Кали с нов музикален проект след раждането

След почти година творческо мълчание, Кали е готова с нова песен.

Обратно в новината

Коментари - Кали с нов музикален проект след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми хареса втората и снимка с червената пола и позата с д...то навън-толкова и отива, толкова и пасва- цялата и душа/пардон д../ е отвън, наяве,нежна и ранима. И после защо малките момичета искат да стават фолк-ци/певи/ци-ами защото медиите масово тиражират версията,че като станеш такава ,имаш всичко- пари,коли, мъже.Това не беше ли проституция, защо при нас се нарича фолкизкуство? Дано да е оправна, че идва млада смяна, ако не е запазила пари - многоооо черни дни я чакат скоро.На едната гола д...пардон визия дълго няма да я бъде

Кали, Кали за един милиард евро не бих спал с теб. Направо си отвратителна. С какво плащаш да те пускат по телевизията с този каруцарски език и грозна физиономия.

не си за това семейство

Много ми харесва Кали - голяма сладурка е .Малкият марк също е бонбонче - прилича на мама.Желая и всичко най - най - най за вбъдеще.

Кали препоръчвам ти да наваксаш възпитанието си защото изразните ти средства за като на каруцарка . Незнам с какъв акъл те пускат по телевизияата .

Тази май прави всичко друго но не и да си гледа децата.А иначе дава разни съвети и се рави на добра майка.Кандидатсвала чак сега а какво е правила досега, приели са я може би повтория начин и ако тази завърши философия всички останали завършили с тази специалност трябва да си скъсат дипломите.