В крайна сметка Никола Стойнов ще замести Милен Цветков

След всички спекулации и слухове кой ще седне до Лора Крумова в шоуто „Здравей, България“ днес стана ясен новият водещ.

Обратно в новината

Коментари - В крайна сметка Никола Стойнов ще замести Милен Цветков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за избора!Подкрепям смяната на Милен Цветков.Дори с Коритаров беше по -интересно.Наистина Милен не се търпеше и предаването ставаше все по-тъпо и безинтересно.И тази Люба Кулезич и тази,този Мон Дьо ,последния е по го бива от Кулезич.Тя пък с едно голо самочувствие,нахална и на елементарно ниво.Така ,че махнахте боклука.Колкото до Диана Найденова,вече не е актуална!

Браво за избора!Подкрепям смяната на Милен Цветков.Дори с Коритаров беше по -интересно.Наистина Милен не се търпеше и предаването ставаше все по-тъпо и безинтересно.И тази Люба Кулезич и тази,този Мон Дьо ,последния е по го бива от Кулезич.Тя пък с едно голо самочувствие,нахална и на елементарно ниво.Така ,че махнахте боклука.Колкото до Диана Найденова,вече не е актуална!

Бат КУРИТАРУФ бе чинге - ама не му личеше - къту нъ МИЛЯНЧУ.

Без Милен предаването е скучно. Жалко, на мен ми допадаше като водещ. Успяваше да разчупи предаването и да разведрява атмосферата. Успех му пожелавам.

Сега вече ще си настроя Нова ТВ и на моя телевизор

Обикновено Иван Костов и Милен Цветков не ги харесват хората свързани с ДС. За съжаление откакто го няма Милен обикалям като нумад от канал на канал.

koko mada fakaa!!!!!!!

Браво!!! Милен се държеше отвратително с хората и се правеше на шут с плавниците и маските. Лора е достатъчно интелигентна, доказа го. С простака Милен намираше общ език и с Коритаров. Върнете ни Коритаров

е това чудо Диана Найденово какво ще търси там, много ми е чудно

Стана много скучен.Вече не го гледам.Един зрител по-малко.Успех на новия водещ,ще му трябва и много,много късмет да се задържи дълго на екрана на НТВ.

КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА СМЕНИ КАНАЛА. Е ЗАТОВА ТЕ МАХНАХА ХОРАТА ТЪПчО ЗАщОТО ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ Е НА БАщАТИ ДА ГОВОРИш ТАКА НА ХОРАТА, ТЕ ТИ ДАЛИ ЕФИР А ТОЙ ГИ ГОНИ РАЗБИРАчА

bez milen e tapo a lora prostee-vzema se na seriozno

Браво Коко! Много успехи ти пожелавам и зритеслска аудитория също!

Успех, Коко! Сега остана да разкарат простата Лора. Толкова дълго се мотае там, нищо не схвана.

аз много харесвам коритаров жалко за него сигурна съм че ака го върнат всички ще гледат нова

я дали е поумняло ръководството на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - браво сега като махнете и ИВАН И АНДРЕЙ и ще си върнете зрителите. Милен се взе на сериозно и като бащиния му бе ефира,същите са и онези двамата но пък и те са по нахални от него - и жените им са там,остава да си вземат и децата след време ,после и рибките от вкъщи и . . . ама то навсякъде децата на бивши величия ,Марта В,Димитър Ц,Андрей С и жена му и т.н и т.н - все едни и същи мутри

Откакто го няма Милен е голямо удоволствие и за колегите му в студиото и за зрителите...имам чувството че всички си отдъхнаха.. сега всеки успява да се изкаже и да сподели мнението си...този арогантен и самовлюбен комплексар не може да работи в екип и само изтормозва и комплексира всички около себе си.. Той е по-гаден дори от царя на гадостта Слави Трифонов! Браво на продуцентите!!!

От както го няма Милен въобще не гледам предаването по НТВ.Лора е тъпа, до Милен изглеждаше малко по-добре но сега е......Що се касае до онова недоразумение със селска визия Диана -о ужас.....Не , неставате вече за гледане-сбогом сутрешен блок по НТВ.Милен е най-добрия!

НОВА най-после се усетиха да махнат онзи комплексар-Милен. Това човече освен да крещи на екрана и да се държи нагло със зрителите друго не правеше. Вече няма да си слагам тапи в ушите и ще гледам интелигентни хора на екрана.

Радвам се,че ръководството на Нова телевизия махна Милен Цветков от сутрешния блок.Лора е най-добрата водеща и без нея смятам, че телевизията ще загуби две трети от зрителите си.С удоволствие ще гледам и Диана Найденова.И двете журналистки са много добри в професията си,неугодни са само за простаците,които имат коефициент на интелигентност нула.

Супер щеше да бъде ако Асен Григоров е водещ. Лора винаги си е била на ниво и както тя самата каза в едно от предаванията - страшно трудно да се нагаждаш на нови екипи и колеги. Тя е интелигентна и ще успее. А колкото до Коко - на добър час!

гледах сутрешния блок на НТВ само заради МИЛЕН! Жалко!

e s kakvo vi vpe4atli toq KOKO,be,s kakvo?Lele kakva skuka 6te nastane po NOVA...ne e istina,aman ot indiferentnata LORA,VMESTO DA NI SYBUDQT-6TE NI PRISPIVAT,TA DA ZAKYSNEEM ZA RABOTA.

до Роза Люксембург, драга ми Роза, първо се ограмоти,после пиши кой е простоват....по-здра

mai nai dobre beshe s Milen.iasno eche niama da gledam sutreshniat blok po NTV

i dwamata bjaha tolkowa skuchni i tapi che prosto ne wijdam smisal zasto go darjat predawaneto oste...ama ko da prawish, balgaria...

Благодаря на продуцентите,че най-после махнаха този Милен.Крайно време е да вземат мерки и за Вучков.Нова е любимата ми телевизия и ме боли да гледам от екрана ехидните усмивки и нагли насмешки към хората.Има предавания,които наистина може да не гледаш,ако не ти харесват - например часът на Милен,или размисли и страсти,но в сутрешен блок да се призовават зрителите да сменят канала е вече жалко.Григоров е добър,доказал се журналист и вярвам,че ще успее.Надявам се да паднат от екран и смешните и несериозни коментари на Вучков.Мойте уважения към годините и титлата му,но да си чете и пише шарените листчета в други предавания.Неуважени е към зрителите да се изявява този професор и да ръси такива бисери.Желая успех на предаването и съм сигурна,че ще е много по-добро без Милен и Вучков,каквито и промени да има в схемата му.

Лора е тъпа, а този новия е дърво. И какво става- загуба на зрителски интерес

Аз НТВ не гледам от много отдавна. Прилича ми на някаква кабеларка от началото на 90 г., а откакто почна да сее допълнителна простотия в държавата с предавания като биг брадар и подобни, просто няма никакъв шанс да й обърна внимание. Преди години харесвах предаването на Милен Цветков, но после и то ми стана безинтересно.

mahnete taq flegma lora

mahnete taq flegma lora

Ами Лора с усмивка на акула кога ще я разкарат ?! Егати телевизията!

mnogo dobro recnenie

bez Milen e sku`no ,typo nqma dinamika .Spiram da gledam,shte si izbera drug kanal.

а пък негативните коментари са от чалгаджии дето не могат да се примирят с рок закваската на коко. така трябва да бъде, нека ви е яд

помня го коко като беше водещ в радио тангра на спортния блок. беше ми любимото предаване дано. като водещ и на друга тематика се справи. успех

super po4vam da gledam 6tom e bez milen cvetkov-mnogo rqdko ulu4va6e tema i povedenie.Pove4eto slu4ai se prave6e na vseznae6t pred nqkvi babi4ki/kato kulezi4/ i se naduva6e da im obesnqva za govora da si izklui4vat muteto muteto.A onq mazniq gey 6te se vqsvali?!

Ети (12.02.2010 г. 23:25ч.) Откакто Милен не е водещ, не гледам сутрешния блок на Нова телевизия. Той беше добър водещ, точен, директен и на някои хора това не им харесваше. Аз няма да го гледам, но един съвет от мен-премахнете тези смешни клипчета...za klip4etata si prava ,no az pak po4nah da go gledam otkakto izhvarliha m.cvetkov

Тази диана найденова е едн недоразумение в журналистиката....пр е да се каже, че тя е журналистка, при това водеща????

Без Милен няма да го гледам. Минавам на другите сутрешни блокове, Лора е бездарна и глуповата, да не кажа по-силни думи, а продуцента, явно не е професионалист щом не вижда това.

Ако могат да разкарат и Люба Колезич ще е много добер.Тази има страшно дразнеща и визия и акцент.

До Ети: Милен бесхе единствено и само един арогантен простак, добре че го разкараха

neka i drugite da se razvivat

beshe dobra svinq /ner/

Не 15, а 30 минути по-рано да започват, Коко, Чоко или Боко да си сложат, все ще им е същия рейтинга. НТВ просто нямат ръководен потенциал. Сменят си предаванията през месец.

Този Коко е крайно неподготвен за водещ, много е скучен и на моменти простоват. С Лора някак си човек може да се примири, но с Коко.. Жалко за Милен...

bravo

bravo

Този пък ми е толкова недодялан и скучен

усещам ,че ще е доста скучно поради простата причина ,че лора не става за нищо ,освен да се подхилва ехидно и да гледа като препарирана ,а и не е толкова подготвена и интересна ,само гледа и слуша ,този коко си е само за спортните новини и също изглежда доста ограничен за да коментира различни теми ,ами ще трябва да се ориентираме към други блокове ,а лора освен да си чете книги и да гледа филми май друго не и се отдава