Незрящата Богдана Петрова спечели ”България търси талант”

Незрящата певица Богдана Петрова спечели първия сезон на реалити шоуто "България търси талант".

Обратно в новината

Коментари - Незрящата Богдана Петрова спечели ”България търси талант” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха йалко за малоумниците, които изобщо гласуваха. Бас ловя, че никой да не беше изпратил и един смс, накрая водещите щяха да излязат и пак да обявят: "С голяма разлика в зрителския вот чрез смс-и за талант на България беше избран...(еди кой си)" Всичко е един елементарен Фарс с това уж гласуване, не можахте ли да го проумеете, лековерни и глупави люде :)))

за други таланти, освен за пеене и/или танцуване, нашите продуценти и жури не са ли чували? човек ще рече, че сме егати ограничената нация, ако не е запознат и наблюдава отстрани. Много пошло пфффф

Абе тук има ли нормални хора?Как може да твърдите,че на това момиче са й дали награда,заради недъга й?Вие изобщо чувате ли се какво говорите?Това момиче пее уникално.В момента в България няма друг такъв глас като нейния.Не мога да повярвам,че изливате такава злоба пред този талант.Вие нямате спирачки бе хора.Опомнете се.

Според мен изборът на Богдана за талант на България е много правилен.Безспорен е фактът,че това момиче има божествен глас и тук разни изказвания на противното са абсолютно не на място.Да,и Елисавета е голям талант,така или иначе и тя не остана незабелязана,но не мислите ли,че на такова малко дете му е раничко да бъде заслепено от светлината на прожекторите.Пред нея тепърва предстоят най-хубавите мигове от детството й.Нека ги изживее пълноценно,а не отсега да се шуми покрай нея.Тя ще продължи да развива гласа си.А на ВЪЗРАСТНА ЗРИТЕЛКА 25.05.2010 16:56 мога да кажа,че и Елисавета беше подкрепена от български изпълнител,както и момичето от Перник и това,което казвате,че Кацарови направили реклама на Богдана изобщо не е допринесло,за да спечели тя.Хората виждат и чуват и не могат да не признаят това момиче.Аз също гласувах за нея.

Спечели точно този,който трябваше.Страхотен глас,който трябва да стане известен.

БОЖЕЕЕЕЕ КАКВА ИДИОТЩИНАААА.......КАКВИ СА ТЕЗИ ХОРА ,КОИТО ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ ? АМИ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЕЩО НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ... ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ,НО НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ИЗРАЗЯВА Е ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ - ЗЛОБА ЗЛОБА И ПРОСТАЩИНА (ЗА СЪЖАЛЕНИЕ)

Браво на Богдана! И не за това, че е незряща получи наградата. Аз лично гласувах за гласа и. Какво сега Андрея Бочели и него ли да бяха спрели защото е сляп? Стига сте се драли, който и да беше спечелил, а имаше много таланти, тук щеше да има недоволни. И Ефект и малката Ели ще намерят своето място в живота. На добър час на всички и се радвайте, че не всичко е загубено при младите.

ИМА И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО СПОРЕД МЕН - САМИЯТ ВОДЕЩ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ - АЛЕКС РАЕВА Е ГОЛЯМ ДРАЗНИТЕЛ И НЕКА ДА СИ ГРАЧИ ТАМ НЯКЪДЕ,ЗАЩОТО КЪДЕТО И ДА Я НАМЪРДАТ С ВРЪЗКИ,КАТО НЕ СТАВА - НЕ СТАВА

АКО Е ТАЛАНТ - НЕКА Е САМОРОДЕН,ИСТИНСКИ И УНИКАЛЕН - ЗА ПЕЕНЕТО СИ ИМА МЮЗИК АЙДЪЛ И ПРОЧИЕ МУЗИКАЛНИ УЧИЛИЩА - ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕТО, НО ТОВА НЕ БЕШЕ ТОЗИ ТАКА ЧАКАН ТАЛАНТ НА БЪЛГАРИЯ

Всеки интелигентен българин може да се досети, че това със смс -те си е чисто и просто нагласяне на вота, но защо журито допусна накрая на това интересно реалити да се "омажат" нещата. А Богадана наистина ли е толкова сляпа? Мисля, че мястото на ген. Бойко Борисов не беше там, каквито й недоразумения да имат с Георги Първанов не е това начина ги демонстрира. Може да си пада по шоута и да не обръща внимание на Ватиканския гаф, но да не забравя, че зад него стои "всичко българско и родно".

Две седмици преди финала на шоуто четох, че Талант на България ще е Богдана,защото била юбимка на журито.И че дежурният призив "Гласувайте за фаворита си" отново е фалшив.Искрено се надявах да не е вярно. Наблюдавах реакцията на публиката. Само при споменаването на името на "Ефект" залата се взривяваше от ръкопляскания и викове.Казвах си,че при такава реакция не може да е ЧАК толкова нагласено и да не се съобразят с нея. Но не би! Да,момичето пее прилично,но чак пък за Талант!?

Моля ви се не пишете глупости! Каква реклама са й направили Силвия Кацарова и дъщеря й на Боги? На мен по-скоро ми прозвуча, че много бързичко са се ориентирали да се сближат с момичето, за да спечелят и те някой дивидент от уникалния талант, с който е дарено това момиче. Много неграмотен и невеж народ са българите, щом не могат да видят, че това момиче сложи в малкото си джобче над 90% от всички български и световни певици. Тя наистина е от лигата на Марая, Селин и Уитни, ама нали уж никой не беше пророк в собствената си страна. Що да не я говорят простотии по форумите. Засрамете се!

Богдана сложи в малкото си джобче и Марая Кери и Кели Кларксън, само че някои хора с ограничено наличие на сиво вещество, които карат само на гадна чалга, няма как да го видят това. Ако Саймън Кауъл я чуе Богито, ще съжали, че не се е родила в Англия или Америка. Уникално талантливо момиче! А всички вие плювалници и некомпетентни, поне малко се засрамете и спрете с жалките си драсканици.

Беше приятно и позитивно предаване, имаше много интересни персонажи. От самото начало харесах Богдана, както и всички мои познати. Не успя да си изпее песента перфектно, но беше доста болна и това й се отрази. Не ме интересува дали е зряща или не, за мен тя е реалният победител. Хвалете фаворитите си, а не хвърляйте кал върху останалите, моля!

ШОУТО Е ДОБРО КАТО ДИЕЯ,А КАТО ИЗПЪЛНЕНИЕ-НЕ ДО ТАМ.1во СМЯТАМ,ЧЕ УЧАСТНИЦИТЕ В ПОЛУФИНАЛ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ПО ТАЛАНТ,ЗА ДА МОЖЕ НА ФИНАЛ ДА СТИГНАТ НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ ПЕВЦИТЕ,ОТ ТАНЦЬОРИТЕ,ИМИТАТОРИТЕ И Т.Н.,А НЕ В ЕДНА ГРУПА ДА ПОПАДАТ РАЗЛИЧНИ И УНИКАЛНИ ТАЛАНТИ,А ДА СЕ КЛАСИРАТ САМО 2ма.ТАКА ДО ФИНАЛ СТИГАТ НЕ ДО ТАМ ТАЛАНТЛИВИ,ПРОСТО ЗАЩОТО СА БИЛИ В 'СЛАБА' ГРУПА.И 2ро СЪВСЕМ НЕ СМЯТАМ,ЧЕ БОГДАНА Е НАЙ-ДОБРАТА ПЕВИЦА,А КАМО ЛИ НАЙ0ГОЛЕМИЯТ ТАЛАНТ ВЪВ ФОРМАТА :( ПОНЕ ЩЕ ИМА ПОВОД ЗА РАДОСТ,ЧЕ НЕ СА Й МНОГО,НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ,А БЕШЕ ЯСНО,ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ.ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ-РАЗДЕЛЕТЕ ГРУПИТЕ ТЕМАТИЧНО!!!!!!!!!!!!!!

Боряна си заслужи това място! Наистина Господ и взел, но и дал! Да малкото дете пееше прекрасно народна песен, но то е малко има възможност да участва отново във формата. За Ефект мога да кажа, това съм го гледала 1995г по дискотеките в Плевен от вашите създатели и не мисля, че ме впечетлиха. Днес гледах и коментарите на продуцентите в Сутрешният блок, те също коментираха, че доста таланти са отпаднали, а те не са го очаквали. Първо гледайте какво казват, а посре ги коментирайте, че са били само танцьори и певци!!!!

а кой каза после, че българите не били състрадателни...? :D

Ами гледай си "Биг Брадър". Явно умственият ти багаж ще стигне поне за това.

За мен талантът беше малкото момиченце - Ели мисля се казваше.

Какво е талантливото в това момичер?Пее добре? Ами има много други по добри певци...но са за друго място. Гледал съм това шоу в други страни, няма нищо общо. Там печелят истински талантливи хора, нещо което другите не могат да правят , нещо което е уникално...

Прекрасно шоу, в което единствено ме дразнеше Алекс.

Класически български коментари. Все някой, нещо, някаде и някого да оплюе.......

Съжалявам за това адски талантливо малко момиче Елисавета от Варна.Това беше единствения за мен фаворит,който трябваше да грабне наградата.Богдана въобще не й беше мястото в челната тройка.Като цяло децата се представиха блестящо.

Това беше най-хубавото предаване от всички подобни, реализирани в БГ ефира :) Удоволствие е да гледаш водещи и жури, на които всяка 2ра дума НЕ им е цинизъм или обида към участниците ;) Колкото до Богдана - от певците тя има най-богат глас и искрено се радвам, че спечели ;) Това, че има проблеми със зрението, не може да промени факта че пее уникално и влага много чувство в песните си ;)

мани .... имаше по добри от нея.. особено с тая песен на финала.... не заслуяваше да спечели.. еффецт бяха по добри.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре де, това конкурс по пеене ли беше? За това си има други конкурси, тук трябваше да изберат нещо друго! Че е нагласено, нагласено е. Спор няма, и не може да има :) За мен класацията е следната: Effect, Beat 4 Fun и останалите финалисти - всички на 3-то място.

И ква стана тя сеа - копирахме под индиго формата на английското издание. Продуцентите (и спонсорите) избраха какво...пак певица. Като Сюзън Бойл от английското предаване. Само че там шоу машината я изстреля направо в Космоса с договори за милиони паундове. А тук нашето момиче с тези 60 хиляди и то лева - ще живее 1 година без притеснения за лекарства и храна. Нищо повече. Жалко за останалите ощетени таланти, и за нея - че измамно я "избраха" за "талант"

всички бяха талантливи.много им беше трудно на юрито. имам само една забележка. моля ви нека в другя сезон на бг тарси таланти водещите да бадат други. много пищене,много крещене. юрито беше фантастично!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига сте плюли Не ви ли е срам.Наистина момичето има талант.Другите верно че правеха шоу но то е въпрос на тренировки хореография и т.н. а все пак формата беше за ТАЛАНТ.А пък Богдана наистина има глас даден от бога.

Всъщност всичко се нагласи добре. За това момиче парите са добре дошли. Въпреки таланта си тя надали ще получи много покани да го показва. Да ние сме състрадателни когато има кой да ни гледа и оцени. А за другите бъдете сигурни-не само финалистите но и другите които имаха талант са били забелязани. Тяхната печалба е много повече от 60000лв и те си го заслужават. Хубаво е да виждаш че човек може да успее у нас не само с връзки и пари но и с талант. Добро впечатление прави и липсата на олигофренско поведение у водещите и журито в стил Иван и Андрей

Не му помагаме по този начин на това момиче.Момичето не е сляпо, а е с намалено и увредено зрение и с това се злоупотребява.Жалко за старанието на всички други участници.Трябва да си с недъг, за да те съжаляват хората и да ти дадат награда. Потресена съм от това, което се представя за слепота.Жалка, много жалка България!

Въобще не съм съгласна с това, че Богдана спечели ! Имаше много по-добри участници от нея - като малката Елисавета например. НЕДЪГЪТ НЕ Е ТАЛАНТ !!!

Как не ви е срам, позор за народа ни, какво като спечели незряща, да не би всички инвалиди да са половин хора. Трябва всички тия които плюят да ги сполети същото, тогава да ги видим. Тя е единствената , която заслужава наградата, защото пее божествено, няма никой зад гърба си, като другите участници и това е.

"няма никой зад гърба си" само перфектното школуване в музикалната академия в Пловдив...хич нищо нема зад гърба си, нали пфффф хайде мисли малко преди да пишеш и ти

Момчетата от Ефект заслужаваха 1 място.За втория сезон моля се да сменят водещите кресливи и некъдърни бяха Мария и Алекс

Пеенето даро и най-големия талант може да бъде оспорвано, защото едни харесват гласа и песента, а други не. И Лили Иванова е талант, но много хора не я харесват и слушат. Това предаване трябваше да излъчи беспорен талант. Или казано по-просто нещо, което малцина или никой не умее. Простащината обаче не спира с избора по съчувствие, нито с пренебрежителния край на участие на останалите финалисти, а с това, че на 24 май (за тези които не знаят - ден на българската писменост и култура) да ми пее сляпо момиче на английски и с това да спечели публиката, говори много зле за публиката. Адмирации към останалите финалисти. Това, че простаци ви оценяват не значи, че нямате талант УСПЕХ!!!

финалът на шоуто беше силен - заради това, че изпълнителите, зрителите в залата и журито бяха на страната на позитивното, на съзидателния талант на българите. както и заради това, че се даде поле за изява и възможност тези, които искаха да докажат себе си, да го направят от сърце. браво за това и на продецунтите! снощи, докато течеше гласуването, се питах: кое ще подкрепим ние, българите? защото безспорно, трудно е да избрешеш един талант от многото, които се предтавиха и то в различни направления. дали ще проявим и съчувствие и ще подкрепим талантливата Богдана, която едва ли е и сънувала за такава награда? дали малката Елисавета, която плени със завладяващия си глас и изпълнение, и на която предстоят още много много изяви и победи? или триото от Русе, което вложи много фантазия, артистичност, което игра от сърце и стана любимец на публиката в залата? дори и грузинката, която е пример за жажда за живот и себедоказване и на тази възраст? според мен класирането беше справедливо. ако има възможност да бъде променен регламентът за бъдещи формати - то нека се избира талант в различните направления - песен, танц и т.н.

еи кажете с рака на сарцето ако слушате двете песни на малката и тая на богдана,без да знаете коя коя е,трябва си глух да избереш боряна.от самото на4ало е лансираха сас тва за пепиляшка,аиде нема нужда

Елисавета е просто уникална. Толкова талант има в това дете. Тя трябваше да спечели. Жалко.

evalata na mackata ! uspeh i pojelavam !

От самото начало беше ясно,че това реалити ще е боза.От финала обаче съм доволна.

ами не ми хареса много! миcля, че групата ефеkт бяха по-яки за титлата!!

крайно време беше да се появи нещо стойностно по тези телевизии - страхотно беше това шоу. мен лично най-силно ме впечатли Елисавета - просто такъв глас и то при 9 годишно дете, чак те кара да настръхваш, като я слушаш. За мен тя е таланта на България

Два момента е много важно да се осъзнаят и преодолеят: 1. да не се превръща всяко шоу, независимо от името, характера и формАта му, в музикално надпяване тип:"В Пет могили има сбор, давайте да одиме да попееме". Да се даде шанс и на хората с други таланти, да се покаже многообразието на талантите изобщо, и конкретно в България; и 2. Да се излезе от изкуствения страдалчески модел - който има недъг - той ще спечели. Шоуто не е форма продуцентите да изкупват греховете си пред Господ като "пускат" хората в неравностойно положение да печелят заради фалшив алтруизъм и показност. Момичето изглеждаше интелигентно, и вероятно сама осъзнава, че ако не беше незряща, едва ли щеше да стигне и до полуфинал. Дали сега като спечели, й е станало по-добре, осъзнавайки този безспорен факт, а? Как мислите?! Сори - и този опит излезе неуспешен. За пореден път, впрочем!

Effect бяха страхотни!!! И хореографията им беше велика!!! А бе таланти!!! Но момичето нали е недъгаво и всички са ревнали, като са го гледали.