Синът на Георги Първанов сключи брак с приятелката си

Големият син на президента Георги Първанов - Владимир, сключи официален граждански брак с приятелката си Цветанка Гълъбова в ритуална зала "Средец" в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Георги Първанов сключи брак с приятелката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другия път ще стане баба! :)

малкия Георги, а и дрътия! И Зорка! Да пуснат вълчицата, да си гледат унучето и да са живи и здрави! И да ни оставят на мира ако може! И Годпод да пази малкия Гиорги да живее при комунистическо управление!

Съгласна съм мнението на Една българка. А що се отнася до Жоро - много злобни и завистливи коментари . Не му прилича. Жалко, ако е млад човек

Много късмет и щастие им пожелавам! Никой не си избира родителите, така че не виждам причина всички негативи за баща му, да се прехвърлят върху новото семейство.

харесаха ми и двамата, да са живи и задрави и да си имат много бебчета. честито!

Предлагам следните имена за наследниците им: Георги, Зоро, Зорница, Седеф, Гергана и Зора.

Честито!

честито на младоженците,много са хубави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно съм съгласна с Една българка. Това е самата истина. А пък ти, Жоро, сигурно си млад човек и защо има толкова злоба при теб и завист.

ЧУДЕСНИ МЛАДИ ХОРА.МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!! КОЛКО ВКУС И ИНТЕЛЕКТ ЛЪХА ОТ ТЯХ!!!

Приказно- красиви, умни и добри са децата.Цецка и Владко, да сте ми живи и здрави, да харчите паричките на Гоце с размах.

ЧЕСТИТО СНАХА ! ЧЕСТИТО ЗЕТ!НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО МНОГО ЛЮБОВ И ДЪЛЪК СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ.....НАЗДРАВЕ!!!

Честито ! Много са семпли и двамата , твърде семпли , затова си подхождат.

Баш са се намерили, не са първа хубост и двамата:)))

Затова ли по НОВА ТВ в събота даваха Кръстникът първа серия (The Godfather) и сватбата на Кони? А Веско Маринов пя ли на сватбата? А олигарсите целуваха ли ръката на дедо Гоце? Подариха ли на младоженеца, кой заводче, кой фирмичка, кой електроцентралка, кой газова тръбичка?

Ха-ха-ха! Скъса ме от смях. За кой интелегентен род говориш? Сигурно за тоя на булката?

ЧЕСТИТО! МНОГА СА СЛАДКИ!:)

По-добре се пиши една комунистка, а не една българка. Защото не е истински българин човек, който оправдава доносниченето и слагачеството. Не е вярно, че нямаше алтернатива да си агент на ДС! Имаше, но нямаше да имаш облаги, връзки, покровителство, пари, нали? А и нали знаеш, че това което построи България за 30 години (с труда на целия народ), назначените за капиталисти от БКП и олигарси го бастисаха за по-малко от 10 години. Апропо точни тия комунистически терминатори са най-вярната опора на Агент Гоце (или може би вече дедо Гоце).

ЗА КАКЪВ "ПЪРВОРОДЕН СИН" СТАВА ВЪПРОС. ДА НЕ БИ ПЪРВАНОВ ДА Е СТАНАЛ ЦАР! ТОВА Е ТЕРМИН ЗА ЦАРСКИ ОСОБИ, ИЛИ МОЖЕ БИ И ТОЗИ МЛАДЕЦ ЩЕ НАСЛЕДИ БАЩА СИ. ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК?

За който е прост и невеж, мога да кажа да поразгледа последните колекции и после да коментира булката! Прекрасна е! И не е начумерена, но е нормално да се смущава от толкова камери и внимание!

Не знам кой е невеж, обаче с такава смешна рокля никоя стилна млада жена не би се облякла.Жалко!

Май наистина си нямаш друга работа, освен да злословиш, а!? Зa La Perla чувала ли си?!

Според мен Pronovias...

аре почна се предизборната кампания на бай Гоце ... като за начало сватба на малкия Гоцко

А, стига сте злобели, дай сега като е син на Гоце да не се ожени ... Личният живот е едно политиката е съвсем друго.

А теб къде да те пратим, като си тъп, злобен и неграмотен? При американците ще си си на мястото!

МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, УСМИВКИ, ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

Chestito))

Да са живи и здрави! ПРЕКРАСНА ДВОЙКА СА!

Булката е голяма излагация! Все едно си е купила роклята от пазара. С това деколте, кошмарно е! Нямаше ли кой да и каже, че това е грозно? За букета просто нямам думи - стои като някакво петно в ръцете и. И каква тъжна /или пък сърдита/ физиономия има, сякаш насила я женят!

Злобата и простотията нямат почивен ден.

Правилно си се изказала. Роклята според мен не е лоша, но не й стои добре, малко й е големичка, както и това було не й стои добре, понеже е по-ниска. Иначе за букета, много ясно, че трябва да има и политичски мотив /нищо , че резултатът е плачевен/, дори и в една сватба - това е типично за свързаните с парията-столетница. Все пак стил и изисканост притежават малко хора, така че да са живи и здрави!

Здраве,мир и любов на младоженците и на всички млади в България!Дано доживеят по-хубави дни в прекрасната ни родина и да имат много деца и внуци!

Браво,много хубава двайка,направо се прозълзих,понеже и на мен ми предстои тази емоция.Много авторитетен човек е Първанов и с действия и с визия.Страхотен мъж,просто е 1.

Винаги се намират хора, които да оплюят, опорочат каквото и да е, дори в радостни, или ако щете драматични събития. Като че ли във всяко нещо, ако не виждат нещо лошо ще търсят с лупа ако трябва, но трябва да избълват нещо гнусно. За тях това е просто начин на живот. Дребни душичи..... Желая на младото семейство здраве, любов, която да успеят да съхранят през годините на пред и предадат на деца и внуци.

девойката бременна ли е...?Има достааааа голямо заформенно коремче..

Оф, какво значение има?

Да, булката е бременна и сигурно страда от сутрешно гадене, така че не и е било много приятно да се снима.Роклята наистина е грозна, но другите не са и станали, все пак момата е трудна.

и ??????????????

голем праз!

Много хубава и семпла сватба. Няма кичозност и показност. Точно в стила на президента. Много любов и щастие на новото семейство!

Булката е красива ама като я имаш тая красота практикуваи!С една рокличка и тва е!Да даде зор за рокля от чужбина!Сватбата с 20 човека...

Честито! Желая им много щастие и късмет!

Да са живи и здрави и много много щастливи. Поздавления на президента и неговата съпруга.

Много щастие и късмет им пожелавам!

С Владо бяхме съученици, но си спомням, че предишното му гадже се казваше - Митко !

ХаХа

Знаете ли през къде ми е, че малък Гоце е сключил брак с приятелката си?

честито,да са живи и здрави!поздравления за липсата на показност и кичозност!!желая им късмет!!!