Учени обясниха как трябва да се готви броколито
Броколито е известно като много полезно, благодарение на съдържащия се в него сулфорафан.
Обратно в новинатаКоментари - Учени обясниха как трябва да се готви броколито | Лайф.dir.bg
Коментари
Броколито се готви по следната рецепта: 1. Един килограм броколи се варят в котел с вряла вода за три часа, после водата се изхвърля. 2. После се налива нова вода и се варят още три часа в нея. После и тази вода се изхвърля. 3. Налива се нова вода и се вари в нея още три часа после и тази вода се изхвърля, заедно с броколито, защото чевермето вече е готово.
Модераторе, не ме дразни, да не ти изстине мястото. Къде видя спам, бе умник?!? КЪДЕ?!? Всичко си е по темата, КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, очевидно и ти, ЗАЩОТО, НЯМА "БРОКОЛИТО", както няма и "доматеТО". Това е чуждица от италиански, КОЯТО Е МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, както на български, така и на италиански! Говорете си колкото си искате на диалект у вас, или У редакцията. Когато излизате навън, ГОВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИ!!!
Броколито, казало на Доматката: "Хайде да си вървим на село, че големият град ни се отразява зле."Но това било едно много умно Броколито.
Това бяха "Щурите млади години" - нарязахме един Фикус на дребни парченца, олио, оцет и лук и сол - и ... фикусът си "отиде"...
Пулверизирам в този случай трябва да се преведе смачквам, смилам или стривам. Къде ви е офисът, за да си получа хонорара, който няма да изплатите на Чалева, защото не си е свършила работата.
Смисълът е, че ПРЕВОДЪТ ТРЯБВА ДА Е НАПРАВЕН ОТ ЧОВЕК, ГРАМОТЕН ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. И, че с Гугъл преводач, не се превеждат статии. Капиши? Ахальов!/а това е на цигански/.
Приспособление за разпръскване на течност или прах под силно въздушно налягане. Значи броколито ще стане на прах !!!!!!
Пулверизация и кълцане не са едно и също. Броколито е нещо измислено днес в този сайт. Четейки това, имам чувството, че се намирам на друга планета, където Слънцето изгрява от Запад.
и как помагало з а рак като не можело да се задейства при обикновено готвене а чак след пулверизация и блабла?как са разбрали че изобщо е полезно?
Как не разбрахте, ясно е взима се един брокол, пулверизира се през пулверизатоРО и се получава броколиТО. След това се слагат доматито, кромитито, чесънито,картоФето, мИсоТО( хахаха), всичко с олиото в тиганито се пулверизира до златисТО. После, ако са дошли зеТО, внучеТо или комшието, ядат на масЕто у къщЕто в кухнеТо.
Какви пари?! Журналистите в dir.bg работят за удоволствие. Те толкова и резултатите им.
Мнооо грамотна дрогарка се е изходила за " Броколито". Вече съм убеден, че в дир-а наемат "джурналисти" от Драс мааала! По еффтино им излиза, явно!
След като прочетох статията , реших да си направя здравословно броколи-ТО и първо го нарязах на 2 милиметрови парченца, после го киснах 90 минути във вода , пулверизират го и накрая го изпържих 4 минути . И познайте , още си търся 2 милиметровото парченце полезно броколито в тигана .
а не забравяйте, че преди да бъде пулверизирано е много важно броколито да се накълца на 2 милиметрови парченца