Коментари - Съпругата на Доналд Тръмп-младши иска развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е абсолютен олигофрен в истинския смисъл на думата. Особено противен е на една снимка, къде малоумно се хили с току що отрязана бивна на слон.

Не е бивна, а опашка от слон. И други животни е отстрелял. Това не моаг да го разбера, да се кефиш да избиваш животни. Като иска да изпита адреналин да излезе на боксов мач, да скача с въже и все в тоя дух...

12 години !Ми тя много издържала в семейство от кретени!А сега, Дончо младши може да прибере една рускиня.Ще му снася директно заповедите на кукловода от Кремъл.А за да стигне дъртия пърделник третия път може пък една албанка да си прибере.

Тези да не са от ромския етнос.

Писнало и е да ражда. Момчето има комплекси за величие като баща си

Абе идиоти, Ванеса е дъщерята на Тръмпа, а оня не е син а зет, дебем и шибаните журналисти с купени дипломи от НБУ

Виж с'я,ако не се шегувкаш,неинформираният идиот си ти.Доналд е първородния син на президента,а съпругата Ванеса-снаха.Ъхъ!

като имаме предвид ЕнтелЕгентността на Дон младши се чудя каква е жена му... А децата! Горкичките деца.

Не е важно каква е жена му, важното е, че е направила правилната стъпка. А децата, не ги мислете нито съжалявайте. Децата винаги са по-умни от родителите си.

Няма по-голямо щастие. Да си на 40г. с 5 деца и подсигурена издръжка за цял живот.

Това само определена категория жени го мислят.

пореден път се потвърждава правилото, че човек и добре да живее, или се жени, или се развежда!Липсата на разнообразие понякога подтиква хората към неразумни решения....

И кое е неразумното?

Някои хора още живеят в някакъв отминал свят. Реалността е такава и това е истинският, и честен вариант. Омръзнали са си и не се крият по дупките. Светът е вече друг, другари и другарки, огледайте се.

Около 40-та год. и жените и мъжете влизат в "късен пубертет" и точно това се получава....мъжете се доказват,че все още са като на 22г. а жените,че не са станали 'стари чанти".

не е толкова елементарно, просто хората с времето се променят и променят и интересите и възгледите си. Това, което ти е харесвло на 20 едва ли ти харесва на 40-45. И за това, тези които могат да си го позволят се развеждат и си търсят щастието. Повечето обаче са принудени да се траят по главно финансови причини.

Хайде излез от социализма, глупако. Какви другари и другарки ти се привиждат? Или мислиш, че това е много изтънчен начин да се подиграваш? Кретен! Щом 30 години не си забелязал какво става. сври се обратно в дупката си и си живей в измисления ти свят.

Соцът свърши другарю, а простатата ти дава сигнали за ново начало.

Колкото и да са осигурени децата, те ще страдат и мисля че е много безотговорно . Ноо , какви са причините .... те си знаят

Ще страдат ако майка им се зомбира и развие лудостта си напълно. Като един куп майки отглеждащи еничарчета и пречещи на бащите да си виждат децата.

Горките бащи! И обратният вариант го има, разбира се.

Ама то страшно е отговорно да живееш подтиснат от липсата на обич и да се правиш на щастлив! Докато ти свърши животът! Ей такива лицемери като вземат да ми се правят на морални...

5 деца...тея като зайци бе :-)

Имат възможности..просто е..

Е, колкото и възможности да имат, нали някой трябва ад ги износи...