Бойко Борисов уважи РД на Господари на ефира

Любимото предаване на родния ТВ зрител „Господари на ефира” премина вече възрастта, през която се твърди че, е най-важна за възпитанието на човек – първите седем години.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов уважи РД на Господари на ефира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои точно са уважените, че не казват....

той самият е господар на ефира. не слиза от там

Господи колко много блюдолизци! Става дума за таака наречените :Господари на ефира" За да се докарат пред Б.Б.осмяхапрезидента Г.П.,че уж бил баща на нацията!? Кога и кой друг освен вие е изплюл тази мръсотия. НещастницилБлюдолизци!!!!

Господин Премиер , Моите уважения ,но кога работите? Вие само откривате ,закривате ,присъствате ит.н.Висок рейтинг-никакъв КПД.Нали знаете какво е КПД?

Все пак сме благодарни на Него за празничният Разпети Петък,обещано,изпълнено.От днес,Велики Четвъртък,дано все там си остане,в Господарите,шут на шутовете,лъжец на лъжците,мутра на мутрите.А до днес гледах Гна Е ,от утре няма,защо Го допуснахте и вие ли за 30 сребърника....

Посредствено предаване, посетено от посредствен премиер/кмет/ченге.

Бъдете здрави!!! и поддържайте този дух на предаването!!! Невероятни сте !!!

Този Бойко на всяка манджа - грозде

Просто да не повярваш - ББ на обществено мероприятие! "На всяко гърне мерудия" - така му викат по наше село. Май от изяви по телевизиите не му остава да си събере антуража и да ги насъска да работят, а не да се изживяват като мейдийни звезди, а то като погледнеш - какъвто премиерът - такива му и министрите. Време е да си седнат в министерските кресла, а не само да се оправдават, че нище не са им оставили, или много са им оставили за плащане. Абе алакноолу, някой да ви е дърпал ръкавите да ставате управляващи! На кривия инструмент, вълната му пречи! По логиката на ББ не трябва да се купува нищо на лизинг, защото няма пари. А бе, байчовото оня "многоумния" прави балансиран бюджет, прави се на шоумен вместо да си каже че е палячо и т.н. Господин министър на министрите, събери ги и им обясни, че кравата не се дои за рогата, а за вимето (ако някой има понятие що е то). Чао от мене и вземи си напиши сериозно оставката на МС, защото хич не я караш добре.

Хаха, Крименчиту я "транслитерираха" - направо се изгуби половината очарование от високу-интиликтуалнити й куминтари.... ;-р Иначе на "Господарите" им желая много успех и попътен вятър. Аз лично много се забавлявам с тях. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Другаря Премиер няма ли кой да му смени сакото, че вече прилича на виден клошар?!

Ми няма пари човека, комунистите са му ги откраднали :)))

ас,ми са струва чи идин примиер би следвалу да слуги за примир-затва е примииер...бо.бо фаф никкаф слутчаи ни би следвалу да са принизява ду самнитилнуто ,убидну ниво и равнище на пудобну талк шов ,придназначену за опщата блееща кату кузи бг маса.....тук тои да са дарги малку по-депломатичну и да си ваздарга и жината-цвитилинчито от такива смесваня сас тез плебеи и лумпини от наи-нискоту стапалу....замислете са: дали идин нерон или гинирал франко биха са смесили сас тез тартюфовци,тарсищи саму да паднат трухи ут щедрата суфра на титаничну-волканичня атлас-боику борисовф.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.