Нана Гладуиш: Няма да се виждаме известно време

Борбената водеща Нана Гладуиш обяви в ефира на „Съдебен спор“, че ще отсъства от малкия екран.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на баба тонка и дядото.това предаване е меко казано отвратително.отрицателната енергия разболява човешкото тяло и дух. нана трябва да си научи урока.само господ има право да съди хората.

Според мен най-голямата нейна грешка е в това, че тя очевидно не промени част от начина си на живот след като пребори заболяването първия път! Продължи да прави води въпросното отвратително предаване, от което освен злоба, селяндурщина и негативизът друго не лъха! Но не, всички са жадни за изява, публичност, известност. Как ще пуснат кокала. Не става така. Освен по физиологични причини, боледуваме именно И благодарение на заобикалящата ни отвсякъде шлака! Пожелавам й да пребори отново коварната болест, и да преосмисли бъдещите си занимания, да насочи енергията си към нещо положително, както за нея, така и за зрителите.

Отвратителна жена. Няма да ми липсва изобщо.

Корекция Една от 8 касае въЗрастова група над 65 год.

До кога ще реве в ефир? Да се лекува както го правят другите хора. Прекалено е нагла, безцеремонна, подиграва се със съдбата на хората. Всичко това няма как да не се върне обратно при нея. Кой каквото е направил, това и ще получи обратно.

Успех !

Успех, Нана! Бог да е с теб! Амин!

а тя вярваща ли е?

Пожелавам и да се излекува, но и повече никога да не се показва в ефир.

да се оправя и да е жива и здрава но се държи непрофисионално в предаването и ми прави лошо впечетление когато се подиграва с учасниците в съдебен спор , хората отиват с проблем тя го обръшта в насмешка вие това него ли виждате съъънародници ????? дори унизително да упрекваш някого пред цяла българия ????? алоооооо слез те от колона

И аз винаги съм се чудел как може да държат толкова арогантна водеща, чак после разбрах, че всъщност предаването си е нейно, тя е продуцент

Получила е това, което е търсела. Не може да се подиграваш на хора в беда!

Милата храбра нежна жена... Дано Бог е милостив към нея.

Възхищавам се на волята, еродицията, присъствието, обаянието, интелекта, силата на тази така крехка и красива българка! Моят женски вариант на Слави! Такива като нея се раждат веднъж на 100 години! Кураж Нана! Убедена съм че ще се справиш така, както само ти го можеш - безапелационно!

Успех и кураж на жената и много години здраве и живот, ама вие ако се научите да пишете правилно ще бъде голямо постижение! ПП. След като Слави е идол за Вас, не мога да очаквам много!

Не си права, Росенце! Изобщо не си права. Такива като Нана не се раждат веднъж на 100 години. Напротив, пълно е с такива - арогантни, нагли, агресивни, нахални, егоисти, безпардонни, безсрамни, безотговорни...

""Моят женски вариант на Слави!"' - Започна добре, ама тук ми загуби подкрепата. Слави е продажен българомразец, и поне 15 години му плащаше ДОГАН !

Съдбата ще реши дали-- или--- В случай като нейния , важни са и възможностите за лечение--- Стотици болни не успяват, поради липса на средства за лечение---

СИЛАТА НА ЖЕНАТА Е В НЕЙНАТА СЛАБОСТ. МИЛА НАНА, ПОЗВОЛИ СИ ПОЧИВКА, ПОЗВОЛИ СИ ЖЕНСКИ ЖЕЛАНИЯ, ОБИЧ КОЯТО ИЗТРИВА ГРАНИЦИТЕ - ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ЖЕНСКА СИЛА. НАСЛАДИ СЕ НА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И НЕ МИСЛИ ЗА РАБОТА. ПРЕЗАРЕДИ ЖИВОТА СИ И ОТНОВО СЕ ВЪРНИ УСМИХНАТА!!!

Предстои й борба за живот, Вие дрънкате позитивни мантри. Как въобще може да пожелавате на онкоболен човек да се усмихва и да си почива !

Дядото

Що, бе? Тук всичко се пожелава, кой каквато глупост се сети, пожелава. Каква точно глупост ще напишеш, няма значение, важното е да се лее лицемерно съчувствие и позитивизъм. Пълна американизация на обществото.

Точно това се пожелава. Другото е работа на докторите и на Господ.

На мен също ми предтои битка с тази болест.Никога не съм си представял, макар, че съм допускал.Дойде катон изневиделица.Въпреки сериозните медицински свидетелства запред застрахователи с разширени кръвни картини и ехографии, в един момент се почуставх странно-отпаднал и с една тъничка болка наподобяваща възпален седалищен нерв.Толкова -е няколко лекари да речем, всеки от неговата специалност ме съветваше-виж това, пробвай онова докатато скенера не намери възпалените лимфни възли.И ето ме пред битката-с болки и "Оксиконтин", чакащ само утвърждаване на лечението.Ще се боря, какво друго ми остава,това прави и Нана.Успех Нана, защото в сайта link-гайда или ръководството за пациенти е записано._Медицината напредва толкова бърза, че понякога и видимо безнадежни случаи намират лечение.Така, че борба до край.Успех Нана.

Нана,твоята откритост ще ти помогне да преодолееш тази лоша болест.Бог да ти е на помощ смело момиче.

Успешта битка, Нана!

Ко? Ко каза?

Ех, като се изцепите "по-силна от рака", "победи рака"... Ще видим колко е по-силна. Май няма да чакаме дълго.

К'во ще я изревариш ли?

Успех на Нана и на всички, които се борят с коварната болест!

Като видя такива съобщения, почвам да рева. Загубих близки и приятели, други се борят. Мразя я тази болест! Нана, кураж и да знаеш, че много хора ти стискат палци. Ще успееш отново!

Ох, аз пък я обичам, обичам всички болести. Какво значи "мразя я тая болест"? Коя болест обичаш? Кой е този дето обича която и да било болест? Добре, гадно е, мъчно ви е, страх ви е, ама все пак не се изказвайте като възпитаници на училище за бавно развиващи се.

Дедко пълен със злоба и цинизъм, що не се научиш на правопис (макар и на старини), преди да осш всяка статия в дир-а с жалката си злоба??

Дядо, не се заяждай само от спортна злоба. За много други болести има лек, за тази няма. Хората боледуват от какво ли не, но напоследък раково болен е всеки трети. Статистика няма. Има само една голяма мъка и неравна битка с рака. Кой каквото и да пише, важно е съчувствието. А не словестните обороти. Научи се да даваш това, което би искал за себе си!

Бог здраве да ти дава мила Нана,Бог да ти дари пълно изцеление !

Не се предавай. Ти си пример за силна и борбена жена и няма как да не успееш. Вярвай и ще успееш. 100%

Ще успее в какво? Ще "победи рака"? Ще успее да умре от нещо друго преди да я гътне ракът? Това ли е победата? До умреш от каквото и да е, но не и от рак?

Когато човек води пуст и тъп живот, му е все тая кога и от какво ще умре. Когато обаче е съградил нещо стойностно, всеки месец в повече има значение - за да си възпита децата, за да помогне на друг... Ей такива ми ти работи, дядо.

А ти Дядо си идиот!

Успех, Нана! Бог да те пази и да ти помага в тази трудна битка!

и тя ли ще прави лайфстайл-предаване?

Мисля, че почвата е добре подготвена. След като една Плейбой гърла не пада от екран вече години, колкото и отвратителна да е, що па Нана да не стане Жана. Д'Арк в борбата срещу рака. То и Жана толкова е победила англичаните, колкото Нана ще победи рака, ама важното е името ти да се чува.

silvia_v_dimova@abv.bg

Защо дърпаш дявола за опашката?

абе хора спрете се...една болна от рак жена трябва да си седне на задника , да се обкръжи със спокоиствие а не да води това долнопробно предаване със толкова злоба и хъс която тя показва...засича хората,открито показва колко ги мрази .....това е силно негативно предаване....има си мъж да я издържа, има си малко дете да го гледа какво се вихри в телевизията....еиииии, от някои хора по тези телевизии направо ми се повраща.....ами думи нямам...

всеки човек може да се раболее от рак. Но не всеки доживява да се разболее, защото преди това умира от нещо друго. На Нана - успех!

Най-чистосърдечно се надявам да има шанс, както тя така и всяка една женичка засегната от тази ужасна болест.

Успех жено!!! Пребори тоз отвратителен кърлеж - не оставяй да те изяде отвътре долната твар.

Миличка Нана, ти пак ще победиш и то завинаги!!

Бог да те закриля! Моля се да си победител в тази битка....

Успех Нана!

Нана, бъди все така борбена и победи това зло на века. Ние, зрителите те обичаме и подкрепяме, с теб сме духом и те чакаме отново на екран. Късмет и Бог да бъде с теб!

всъщност ракът е "божествено" творение. ако човек или живо същество не умре от нещо друго то задължително ще умре от рак. човешкиия организъм има механизъм да унищожава клетките с увредено днк (още известни като ракови клетки). със стареенето на организма тази способност се губи, и като не се унищожават тези клетки се развива рак.

Успех и кураж миличка вярвам че ще успееш!