Елена Петрова: Ще си сложа силикон в мозъка

Звездата от хитовия сериал на bTV "Стъклен дом" Елена Петрова бурно опроверга пред "Монитор" слуховете, че има намерение през есента да си слага силикон, за да увеличи гръдната си обиколка.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова: Ще си сложа силикон в мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на теб, красива си, силикон не ти трябва. дай силикона на политиците, на тях им трябва силикон в мозака

ТОЗИ СТЪКЛЕН ДОМ ОТНАЧАЛО БЕШЕ ИНТЕРЕСЕН, НО ПО-НАТАТЪК СТАНА БЛУДКАВ И ИЗКУСТВЕН. А ЕЛЕНА ПЕТРОВА Я ХАРЕСВАМ.

дупа, дупа да даде!

като я видял грака излизаики от банята-це ъплашил.ниво обво ц тая гримираната на екрана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

super si no vremeto te4e ok

Елена, невероятна си! Продължавай в същия дух на обаятелна, умна, красива, успяла жена! Ти си пример за скромна душа и красиво лице, което съчетание рядко се среща. Дано ти се радваме още дълго в медийното пространство!

чак да е красива,не бих казсал.а филми в бг скоро няма да се научат да правят,но по вазното е це се стараят.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе Рачко я се научи да пишеш на собствения си език, пък после философствай какво може и не може да се прави в България

Филма е чудесен! много добре се справят всички!А Елена петрова си е прекрасна и без силикон!

много си красива и естествена.не чети какво пишат за теб всички злобари и комплексари в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пише се интелигентна, а не ИНТЕЛЕГЕНТНА. Как може човек, който не знае как се пише думата, да обявява, че Елена не е интелигентна? Ех, злоба, злоба..... Браво Елена радвам ти се.

Елена Петрова е чудесна, естествена, чаровна жена! Не мога да коментирам сериала, но в киното съм я гледала още от самото начало на кариерата й и я намирам за талантлива актриса. Това, че се злозлови по неин адрес, има своето класическо обяснение - простите хора обичат да злословят за умните, лошите обичат да злословят за добрите! Това е - нищо повече!

хубава и умна жена ,която е успяла да превъзмогне трудното начало в житейския си път ,тя няма нужда от промени ,супер си е така,пожелавам успех във всичко

една готина жена с коъто се занимавате но тъ е над простотиите ви браво елена не сам те гледала защото живеа в америка но си красива и умна една от малкото б бг

Много комплексиран народ сме. заслужаваме всички да сме еднакво тъпи и грозни, каквито бяхме в комунизма. всъщност излизането ни от там май-тежи на повечето, защото вече с мързел не става. и най-лошото е, че се е прехвърлило на децата им от "новото време".

Нещо си се объркал. Май всичките красиви и умни хора са расли и учили при "комунизма"! Тъпите, грозните и мързеливите (справка: мутрите, мутресите, плеймейтките, фолкчалгаджийките, "бизнесмените", наркодилърите, братя Галеви и т.н.) се пръкнаха при прехвалената ти демагогия, пардон демокрация! Хем тъпо, хем грозно!

Колко си заблуден... нали тия мутри и мутреси си имат родители и среда.... не са ни ги пратили извънземните... това което беше по времето на соца изби веднага след промените!!!! Това ви устройва вас комунистите... как го нямало това преди. Дрън Дрън... омразата към различния и умния се насади именно по времето на комунизма - да си простак и богат стана модел точно тогава!!!

това рошаво гардже май се взе наистина за много интелегента

А ти за много ИНТЕЛЕГЕНТЕН ли се имаш

Когато господ си е казал думата, Вие завистниците и злобарите просто замълчете! Елена е най-красивата българска актриса, финна и прекрасна жена! Моят съвет е: гледате играта и в театрална постановка и после коментирайте нейния талант.

Aми да си сложи ако иска бе!

Ако се беше вдигнал от компютъра да отидеш на театър или кино, щеше да знаеш къде другаде играят тези актьори.

Елена е много красива. Гърдите и са в хармония с останалата част от тялото. Не и трябват изкуствени. Инплантите са за безмозъчни същества, които няма с какво друго да блеснат.

ДОСТА ХОРА В БГ ИМАТ МЯСТО В ГЛАВИТЕ СИ ЗА СИЛИКОН. КАКВА Е ЩО Е ЕЛЕНА СИ ГЛЕДА ДЕЦАТА И РАБОТИ ТОВА КОЕТО МОЖЕ. АКО 50% В БГ ПРАВЯТ КАТО НЕЯ ЩЕ СМЕ ДОООСТА ПО-ДОБРЕ. АКО НЕ БЕШЕ В МОМЕНТА НА ЕКРАНА ДАЛИ ЩЯХТЕ ДА Я ПЛЮЕТЕ ??? НО В БГ ТОВА СЕ ПРАВИ НАЙ-ДОБРЕ.

Жал ми е за Вас дребни душици....Десетилития след Елин Пелиновото пророчество България гъмжи от гении на зависта.......

Елена Петрова притежава невероятен чар и обаяние!Смятам, че играе отлично ролята си във филма.

Даже и не знам коя е.Ама щом мисли,че има нужда от силикон в мозъка -да си слага!

Защо е тази злоба ?Щом нещо е българско -значи е лошо - разните Инджи и Мехмет са ви промили мозъците ,аман от турски сериали !Елена Петрова е красива жена ,добра актриса и чудесен човек!

просто банален ПР от продуцентите на бозата "Стъклен Дом"...с която ни заливат напоследък масово...

А пък ти си предпочиташ турските сериали, немасово.

Eлена, всичко си имаш и бъди себе си. Не разрешавай, някои куафьори и моделиери да те правят на чучоло. Толкова си красива и чаровна и всичко ти е естествено, че не са нужни някакви корекции. Бъди жива и здрава!

Коментарът ти е добър, само че се казва "чучело" и "коафьор".

кУафьори, чучОло :)))

Много красива, интелигентна и естествена жена. Много я харесвам, желая успех.

Най-големите селяни и простаци са тези, които съдят за човек само от повявяването му на екран. Елена е мила приятна и талантлива. При това изобщо нито се е бутала за водеща нито нищо.....те са я избрали. Гледа си децата, играе в театъра и се справя с живота за разлика от ограничените амеби които населяват тази страна!!!!

Егати гадните долни злобари и клюкари има в тази държава . Не знам толкова ли сте си оправили живота и статуса си та почнахте акаъл да давате и на другите . На красивата и чаровна Елена ако,чете форумите и мненията за нея пожелания за много успехи .

Злост, хъс, словословици, тиражирано екранизиране на повече от неприятен период в историята ни, трудно-смилаеми изрази, неясни реклами или анти-реклами, дъхоотнемащи пиари ... че и за капак - пределно порастналото Деяново Коле . Енигма някаква ... ама то комай доста отдавна я разгадаха тези, към които е насочена .

Горката женица, няма чувство за хумор. Хората се опитват да си създадат Пепеляшка от нея, а тя рита. Сведи глава и чети Елено!!! Колко повече учиш ролите си, толко по- добра ще ставаш. Сега във филма си като професорка по археология- проста за житейски ситуации, заровена в собствените си проблеми и никакво внимание, отношение към детето си. Лошо!!!

Явно и ти имаш нужда от силинок в мозъка, но каквото и да ти сложат, пак няма да свърши работа...

Според мен Елена е супер лъчезарен и добър човек.Адски красива.Пожелавам и много успехи!

Красива, чаровна, естествена, интелигентна жена. Такива хора са достойни да бъдат пример за младото поколение. Злобата българска не случайно е пословична!!! Много успехи и щастие, Елена!

ХУБУУ, АМА СЕ ОМЪЖИ ЗА 200 КИЛОГРАМОВИЯТ ГРЪК, СОБСТЕНИК НА "ГЕРМАНОС" ПО ЛЮБОВ, ПРЕДПОЛАГАМ :)))

Ей, верно много злоба има в тоя народ. Защо ли наистина не може да се прави ел.енергия от злобата. Ще захраниме цяла Европа. А освен всичко друго, лично нейно право си е да си прави каквито иска корекции. Е затова сме на всички дъна в класациите, защото не мислиме градивно и положително, а само злорадстваме и одумваме който не ни харесва или който е по-нагоре от нас.

Много правилно, харесва ми за енергията :-)

"роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет" - добро е момичето не злобейте !!!!!

Лисицата като не стигнала гроздето казала ,че е кисело.

невероятна жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тази, ако беше добра актрика, щеше да се говори за нея след "Козият рог", но понеже е абсолютна бездарница, се набута за водеща на "Денсинг старс" и... хол - вече звезда, а иначе е посредствена женица

Изключително позитивна жена,добронамерена и красива.Уважение за това,че е и майка. Нека приемаме хубавите неща у другите без завист.Иначе човек остава с впечатлението,че тук пишат повечето комплексари,злобари и завистници.да не бъдем такива!!!

"ха ха" голям си простак!

Много слаба актриса! Огромно самочувствие без никакво покритие!

Това, че ти не ги познаваш извън този филм, говори красноречиво за личността ти, произхода ти, местожителството ти. Меко казано.

"Жена на шефа на Глобул". Фотилас никога не е бил шеф на Глобул, а изпълнителен директор на Германос и то много отдавна. В момента е шеф на Мултирама за България. И какъв милонер е той не знам. Високо платен служител, да, но чак пък милонер!!! Иначе е супер готин пич. Познавам го лично... Не е истина как като се пусне една мълва за някой и като се повтори 100 пъти хората си мислят накрая, че е вярна.

Ами хубава и умна си,но бягай далеч от учЕни,като този до теб. Мерзоста и лакейството са заразителни.

Много красива жена!Лъчезарна,засмяна,талантлива!Справя се много добре с ролята!Тя ми е любим персонаж от филма!

Това за силикона е добра идея. Приятна е ,но наистина е безмозъчна . И хубавото е ,че го знае жанета и ще си помогне със силикона в мозъка ! Изключително слаба артистка.