Причините за всичко това ще лъснат в нажежената обстановка в Нови хан, заканиха се продуцентите, но обещаха да открият формулата на семейното щастие.

Това са 19 критерия, които те ще пуснат в сайта на предаването и според които всеки ще си прави извода живее ли в хармония с партньора си. Но все пак тези заключения за отношенията в българското семейство, които ще се правят от ставащото в Къщата, няма как да имат претенции за типизиране, защото участниците не са представителна извадка.

Вижте снимки от пресконференцията >>

В шоуто се очаква скандал заради хора, които ще се появяват и с които някои от съквартирантите са имали отношения, намекна още изпълнителният продуцент от "Олд скуул" Ники Николов. "Семейните отношения рядко се случват само между двама души, обикновено в тях се намесват куп други герои. Затова тук ще влизат хора, които са свързани с двойките по някакъв начин", каза още Ники Николов. Това ще бъдат тъщи и свекърви, любовници на съпрузите и хора от миналото им.

Участниците са от 4 различни социални групи - много богати, заможни, средна класа и под средното ниво. Съотношението на двойките, сключили брак, и тези, живеещи на свободни начала, е 50:50. Една фамилия вече е отпаднала, а колко ще влязат довечера в Къщата, продуцентите ще мислят до последно.