Вижте стайлинга на звездите на MTV Movie Awards

Музикалният канал MTV раздаде своите филмови награди.

Обратно в новината

Коментари - Вижте стайлинга на звездите на MTV Movie Awards | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ни показват тези награди? никога не е кусно човек да стане за смях. :)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bъпрос? Aз зная много англииския. Kакво е това "стaйлинга"? Стига с това поклоничество към чуждото !!!

нАШТЕ ШАНТАЖЧЕТА СА ПО Е....И И ПО-НАПОРИСТИ, ПЪК И СА ПО-ИЗГЛАДНЕЛИ, ГОРКИЧКИТЕ, ТА НЕ ОТКАЗВАТ...

Единствените награди, които Здрач заслужава са Златни малинки и награди на МТВ, така че да си правят изводите организаторите на наградите на МТВ на какво ниво им е церемонията и какъв авторитет има.

Christina Aguilera - the best looking woman at the MTV Movie Awards.

може да се нарекат и награди кич, що за филм е Здрач??? IMBD му дава оценка 4.6/10. История за вампири в САЩ, примесена с индиански легенди за върколаци в 21 век, плюс невероятно изфантазирани глупости от страна на авторката (вече мултимилионер). Това е все едно да кажеш, че е съвсем нормално из улиците на София да се снима класически уестърн, нищо, че сме в бг и е 21 век, а каубоите да яздят магарета и да са обути в джапанки, после да пламне любовен триъгълник между каубой, горска фея, появила се незнайно от къде и Дядо Коледа. За всичко това има една единствена дума и тя не е гигакич, а теракич сготвен за мангизи, обаче въпроса е как изтъпя до такава крайност съвременната тийнейдж, как човечеството я докара дотук, да не разбират младите кое е стойностно и кое шит???

а ти запозната ли си си за какво се дават наградите на мтв и какво е мтв избощо? не става дума за осцарс, бафта или граммъ. мтв наградите се дават за поп култура. а америцанската поп култура винаги е била блудкава, комерсялна и кичозна. знам, щото живея тука. хаиде ситга си се правила на ерудирана осведомена. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво ли знаете за Здрач..няма нищо лошо, в това, че книгата е фантастичен тиийнейджърски роман, нито в това, че Стефани Майер е станала милионерка от него. Тя никога не е претендирала, че книгата и е нещо повече от роман за тийнейджъри, така че целият коментар е напълно неоснователен. Наистина The Hangover и Twilight са едни от най-известните филми за изминалата година в САЩ и е напълно нормално да вземат най-много награди. А да се оплюва цялата американска култура, която има и добри и лоши страни, както и българската, е напълно неоснователно.

Много интересни бяха наградите тази година, гледах ги и супер се забавлчвах на изпълнението на Том Круз с Дженифър Лопес! Сандра беше просто невероятна! Много е похвално, че Сабрина, разпространява името на България и то сред супер звездите на Холивуд. Гледах първото предаване на "Поверително", второто нещо беше почнало много по-рано, изпуснах го. Факт е обаче, че Нова се опитва и успява да прави качествено и интересно предаване. Поздравления за което. Сабрина, чакаме те с Парис в БГ и при нас във Варна...