Секси над 50: Звездите дават пример

В модерното време, в което живеем, възрастта все повече губи своето значение. Пластичната хирургия се развива, а с нея нарастват, донякъде изкуствено, критериите за красота. Dir.BG откри за вас 10 красиви дами, които дори да са се подложили на леки корекции, са запазили естественото си излъчване и с гордост носят годините си.

Обратно в новината

Коментари - Секси над 50: Звездите дават пример | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е човек да има самочувствие, но не и демонстративно самохвалство. Тук разбрах, че има страхотни мацки и просто перфектни мъже... по собствените им преценки. Хайде нека 2010 да е спорна и щастлива!!!

Не мога да разбера спора който се води. Естествено е младостта да се свързва с свежест на кожата. Не би трябвало да се сравняват жени на 50 с такива на 20, същото важи и за мъжете. Тук просто става въпрос за красиви, добре изглеждащи жени на определена възраст. Въпреки че не съм съгласен с повечето попаднали в тази класация бих добавил че естетически бих предпочел висока, слаба, дългокрака с тесен ханш и тънки глезени 50 годишна пред ниска, увиснала, късокрака дебелана жалка пародия на фолкпевица масов тип, която е с невероятна кожа. Това сравнение не ви харесва защото всеки си представя идеалния вариянт, но истината е, че както не може винаги да сме млади, както не може и всички да сме красиви ;)

ама къде сте я сложили при хубавиците тази мръхла аня пенчева - на всичкото отгоре я видяха всички и колко е семпла

Човек е на толкова години на колкото се чувства!!! Аз по документи съм на 28 но по душаи по външен вид не съм на повече от 18! И смятам и за в бъдеще да си остана така! В смисъл да се чувствам поне с 10 години по-млада. :-)) Честита Нова година!

САМОЛЕТА СЕ ВДИГА МНОГО ЛЕСНО НА РАВНА,ГЛАДКА И ДЪЛГА ПИСТА. НА (ЩЕ ГО КАЖА КУЛТУРНО) НЕМЛАДА ПИСТА С ПУКНАТИНИ И БАБУНИ САМОЛЕТА СЕ ВДИГА С ПОВЕЧКО ЗОР И ТЕЗИ КОЛЕГИ КОИТО ГО ПРАВЯТ СА ДОБРИ,НО ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ СА МАЛКО ТЪРСАЧИ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ ОТ СТРАННО ЕСТЕСТВО(ИМА И МЕДИЦИНСКО НАЗВАНИЕ НА ЛАТИНСКИ,НО ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ)!!Е,НЯМА ЛОШО ДА ПОСЕТИШ ПИСТА НА КОЯТО СКОРО НЕ СИ БИЛ,ДА ВИДИШ ДАЛИ Е ВСЕ ТАКА ПОДДЪРЖАНА?ПИСТИТЕ С ПО ГОЛЯМ НАПЛИВ СА И С ПО СКЪПО ОБСЛУЖВАНЕ,НО И ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ СБЛЪСКАТ ДВА САМОЛЕТА Е ПО-ГОЛЯМА.МИ ТОВА Е!!!МОЛЯ ПИСТИТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ В РАЗГОВОРИТЕ М/У ПИЛОТИТЕ И ДА ГИ УЧАТ НА АКЪЛ!!!ТОВА,ЧЕ СИ ИГРАЕТЕ С ГУМЕНИ ГОЛЕМИ САМОЛЕТЧЕТА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ РАЗБИРАТЕ.НА САМОЛЕТА ПЪК МУ Е ВСЕ ТАЯ-КОГАТО ТРЯБВА ТОЗИ СТАР БОЕЦ ЩЕ ЗАПАЛИ ДВАТА МОТОРА И СЪС СКЪРЦАНЕ И ПУШЕК ЩЕ ПОЕМЕ ПО ПОРЕДНАТА ПИСТА КЪМ ВИСИНИТЕ.....ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ,МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ,НИЩО ЛИЧНО...ЦУНКИ;)

МИ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЪПИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ СА НА ЦЪРВУЛИ.КАК ИСКАШ ДА ОСТАРЯВАТ????

виж жено ти на 50 вече не си смешна дори с това ,че се наричаш мацка ... 50 годишна мацка-хах ха мажете наистина остаряваме по бавно.Мъжете могат да стават бащи и на доста късна възраст, но жените пресъхвате и на 50 вече сте баби, независимо дали се правите на мацки :) И пак казвам за срещата на випуска ни ами беше фул с живи съученички, едни истински баба ,другите баби гримирани като мацки но пак баби, което бе и по комичното. Остарявайте красиво, не се правете на мацки. Мъжете остаряваме и по бавно и по достойно.

ти мухльо, нищо незнаеш за жените! Аз изглеждам на 40 ,а се чувствам на 25! И въобще не ми пука какво мислят "мъжкарите " като теб.Баба е само тази, която се прави на млада и прекалява с момичешките дрешки! Незнам защо въобще те репликирам !

От това да излизаш с наборки на дъщеря ти печелиш 3 неща: 1. Мацките ще имат база за сравнение и младежите край тях им се виждат далеч по-стегнати, сочни и твърди от твоите иначе покварени телеса :) 2. Хората се обръщат впечатлени след вас - зашеметени НЕ от нейната подвита млада опашка, а от твоята особена консистенция. :) 3. Дъщеря ти е радостна, че не и се налага да полага грижи за теб, понеже болногледачките ти така или иначе ще те надживеят. :)

Приемам предизвикателството.

Единствения начин да поживеем по-дълго е като остаряваме. Важното е да го правим с достойнство като катедрали, а не като цървули. Весела нова година!

Мишел бих я 'изкъртил' независимо, че е кака с едно 20 години. Стара риба няма. ЧНГ!

Весели празници на всички!Душата е вечно млада!Не го забравяйте!

изглеждат така, щот не са пили потни вода

И къв пример дават - че с пари всичко се постига? Знаем го и без тези примери.

Изявлението, което правиш, е смешно, да не кажа тъпо. Казвам каквото виждам и бога ми, макар и на 50, съм доста добре със зрението, акъла, преценката и всичко останало. Дългогодишно тиражираното твърдение в бившито соц и настоящи постсоцдържави, че жената остарява по-бързо от мъжа, няма нищо общо с истината и е израз на жестоките комплекси, насаждани в женската психика в тоталитарните общества. Но темата е дълга и не ми се спори с дилетанти. Да се обърнем към историята - Жорж Санд с Алфред дьо Мюсе, Едит Пиаф, Дизраели и неговата жена и мн. др. Ще кажа само, че жена, която държи на достойнството си, никога няма да се хване с дъртак коклкото и кинти да вади, както днес правят младите момичета. Жал ми е за тях!

Гневен абсолютно същото важи и за попрезрелите мъже. Колкото и да са били хубави като спрат да вдигат самолета има мнооооого младежи които нямат проблем.

Браво,нищо по-хубаво да запазиш младежкия си вид,красота,привлека и да работиш в област,където ти се радват милиони...

Радвам се, че прочетох коментара ви, защото е приятно да видиш, че има и други, които мислят като теб. Толкова рядко вече ми се случва да срещна сродна душа, че е направо празник като се случи. Много здраве и късмет.

az pak sam 53 no v sravnenie s mis krokodil bg totza ot pernik sam si napravo mis svyt a i izglejdam po mlada ot ney i bez silikon sam kak moga darjavata da ni izloji pred tzeliy svyt

След прочита на коментар с ник мацка набор педесет и .... просто не можах да се сдържа от напушилия ме смях колко на сериозно се е взела тая кака. Не знам ама моите наблюдения още като бях на около 28 като видех съученички и мязаха на лелки не ми се мисли за 50 годишни волги с виснали задници. От моята камбанария нещата изглеждат така стара жена и стара кола ... и никога няма да забравя когато навремето предлагах една стара икона на един иманяр какво ми каза всичко старо ме интерисува освен стари жени Аз много не ме интересува как ще изглеждам на 50 ама от сега съм сигурен че ще излизам с наборки на дъщеря ми .

Хайде и аз да кажа...вярно, повечето от списъка изглеждат добре, но то не е от оране на нивата с пот на челото. Все пак живеят в Америка...Холивуд... България, където всеки ден се сблъскват с неща тип портив човека. И аз да имам тяхният префърцунен живот (само по приеми и снимане на филми, разкошни къщи в тихи тузарски квартали, скъпи дрешки и козметики...) , и аз на 50+ ще съм като тийнейджърка... Че то у нас един крем на Диор струва 500 лв. ... а тях, бълха ги ухапала, сигурно на тоалетките си имат 7-8 такива от класата на Диор, плюс ботокси, лифтинги, лични фитнес-треньори... Както се казва така и баба знае. Да не мислите, че те се перат и готвят (имат прислуга за целта) , че сами си гледат децата... е за това изглеждат така; че кво да им е ?!? Просто тялото им и лицето са тяхният капитал - с това се продават и котират в шоу-бизнеса. Е, аз съм на 39 без 4 месеца, но слава Богу (за сега) все още нямам нито една бръчка. Да, и на мен ми е малко странно, но... кога ли ще се появи първата се чудя, щом на 38 още нямам. Ама да не чуе дявола де... :D :D :D Както и да е, но не ги гледайте тия там- те не са копали и орали цял живот, нито пък са мъкнали чували с въглища на гръб...тежък физ.труд. Шарън Стоун в тяло е добре, но скоро видях скорошна нейна снимка...ужас, лицето е сбабичосано, особено в близък план. Мадона също така- тяло- ок, физиономия - ужас. Другите са ок, стига да не се срамува човек от възрастта си. Аня - противната селска тетка...чий го дири в такъв списък въобще ?!? Всички сме за там, от тук на там така ще е, по-млади няма да ставаме...все по наклона ще вървим. Весело изкарване на Новата година желая на всички. И...не се срамувайте от възрастта си, всяка възраст е хубава по свое му. Thumb's Up!

Истината за тази младост е малко по-друга. Нещата опират до вибрацията на всички същества, населяващи пранетата, и скоростта , с която времето тече. Вибрацията на човешките същества вече е по-силна, по-чиста, и по-духовна - т.е. преодоляваща физическия свят. Затова се раждат все по-красиви, по-светли, с по-стройни и хармонични тела младеещи индивиди. Всичко това е част от извършващата се еволюция с планетата, както и със съществата на нея.

Дарлинг, аз съм мъж на 57 год., а изглеждам като на 47. Мия си зъбките най-редовно, спортувам и съм 75 кг. при ръст 176см. Правя Ви предложение да Ви помогна да се реализирате напълно.

Хубавата, качествена жена се ражда, а не се създава и поддържа с козметика и пр. Казано е: Доброто вино, колкото повече отлежава, толкова по-хубаво става. Дамата на снимката е пример за това...

nishto ne moje da zemeni edno mlado momiche na 20 g

Хей, ГНЕВЕН, Жената в любовта букет е! Увехнеш ли го, изхвърляш се ЦЯЛ!

Аз съм на 52г. и се чувствам прекрасно. Имам две деца - на 33 и на 29г. държа се приятелски с тях и с техните приятели . Дори много често пием кафе заедно. Весела и щастлива Нова година!!!

Тук е играл ножа

големи скици сте-весели празници! Млади- стари-важно е да сме харизматични и себе си! Ако душата на човек е чиста, ака знае накъде е тръгнал всичко е 6!

Мац-65, как така ги избирате младите? Да не би да има каталог? Много ала Сексът и градът звучи... :-)

Мацка, доста либерално изказване. :-) Поздравявам те за което. Къде е този клас? :-)

А Лили Иванова-да не би в тяло да не е добре за вазрастта си-тук без никакви намеци и иронии за вазрастта,моля!!!!!

ГНЕВЕН e направо велик поет!

na Madona i bilo uvisnalo bedroto!!!!!! xaxaxaxa! nameri kakvo da kajesh! tova e muskul tupako - kazva se zaden biceps i go imat samo tezi koito sportuvat!!!! Bix iskal da viadia tvoeto bedro!! Takiva zlobari ne sum vijdal v jivota si - obache vseki stava na 50 - da vi vidia togava!

Има една философска мисьл за вьзрастта и хората....ВСЕКИ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ДЬЛГО,НОНИКОЙ НЕ ИСКА ДА БЬДЕ СТАР! А специално за нас жените има друга такава масксимма....Една жена е трудно да я вкараш в 30-те(години),но после още е по-трудно да я искараш!Защото когато една жена е на 20 испитва ужас,че ще стане на 30,но пьк като стане примирява с се и все вика,че е на 30.

Вярно е изглеждат прекрасно но все пак това са звезди.По улиците на нашите градове могат да се видят много красиви българки на същата възраст и без козметични интервенции .

до - мацка (30.12.2009 г. 11:15ч.), споделеното от теб все едно аз съм го написала. И аз имам наблюдението, че мъже и жени на еднаква възраст изглеждат твърде различно и за жалост мъжете са тези, които не полагат грижи за външността си, изглеждат зле и рядко остаряват както се казва - благородно. В тази връзка може само да се чуди човек на претенциите им към жените...

ne sa pili potni voda, zatova izglejdat taka.

МИШЕЛ Е СТРАХОТНА И ЩЕ Е ТАКАВА И СЛЕД 20 г. ! ОСТАНАЛИТЕ ДАМИ СЪЩО ! И СРАВНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА С НАШЕНСКИТЕ СИЛИКОНОВИ ПАРЦАЛИ , НИЩО ЧЕ МОЖЕ ДА СА ИМ ВНУЧКИ ! ГРОЗНАТА ЧАЛГАРКА СИ ОСТАВА ТАКАВА ЗАВИНАГИ ! НЯКОЙ ПРАВИЛНО СПОМЕНАВА ОРНЕЛА МУТИ - ФЕН СЪМ Й !

Българските мъжете изглеждат зле предимно защото ги мързи да спортуват, повечето ги мързи да си мият зъбите всяка вечер, да се къпят и мият на често, не ползват кремове за лице, защото считат, че който ползва кремове за лице е обратен, редовно преяждат, препиват и пушат много. Освен това първичната склонност към насилие и присъщата за българския мъж лукавост, подлост и долна похотливост към всичко младо започва да им се изписва на лицето с напредване времето. През първата половина на живота си имаме лицето, което ни е дал господ, а през втората половина на живота си - имаме това лице, което заслужаваме. Но не бива да се забравя и факта, че красив може да бъде само психически и физически здрав човек, който има време да спортува, има средства за добра козметика, има нормални жилищни и битови условия и има добре платена и удовлетворяваща го професия.

Преди един месец навълших 50 ,но никой не ми дава повече от 38-40 .Чувствам се страхотно ,спортувам ,доказала съм се в живота ,изглеждам страхотно и имам самочувствието на успял човек без грам корекции и силикон .Нека ми дойдат превзетите силиконово- тунингувани красавици да се огледаме коя колко струва.Не могат да ми стъпят на малкия пръст......

Браво на момичетата! Особено Ким Беисинджър и Шер Стоун са просто невероятни жени! Жив пример за всяка жена, независимо от годините трябва да уважава себе си и годините си! Съгласна съм с мацка, мнооого точно го каза и дано на техните години и аз да имам поне малко от техния късмет да изглеждам така..много усмивки и любов на всички през новата 2010!!!