: Тя нали е обявена. Журналист: Но пред Парламента. Днес опозицията... Премиер: ...идеална работа, която се е извършила, не е моя лична да го представя аз, но ще видим. Журналист: Това е традиция от 12 години премиерите да представят правителствената програма за управление. Премиер: Да, да. Знаете, че спазваме с традицията, но също има и неща, които се правят, които може би са малко различни. Така че...ще видим... в."24 часа", 14.2.2002 Журналист: Г-н Премиер, смятате ли, че са необходими промени в кабинета? Премиер: Ще преценим. Журналист: Това означава ли, че все пак може да има такива? Премиер: Нека да гледаме нещата по един реалистичен, градивен начин. Стават хубави работи, има неща. Журналист: Кажете едно хубаво нещо. Премиер: Мисля, че може би вие, които сте в медиите може да прецените къде има хубави неща. Повервайте ми.

Червените въшки , много глупости изписаха тук , тъпи селяни гниди комунистически , раждани в кошарите сред овцете

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/. Господин Бойко Методиев Борисов не е мутра. Той е БОГ! През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата. Каква ти тук криза, какво правосъдие, каква държава, какви пет лева...

Кой не скача, е "червен". Пък които не щат царят да ни краде, са "тъпи селяни гниди комунистически , раждани в кошарите сред овцете"

Я СИ...ЗНАЕШ СИ!

Както са се строили... жалко, че апаратчикът не е бил автоматчик...

Много ги обичам всички и много им се радвам.

TIREX

вместо в затвора тоя крадец и мошеник се развява като господар, булгаристан е робско племе наименова болници,булеварди паркове на една престъпна МОНАРХОФАШИСТКА фамилия донесла само загуби ,смърт и мизерия, сега бие чела пред синът на фашиста.. дали в Италия има парк Мусолини, франко или в париж?

А наем на държавата платили ли са тия ..... олигофрени ?

АМАН ОТ ТЪРТЕИ! НЕ НИ СТИГА ОНИЯ ОТ ОСТРОВА, КОИТО ГИ СПРЕГАТ ВСЕКИ ДЕН, А СЕГА И ТЕЗИ. АМАН!