Вижте 10 ТОП красавици над 50 >>

И на 51 години секссимволът Мишел Пфайфър не спира да ни смайва. След 5 години отсъствие от киното тя се завърна през 2007 г. с цели три нови филма и очарова публиката и критиците със сияйния си, естествен външен вид, изигравайки ролята на лоша магьосница в "Звезден прах".

Най-палавата от "Сексът и градът" Ким Катрал не спря да разхожда апетитното си голо тяло на малкия екран дори и на 53. Актрисата има зад гърба си три брака, последният от които приключва през 2004 г. Заедно с третия си съпруг Марк Левинсън тя написва книгата "Удовлетворение: Изкуството на женския оргазъм".

Носителката на "Еми" Елън Баркин (55) продължава да се слави в Холивуд с младежката си възраст. Тя редовно посещава фитнес залата и си прави подмладяващи процедури, заместващи лифтинга. Елън се подлага на “Фраксел”, както и на новата технология "Термаж", която от този месец вече е и в България.

Оливия Нютън-Джон (61) - сладкото гадже на Джон Траволта от "Брилянтин" и любимка на Америка, все още има чара на ученичка. Тя прави успешна кариера като кънтри певица с 4 награди "Грами" и като актриса. През 1992 г. Оливия побеждава рака на гърдата и се включва активно в здравни организации и кампании за защита на природата. В момента живее с втория си съпруг във Флорида.

Всички се питат на колко години е бившата манекенка Кристи Бринкли. Отговорът е - на 55. Тя има зад гърба си над 500 корици на списания и не спира да изглежда добре. Кристи е майка на 3 деца и твърди, че е прекалено страхлива, за да си направи лифтинг на лицето, особено след като гледала подобна операция по телевизията.

Една от големите звезди в началото на MTV ерата Синди Лоупър (56) дава на света хитове като "Girls Just Wanna Have Fun", "Time After Time", "I Drove All Night". Синди продължава да се снима във филми и прави поредното си музикално турне през 2009 година, без хлапашката усмивка да слиза от лицето й.

Аня Пенчева (52) е известна като един от секссимволите на българското кино и театър. В киното Аня играе в "Адаптация", "Предупреждението", "Страстната неделя", "Време на насилие", "Испанска муха". Актрисата е майка на две деца. През 2009 година тя участва във "VIP Brother" заедно с дъщеря си Петя Дикова. Там Аня успя да демонстрира отново уникалната си красота, както и бурния си нрав.

Дългокраката любима на "Батман" Ким Бейсинджър (56) в момента снима поредния си филм. Носителката на Оскар за поддържащата си роля в "Поверително от Ел Ей" не присъства толкова често на големия екран, но за сметка на това появата й е винаги бляскава.

Шарън Стоун (51) остава кралицата на мъжките фантазии с горещите си роли в "Първичен инстинкт", "Сливър", "Специалистът". През 2004 година прелъстителката демонстрира перфектна форма в "Жената котка", а през 2006 г. се решава дори на участие в продължението на "Първичен инстинкт", което обаче няма голям успех. В момента Шарън подготвя два нови филма.

Мадона не спира да покорява целия свят с музиката си, а наскоро покори и България. На 51 години поп иконата притежава тяло на атлет. Тя твърди, че се подлага на постоянните тренировки във фитнеса, за да бъде издържлива на сцената, където танцува почти през цялото време.