Нико Тупарев: 80% от БГ семействата не са щастливи

"Според статистиката 80% от българските семейства признават, че не са щастливи. В 40 на сто има случаи на домашно насилие, броят на разводите у нас е скочил двойно през 2008 година, тридесет и осем на сто одобряват възпитанието с шамари. България е на първо място в Европа по изоставени деца до 3-годишна възраст" - коментира Нико Тупарев на пресконференцията по случай предстоящия старт на Big Brother Family.

Обратно в новината

Коментари - Нико Тупарев: 80% от БГ семействата не са щастливи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ТВ ПРЕДАВАНЕ Е ЕДНА ВЪРХОВНА ТЪПОТИЯ

ебати досадата ! Тоя не разбра ли че трябва да се откаже овреме

Биг Брадър е най-голямата простотия, раждана от човешкия ум. Горкият Джордж Оруел сигурно се върти на шиш в гроба, като гледа как изкривяват и опорочават книгата му. Обаче това, че 80% от българските семейства не са щастливи си е самата истина. За съжаление повечето хора в България не се женят по любов, а заради някакъв икономически интерес или пък заради дете, което са огромни грешки. Примери дал Господ. И не само жените си търсят богати мъже, а и мъжете все гледат да извлекат келепир от всяка връзка. И мисля, че докато ни е такъв манталитетът, щастливите семейства ще са много малко.

А и ако си беше запазил гръцкото гражданство,където Биг Брадар не е удобрен за излъчване и продуциране,дали щеше да имаш статистика,колко от гръцките семейства са щастливи.Изкарвай си големите пари и си пази критериите и статистиките за лесна печалба .

Тупарев,спри със статистиката,а отговори защо и ти си един създател на дете без брак. Стига вече ,сме вярвали на политици,които държат оставката си в джоба,политици с двойно гражданство и продуценти,които имат мнение за българското семейство,но нямат сили да се обвържат.Да не говорим,че предаванията които продуцираш нямат нищо общо с реалният живот на който и да е българин,а и участниците на които се спираш говорят за извратеност на вкуса ти за човеците.

Е да де, човекът сигурно от опит говори :)

КОЙ ЩЕ ВИ ГЛЕДА ТЪПИТЕ ПЕРАЧНИЦИ , КОЙ ИЗОБЩО ГЛЕДА НОВА И БТВ , С ДВАМАТА ГОСПОДАРИ НА ТОТАЛНИЯ КИЧ - тупарев и халваджиян ?! НЕ ЗНАМ КОЙ ОТ ДВАМАТА МИ Е ПО-ПРОТИВЕН . МЕГА ПРОСТАЦИ !

Не гледайте новото излъчване на Биг Брадър!Аман от Тупаревци.

Биг Брадър е пълна идиотщина,,,хората които влизат вътре нямат никакво себеуважение,,а тези дето пускат СМС-и направо са за двойно данъчно облагане,,, хора излезте с приятели и изпийте по една бира...това остава запомнящо се!

Оооооооо да не мислите, че само в БГ се правят безкрайно тъпи реалити. Цъкнете по немските канали, какво ли не пускат тук. Последната олигофрения бе да съберат цял отбор с наднормено тегло и да ги караш да свалят килограми по време на шоуто. Да видиш хората горките ( ама незнам колко са горки, щото те сами са се подложили на това нещо) как се потят и получават инфаркти. Или пък Хайди Клум търси новата манекенка на Германия, видях, че и Калканджиева ще прави същото. Абе ужас...!

Казват, че навремето (не чак Крумовото де) сме били всепризнати водачи по ниво на интелигентност ; освен да си пожелем Ханът да я понамери, посъбере и да .

Голяма завист има у българина,боже боже:)А относно Биг Фемали кво да кажа освен пране на пари на много компани в България

Тази сутрин чух,че приятелско семейство с 2момчета има проблеми Лесное дасе каже: Шашави хора да не им обръщаш внимание. По- трудно е да се опиташ да помогнеш. Аз опитах да говоря с майката. Посъветвах я да дава по- често момчетата на дядото и вуйчото на гости, за да се включат във възпитанието им. Тя се тросна, че сама ще ги отгледа и никой не й е нужен. Вярно е. Станаха по 2 метра мъже, но пипето им е малко. Нямаха добрия пример на роднини за решаване на житейски въпроси. За капак татко им отишъл да живее с друга жена. По- голяма бъркотия от това не знам.

Prosto tyrsqt intriga ako ne vkarvat lubovnici i hora ot minaloto dali 6te im e interesno predavaneto...edno semeistvo ob6to vzeto predi da vleze trqbva da e naqsno 4e 6te izlqzat razdeleni.

С нетърпение очаквам старта на предаването.Там ще си проличи частично истината за българското семейство.Смятам че този формат ще бъде много интересен.А на тези които него харесват-да гледат нещо друго и да не ругяат непрекъснато в коментарите си.

След първия му сезон, Биг Брадър вече не е развлекателното шоу което гледахме , а лош театър на читалищни самодейци, по бездарен сценарий, с нискоморални режисьори.

пълни глупости. започва оная помия и гледат да излъжат повече балъци да гласуват за да се нагушат отново с кинти.

Сигурно е истина това донякъде.С нетърпение очаквам старта на предаването.Желая му успех!

Ха, ха, ха, Биг Брадър щял да даде формулата на семейното щастие. Вътре е пълно с болни, комплексари, с ментални увреждания, и комплекси за малоценност и точно те ще ни направят щастливи ли. Те само ще ни вземат парите.

Колкото и да ни замазват очите на тази простотия с уж социални характеристики, колко сме били нещастни и че уж Биг Брадър ще ни оправи, това си остава най-голямата тъпотия и инструмент за видиотяването на и без това тъпата българска нация-

как може да давате такива глупости по тv имаите предвид че го гледат и деца никой не го интересуват тия малоумници където сте ги избрали

Реклами, пари, реклами, пари! Това е BIG BROTHER!!! Останало е DEMAGOGIA (лъжа, измама)!!!

А останалите 20% не си признават и си търсят щастието навън тайно!

TRUDNO SHTE NAKARASH NQKOI DA SE NASERE BEZ DA SE IZCAPASH.

Умен човек е Тупарев!

Най съм нещастна, че съществува такава простотия като Биг Брадър, която допълно видиотява българина, който и без това не блести с много разум.

vkluchitelno i negovoto i tova na niki nikolov mai vlizat v teya 80% :)