Иван и Андрей изненадаха Глория за юбилея й на сцената

Глория гостува в "Станция Нова" и в откровен разговор с водещите Иван и Андрей сподели как се е променила публиката през тези 15 години откакто е на сцената на фолка.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей изненадаха Глория за юбилея й на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с какво, да не са и подарили вибратор?

Събрахте всичките боклуци изхвърлени от другите телевизии.

mainete taq kurva

Gloria si e Gloria goliama pevica e

bojeeee,taq Gloriq vse se vre napred nazad da si pravi reklama.Ta stiga s tiq mesa uvisnali se e razgolvala s tezi rokli.

От тия двамата - оттърване няма !! Малоумници !! Слави щеше да бъде прав, ако им беше хвърлил един бой !!Каква звезда е Гергана от Две могили ?? Големите се доказват в чужбина , а нашата - чалга, малко интрижка !!?? Отврат !! Тази наистина ли се взема на сериозно !! Жалко за Нова телевизия !!

tezi dvamata sa otvratitelni... abe koi gi haresva, 4e o6te ne sa gi izhvarlili

добре,че си отидоха там,където им е мястото - Нова ТВ.Тази телевизия я гледат само надрусани и чалгаджии

ПИЧОВЕ,НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ АМА НИКАК. В КОЯТО Й ТЕЛЕВИЗИЯ ДА СЕ ПРЕМЕСТИТЕ ЩЕ СТЕ СЪЩИТЕ ПОМИЯРИ И ГНУСНИЦИ.

Не виждат ли от Нова телевизия колко са жалки и противни тези лигльовци Иван и Андрей, само глупости говорят

жестът им наистина е страхотен, без значение към кого е - дали към фолкзвезда (като в случая), дали към политик, или писател, или просто към един обикновен човек, който има повод за празник. А дали това е новина от съществено значение - това е друга тема. Колкото до Иван и Андрей - харесвам ги като водещи, имат поглед и мнение върху разностранни теми и не на последно място - умеят да правят пари. Че пиели - много важно, всеки има нужда да разпусне. Ако болшинството от българите бачкат по толкова часа на ден, колкото Иван и Андрей, държавата ни ще е на съвсем различен халос.

Абе, щом и с Глория не можаха да прескочат 4 процента рейтинг, значи са големи професионалисти. А по другата телевизия бате им Славчо удари 20 процента. Милите Иван и Андрей, видно е, че се напъват, но толкова си могат. Като националите ни по футбол са :)

Като видях Глория на екрана веднага преместих канала, въпреки че се опитвах да гледам това шоу.Ами за всеки е видно как се е променила Гло за тия 15 години - сложила си е силикон, изкуствени зъби, вталена до неузнаваемост.....и се е научила да говори правилен български език.Добре изглежда наистина, но аз съм я гледала в далечната 90 г. в един нощен клуб където изобщо не е това,което сега излага на показ.Много брутално натрапват чалга в ефир Иван и Андрей.

НЕ ИЗПРАХТЕ ЛИ ПАРИТЕ НА МАФИОТИТЕ БЕ ЦАРВУЛИ? ОТ ГЛУПАВИ ПО-ГЛУПАВИ.НАГЛИ,ПРО И АЛЧНИ МЛАДИ ХОРА.ТРЯБВА ДА НИ Е СРАМ ОТ ТАКИВА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МОМЧЕНЦА.

борба за зрители....нали затова каниха и азис- не че го обичат, а за рейтинг....във войната за зрители ще стоят на сцената и на челна стойка...

а тях някой не ги ли изненадва отзад от време на време? нужно им е, за се самоосъзнаят колко са тъпи и да слязат от сцената и екрана най-после.

двамата по-отвратителни няма. Ще ме откажат да гледам нова телевизия и не само мен.

Всичките чалгаджийки имат страхотни подпъчени устни.

Gloaria si e Gloria!

Браво момчета! Възхищавам се на вашето кавалерство и джентълменство появено в ефир към по- възрастна от вас жена. Така трябва да се държат младите мъже в България, за да могат да се изявят в добра светлина пред любимите момичета.

Прозълзих се... Спор няма - поднасяте невероятни новини за невероятни звезди. Ай стига с тези чалгарки! Толкова са гнусни и прости, че им остава единствено да парадират със скъпа, но уви кичозна визия... Което ги потапя още по-надолу. :))))

И после кажете, че Иван и Андрей нямат пръст в изпростяването на подрастващите...