Нана Гладуиш: Няма да се виждаме известно време

Борбената водеща Нана Гладуиш обяви в ефира на „Съдебен спор“, че ще отсъства от малкия екран.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех и кураж миличка вярвам че ще успееш!

Нана, бъди все така борбена и победи това зло на века. Ние, зрителите те обичаме и подкрепяме, с теб сме духом и те чакаме отново на екран. Късмет и Бог да бъде с теб!

Успех Нана!

Бог да те закриля! Моля се да си победител в тази битка....

Миличка Нана, ти пак ще победиш и то завинаги!!

Успех жено!!! Пребори тоз отвратителен кърлеж - не оставяй да те изяде отвътре долната твар.

Най-чистосърдечно се надявам да има шанс, както тя така и всяка една женичка засегната от тази ужасна болест.

всъщност ракът е "божествено" творение. ако човек или живо същество не умре от нещо друго то задължително ще умре от рак. човешкиия организъм има механизъм да унищожава клетките с увредено днк (още известни като ракови клетки). със стареенето на организма тази способност се губи, и като не се унищожават тези клетки се развива рак.

всеки човек може да се раболее от рак. Но не всеки доживява да се разболее, защото преди това умира от нещо друго. На Нана - успех!

и тя ли ще прави лайфстайл-предаване?

Успех, Нана! Бог да те пази и да ти помага в тази трудна битка!

Не се предавай. Ти си пример за силна и борбена жена и няма как да не успееш. Вярвай и ще успееш. 100%

Бог здраве да ти дава мила Нана,Бог да ти дари пълно изцеление !

Като видя такива съобщения, почвам да рева. Загубих близки и приятели, други се борят. Мразя я тази болест! Нана, кураж и да знаеш, че много хора ти стискат палци. Ще успееш отново!

Успех на Нана и на всички, които се борят с коварната болест!

Ех, като се изцепите "по-силна от рака", "победи рака"... Ще видим колко е по-силна. Май няма да чакаме дълго.

Ох, аз пък я обичам, обичам всички болести. Какво значи "мразя я тая болест"? Коя болест обичаш? Кой е този дето обича която и да било болест? Добре, гадно е, мъчно ви е, страх ви е, ама все пак не се изказвайте като възпитаници на училище за бавно развиващи се.

Ще успее в какво? Ще "победи рака"? Ще успее да умре от нещо друго преди да я гътне ракът? Това ли е победата? До умреш от каквото и да е, но не и от рак?

Успешта битка, Нана!

Мисля, че почвата е добре подготвена. След като една Плейбой гърла не пада от екран вече години, колкото и отвратителна да е, що па Нана да не стане Жана. Д'Арк в борбата срещу рака. То и Жана толкова е победила англичаните, колкото Нана ще победи рака, ама важното е името ти да се чува.

Защо дърпаш дявола за опашката?

Нана,твоята откритост ще ти помогне да преодолееш тази лоша болест.Бог да ти е на помощ смело момиче.

На мен също ми предтои битка с тази болест.Никога не съм си представял, макар, че съм допускал.Дойде катон изневиделица.Въпреки сериозните медицински свидетелства запред застрахователи с разширени кръвни картини и ехографии, в един момент се почуставх странно-отпаднал и с една тъничка болка наподобяваща възпален седалищен нерв.Толкова -е няколко лекари да речем, всеки от неговата специалност ме съветваше-виж това, пробвай онова докатато скенера не намери възпалените лимфни възли.И ето ме пред битката-с болки и "Оксиконтин", чакащ само утвърждаване на лечението.Ще се боря, какво друго ми остава,това прави и Нана.Успех Нана, защото в сайта link-гайда или ръководството за пациенти е записано._Медицината напредва толкова бърза, че понякога и видимо безнадежни случаи намират лечение.Така, че борба до край.Успех Нана.

СИЛАТА НА ЖЕНАТА Е В НЕЙНАТА СЛАБОСТ. МИЛА НАНА, ПОЗВОЛИ СИ ПОЧИВКА, ПОЗВОЛИ СИ ЖЕНСКИ ЖЕЛАНИЯ, ОБИЧ КОЯТО ИЗТРИВА ГРАНИЦИТЕ - ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ЖЕНСКА СИЛА. НАСЛАДИ СЕ НА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И НЕ МИСЛИ ЗА РАБОТА. ПРЕЗАРЕДИ ЖИВОТА СИ И ОТНОВО СЕ ВЪРНИ УСМИХНАТА!!!

Възхищавам се на волята, еродицията, присъствието, обаянието, интелекта, силата на тази така крехка и красива българка! Моят женски вариант на Слави! Такива като нея се раждат веднъж на 100 години! Кураж Нана! Убедена съм че ще се справиш така, както само ти го можеш - безапелационно!

Успех и кураж на жената и много години здраве и живот, ама вие ако се научите да пишете правилно ще бъде голямо постижение! ПП. След като Слави е идол за Вас, не мога да очаквам много!

Дедко пълен със злоба и цинизъм, що не се научиш на правопис (макар и на старини), преди да осш всяка статия в дир-а с жалката си злоба??

Когато човек води пуст и тъп живот, му е все тая кога и от какво ще умре. Когато обаче е съградил нещо стойностно, всеки месец в повече има значение - за да си възпита децата, за да помогне на друг... Ей такива ми ти работи, дядо.

Ко? Ко каза?

А ти Дядо си идиот!

Предстои й борба за живот, Вие дрънкате позитивни мантри. Как въобще може да пожелавате на онкоболен човек да се усмихва и да си почива !

Милата храбра нежна жена... Дано Бог е милостив към нея.

В нравоучението ти липсва една запетая.

Всъщност не липсва.

Аз, като гледам какви ги е съградила Нана, направо ми се повръща. Преди всички да изпаднете в екстаз, май всички признавахте, че е меко казано нелицеприятна тази особа, ама нали е болна, нека да й съчувстваме. Хора сме все пак. Сега изведнъж се оказва, че само тя в цял свят гради нещо стойностно. Да ви имам стойностите!

А ти, дядовото, знаеш ли изобщо какво е идиот? Едно време беше трудно, трябваше много да си чел, за да знаеш. Сега е лесно, бъди добро дете, попитай чичко Гугъл. Ще се изненадаш от отговора.

Липсва, липсва. Погледни пак.

Хайде да не те мъча: "Коренът е идиос - собствен, частен. Латинският взаймства тази дума, идиотът е буквално обикновен човек. Едва в късния латински се добавя значението на необразован, прост човек. А в края на XV век идиотите са по-скоро неконформистите, хората, които не желаят да се движат по установените правила. По смисъла на атинската демокрация идиотът е обратното на активният гражданин, на политика." Да, в този смисъл съм идиот.

Не си права, Росенце! Изобщо не си права. Такива като Нана не се раждат веднъж на 100 години. Напротив, пълно е с такива - арогантни, нагли, агресивни, нахални, егоисти, безпардонни, безсрамни, безотговорни...

Що, бе? Тук всичко се пожелава, кой каквато глупост се сети, пожелава. Каква точно глупост ще напишеш, няма значение, важното е да се лее лицемерно съчувствие и позитивизъм. Пълна американизация на обществото.

В смисъл?

Стора съм, не виждам добре - насочи ме. Ако имаш предвид запетая след "дедко", там определено няма. Целият израз е обръщение.

К'во ще я изревариш ли?

Благодаря, но този наистина е неграмотен, та не схваща.:)

И В НАЙ-ОБЩОПРИЕТИЯ СМИСЪЛ СЪЩО СИ ПЪЛЕН ИДИОТ!!!

абе хора спрете се...една болна от рак жена трябва да си седне на задника , да се обкръжи със спокоиствие а не да води това долнопробно предаване със толкова злоба и хъс която тя показва...засича хората,открито показва колко ги мрази .....това е силно негативно предаване....има си мъж да я издържа, има си малко дете да го гледа какво се вихри в телевизията....еиииии, от някои хора по тези телевизии направо ми се повраща.....ами думи нямам...

""Моят женски вариант на Слави!"' - Започна добре, ама тук ми загуби подкрепата. Слави е продажен българомразец, и поне 15 години му плащаше ДОГАН !